Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם קיימת מתחרה לS2000?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5642 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חג שמח ושנה טובה לכולם,

יש לי שאלה בקשר לאגדה המוטורית, ההונדה S2000.

דובר רבות על כך שהמנוע שלה דומה למנוע של אופנוע בגלל הסל"ד האסטרונומי שהמנוע הזה מספק

והביצועים המעולים וההתנהגות היוצאת דופן שלה.

יצא לי בזמן האחרון לחשוב על כך מה הרכב שעולה על ההונדה הנ"ל? מבחינת התנהגות, כוח, מנוע איכותי כל כך ובכלל, איזה רכב מהנה לנהיגה כמו הS2000?

עלו לי המון מחשבות בראש כגון הסופרה, 350Z אבל תמיד נזכרתי בשבחים שההונדה קיבלה והמתחרות פשוט טובות כמובן מאליו.

אני לא מדבר רק על יפניות, גם על גרמניות, איטלקיות וכ'ו אבל כמובן בסדר גודל של הרכב הזה. במנועי 2000+-.

אני יודע שזו שאלה קצת טפשית אבל אשמח לקבל תשובה על איזה רכבים משתווים לרכב ואפילו עולים עליו מכל הפרמטרים שדיברתי מקודם.

אז סליחה על החפירה ושתהיה לכולם שנה טובה, מלאה בהצלחות ושגשוגים.

תודה מראש.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ביקשת 2000 +-. קונצרן פולקסווגן עושה נפלאות במנועי ה2000 שלו.

לחבר יש S2000. הסל"ד הגבוה הוא לא תמיד יתרון שזהו מנוע קטן נפח וחלש ב"נמוכים".

מנוע מטורף שדומה לאופנוע? אם אתה חושב שזה מטורף ("זה מטורף" ? בטון של מועדון לילה), להזכירך מדובר בזאטוט מרובע צילינדרים בנפח 2000 סמ"ק. תכפיל את הנפח, תכפיל את הצילינדרים. תשאיר את הסל"ד באותו מקום (כמעט). ומה קיבלנו? M3. זה מטורף.

הS2000 חביבה טובה ויפה מאוד מכאן ועד לשאול בסוף שנת 2009, אם יש לה מתחרות, זה כמו המרחב מהבית לפרנקפורט (שבה אני מבקר לרגל התערוכה :) )

פורסם

איפה אתה רואה שאלה כזאת? השאלה לא כזאת, ואם הייתה כזאת הייתה הופכת מ"מעט טיפשית" כמו שהגדיר אותה המחבר למאוד טיפשית. כמו לשאול- "האם לגולף GTI מודל 1986 יש מתחרות באותה שנה אותו מחיר וכו".

פורסם
ביקשת 2000 +-. קונצרן פולקסווגן עושה נפלאות במנועי ה2000 שלו.

נכון,קונצרן VAG עושה נפלאות במנועי ה-2000 שלו אבל כחבילה,אין לקונצרן מתחרה ל-S2000.

הרכבים שבאמת יכולים להוות תחרות הם Z350/370, מאזדה RX8 שזוכה להמון שבחים,אבל שתיהן לא בדיוק באותו סגמנט,הן מכוניות קופה (המאזדה אפילו עם 2 דלתות אקסטרה..) וה-S2000 רודסטר.

מתחרה יותר קרובה לסגמנט של ה-S2000 זו לוטוס אליז\אקסיג' וכו'.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

S2000 אכן אגדה.

• בכך שאין לה כוח בשיט בסלד נמוך. (אם 4,000 5,000 זה נקרה אצלכם "נמוך")
  • בכך שכדי לשמור על הקצב אתה צריך להיות ליד המנתק ויש לך תחום סל"ד יעיל של שניה וחצי בערך - כך שאתה בגדול יכול לשכוח מלהחזיק שתי ידיים על ההג כי יד אחת 80% מהזמן חייבת להיות על ידית הילוכים
  • בכך שתא מנוע שלה צפוף, רועד ורועש
  • בכך שאין לך תחושה מה קורה עם האוטו - אין לך מושג מה גלגלים קידמיים עושים, מה רמת האחיזה מאחורה, מה שלום הבלמים.......
  • בכך שיש לך רק 2 מצבים - או "אחיזה אחיזה אחיזה" או עמוד/עץ/תעלה - ואין שום דבר באמצע
  • בכך שאתה מאבד איתה רשיון בכמה ימים - כי תחושה שלך שאתה זוחל אבל מד המהירות מגרד 200.

"רכב מהנה לנהיגה כמו הS2000"?

אני לא בטוח ש-S2000 היא קנה מידה להנאה מנהיגה.

רכב ספורט מהיר, מתוחכם, הארד-קור, עם אפס סובלנות - בהחלט.

לדעתי עולם המחיה טבעי שלו זה מסלול מירוצים. רצוי עם שוליים רחבים ואזורי מילוט טובים.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

croc, אתה טועה ומטעה!

ממש לא חייבים להיות כל הזמן עם יד על מוט ההילוכים!!

התחום היעיל שלה נשמר להרבה יותר משניה וחצי!!

אין תחושה מה קורה עם הגלגלים?!?! נהגת בכלל פעם על הרכב? אם התשובה היא כן, אז צר לי ידידי, אין לך מושג בנהיגה! (או בתחושות)

הS2000 היא מכונית שמחוברת לנהג בצורה בלתי רגילה!!

יש כל כך הרבה מידע על מה שקורה עם הגלגלים..

אין לה שני מצבים לאחיזה. יש שני סוגים של נהגים. כאלו שיודעים לנהוג עם הנעה אחורית קיצונית וכאלו שלא!!

זאת מכונית שמבדילה בין נהגים לכאלו שחושבים שהם נהגים.

תעבוד נכון עם האוטו, תלמד אותו. ואתם תגיעו לרמות שלא דמיינת.

תעבוד עם האוטו כמו עם רכב רגיל, הוא יעניש אותך בצורה בלתי רגילה!

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

דווקא לא מעט.

בכל מקרה אני חייב לחלוק על דרייב מאסטר בחלק מסויים, התקשורת והפדבק מההגה שלה לא משהו בכלל.

כל השאר מדהים.

פורסם
+1 לזה שמעליי, אבל כמה נהגים בארץ אתה מכיר שיודעים לנהוג עם הנעה אחורית קיצונית?

אני אישית מכיר כמה בודדים כאלו..

יש את שלומי בקשי שהתחרה בMDC עם S2000 שהוא נהג מדהים. וזו ואחלה דוגמא לשליטה בהנעה אחורית קיצונית ברמה מאוד גבוהה.

וכמובן לא לשכוח את ג'ון צ'יקו על הSX200.

(אני בכוונה לא מזכיר דריפטרים כמו אדם, אפרת או אולג)

יש עוד כמה פחות מוכרים אבל לא פחות טובים.

יש לי לקוח ששבוע לאחר שהוא קנה S2000 , הוא הבין כמה המכונית מפחידה. והבין שצריך ללמוד הכל מחדש.

בלי להסס הוא קנה 50 שעות אימון אישיות, והיום הבן אדם מדבר עם הרכב בצורה מדהימה!

הוא פשוט למד להתחבר לרכב.

אין מה לעשות. זה לא רכב רגיל. זאת מכונית ספורט קיצונית מאוד וצריך להתנהג בהתאם.

כמו שכתבתי, צריך ללמוד ולהבין לעומק את ההתנהגות של הרכב הזה.אם מנסים על ההתחלה ללחוץ אותה למגבלות, תמצאו את עצמכם מהר מאוד עם הפנים נגד כיוון התנועה. (במקרה הטוב)

עוד דוגמא למכונית קשה לשליטה, זאת הטויוטה MR2 הראשונות. שלא הייתה להן מערכת בקרת יציבות.

הנעה אחורית (אומנם לא חזקה במיוחד), אבל מנוע מרכזי והתנהגות יחסית קיצונית.

גם שם צריך לעבוד עם הרכב ולתת לו כבוד!

עודד

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם
croc, אתה טועה ומטעה!

ממש לא חייבים להיות כל הזמן עם יד על מוט ההילוכים!!

התחום היעיל שלה נשמר להרבה יותר משניה וחצי!!

אין תחושה מה קורה עם הגלגלים?!?! נהגת בכלל פעם על הרכב? אם התשובה היא כן, אז צר לי ידידי, אין לך מושג בנהיגה! (או בתחושות)

הS2000 היא מכונית שמחוברת לנהג בצורה בלתי רגילה!!

יש כל כך הרבה מידע על מה שקורה עם הגלגלים..

אין לה שני מצבים לאחיזה. יש שני סוגים של נהגים. כאלו שיודעים לנהוג עם הנעה אחורית קיצונית וכאלו שלא!!

זאת מכונית שמבדילה בין נהגים לכאלו שחושבים שהם נהגים.

תעבוד נכון עם האוטו, תלמד אותו. ואתם תגיעו לרמות שלא דמיינת.

תעבוד עם האוטו כמו עם רכב רגיל, הוא יעניש אותך בצורה בלתי רגילה!

עודד.

עודד, קרוק אולי הגזים טיפה אבל אתה מגזים מאוד לכיוון השני.

התחושות שהרכב מעבירות הן פחות טובות מרכבים ספורטיביים אחרים כמו מיאטות, פזו ישנות למניהן ועוד הרבה רכבים ספורטיביים. את זה ניתן להרגיש טוב טוב בנהיגה במקביל ואפילו אתה יכול לקרוא כמה כתבות על ההונדה שיגידו לך את אותו הדבר.

המנוע של ההונדה הוא אכן יצירת אמנות, אבל הוא בהחלט לא גמיש ודורש משחק רב עם ידית ההילוכים (הנפלאה יש לציין), נסה לנסוע ב Z4M עם המנוע הפנטסטי, תנהג על מנועי ה 2 ליטר של ה VAG למניהן או אפילו על המיאטה NC - ותראה התנהגות מנוע שלא דורשת משחק באותה רמה של ההילוכים, אלא אופי מנוע שטוח ויציב יותר, דבר המאפשר להעביר פחות הילוכים ולנהוג בצורה חלקה יותר.

זה נכון שההונדה טובה בעיקר לנהגים המיומנים, אבל גם הם יתקשו לנצל את יתרונותייה על הכביש הציבורי ובמהירויות נמוכות. הזכרת את אמיר בקשי - בעונה הראשונה עם צמיגים רגילים הוא לא הצליח להוציא מהרכב שלו יותר מנהגים עם קליאו ספורט או מיאטה NC (דן אמודי). לא בגלל חוסר יכולות נהג, כמו בגלל העובדה שקשה מאוד להוציא מהרכב הזה את היכולות במהירויות נמוכות.

בקיצור ההונדה S2000 זה רכב מאוד נחמד, אבל בשימוש הרגיל של רובנו הוא סובל מהתנהגות קיצונית, מנוע קיצוני והגה ביינוני. אני העדפתי לשימוש היומיומי שלי מיאטה NC משופרת, במיוחד בגלל שקל יותר לשחק איתה, התחושה נהדרת והמחיר נמוך - ואני מקווה שאני לא רק חושב שאני נהג...

• תוכן חדש...