Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

לפני איזה שעה באמצע נסיעה פתאום המגבר הפסולת שיש לי V15 הפסיק לעבוד, נשאר רק הרמקולים הקדמיים המקוריים.

עכשיו הגעתי הביתה ובמגבר הנמכני את הערוץ של הסאב בכפתורים איפה שיש LPF HPF וכל הבאס אז הכל חזר לעבוד כרגיל,

רק לידיעתכם לפני 4ימים כיוונתי מחדש את הערוץ של הסאב ושמתי כמעט הכל על המקסימום ועבד יופי והבס יותר חזק אבל לפעמים הוא נמרח.

וכבל מתח אצלי הוא10G, אז אולי הסיבה היא חוסר חשמל לדרישת הסאב?

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם
רק לידיעתכם לפני 4ימים כיוונתי מחדש את הערוץ של הסאב ושמתי כמעט הכל על המקסימום ועבד יופי והבס יותר חזק אבל לפעמים הוא נמרח.

וכבל מתח אצלי הוא10G, אז אולי הסיבה היא חוסר חשמל לדרישת הסאב?

הרגת את המגבר.

גם ככה מדובר במגבר זול ופשוט, אז שמת את כל הכיוונים על המקסימום? :?

משום מה יש לי הרגשה שאתה מחפש רק בום בום בום, ואם זה המצב אז כדאי לך להעביר חיווט עבה יותר ולהחליף את המגבר למשהו קצת יותר רציני, איזה מונו של סאנדאון למשל. תשומת לב ברחוב מובטחת.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בטח אני הולך לקנות מונו של סאנדאון, עד סוף השבוע אני מקווה .

ואני הולך להעביר עוד חוט 4G חדש למונו ואז אני מקווה שיהיה לי בס אמיתי.

ובקשר לסאב, יש לי סאב PIONEER 1400W חדש עם סליל כפול DVC שדורש 400RMS ב2אוהם, כל סליל 4OHM.

עכשיו הוא בתיבה המפורסמת של אקספלושן, האם היא מתאימה?

ואם אני מחפש בס חזק אז מה המידות הכי נכונות לתיבה שתתאים לסאב הזה? אני אבנה אותה.

פורסם

סתם רק רציתי לנסות קצת את הסאב הזה ומהמגבר אם הוא יכול לעמוד בקצת עומס,

עכשיו החזרתי את הכל לעוצמה נמוכה והוא עובד יופי.

• תוכן חדש...