Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה ל DVD קורא XVID\DIVX + כתוביות בעברית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו הכותרת, יש כלכך הרבה סוגים - האם מישהו יכול להמליץ על DVD טוב וזול ?

הדרישות (המעטות) שלי הן

1. קורא DIVX \ XVID

2. כתוביות בעברית (לא הפוכות או ג'יבריש) שידע לקרוא

3. שלא יתחמם ויתקע אחרי חצי שעה של צפיה.

המחיר - עד 300 ש"ח.

אשמח להצעות - תודה :)

פורסם

ממש ממש לא לקחת את הדיוידי הזולים, באמצע סרט עם איכות בינונית נגיד סרט של 2חלקים(DIVX) , יש לאגים ותקיעות, המעבד הגרפי של הדיוידים הסינים הזולים חלש והוא לא סתם זול. וכתוביות העברית מוצגות פשוט בפונט לא נוח לקריאה וממש קטן ללא אופציות להגדלה, והגרוע מיכל הדיוידי לא תומך בשידרוג פורמט עתידי באמצעות דיסק שמורידים דרך אתר התוכנה. בקיצור רד מזה.

אני ממליץ על דיויד של PIONEER שנימכר עכשיו במחסני חשמל כולל כניסת USB בדיוק במחיר של 299 ש"ח.

דיוידי מצויין.

או לרכוש דיויד של חברת LG שנימכר ברשת חנויות באג דיוטי פרי עם כניסת USB במחיר של 60 או 70 דולר .

שניהם טובים עם עדיפות לפיוניר.

לא להתפשר על דגמים זולים.

נקודה חשובה, מוכרים ברשת באג במחיר של 80 או 90 דולר דיוידי של LG עם כניסת HDMI לדעתי כדאי לשקול זאת, זה יהווה את דור הסרטים הבא ולדעתי כדאי להשקיע במקום לקנות ולהחליף עוד שנה..

מקווה שעזרתי.

dreams dreams dreams do not come true

פורסם

לאף DVD אי אפשר לעדכן את סוג הפורמטים בשום צורה מאחר והפורמטים צרובים על ה ROM של מעבד הDSP.

מה שאפשר לעדכן אלו גרסאות שמתקנות באגים בממשק, פונטים, ומולטיזון. ואולי גם לשנות את התפריטים לעברית ולשחק עם הצבעים - בקיצור ממשק משתמש.

זה הכל.

פורסם

נכון אי אפשר להוסיף פורמטים אבל אפשר לעדכן גרסאות פורמטים,למשל עידכון בפורמט דיויקס. תריץ חיפוש למשל באתר של חברת פיוניר ותיווכך לכך שיש עידכון של קודקים של דיווקס(למשל מגרסא 5 ל-6) או MKV ואולי עוד נוספים, כמובן שהעדכון מתבצע דרך FIRWARE אבל הוא כולל גם עדכון קודקים + באגים בכתוביות ועוד כל מיני תיקונים למינהם.

בכל אופן זהו פרט שולי בשרשור, המעבדים של הדיוידים הזולים פשוט חלשים ולא מחזיקים מעמד בגרפיקה גבוהה וזוהי הסיבה העיקרית שלא לרכוש דיוידי סיני זול.

פורסם

DVD של פיוניר,קורא גם DIVX ,מצאתי באלנבי פינת מונטיפיורי בת"א,יותר זול מחסני חשמל.

אמין מאד וקורא הכל.

(בשביל מה לעדכן?? מורידים סרטים עם תרגום מובנה ונגמר הסיפור)

פורסם

דווקא העדכונים לפורמטים קיימים (בהנחה שבאמת זה אפשרי) זה דבר טוב.

לפעמים יש באגים שגורמים להאטה ונפתרים בעדכון.

אבל לדעתי היום להשקיע ב DVD זה מיותר.

ב500 שקל אפשר לקנות MEDYA TV כמו זה

PicturesOfItems%5C3798_b.jpg

PicturesOfItems%5C3802_b.jpg

PicturesOfItems%5C3800_b.jpg

עובד יפה מאד עם HDMI והיתרון שלא צריך לשמור עליו כלום - יש חיבור USB שאפשר לחבר אליו DISK ON KEY או דיסק קשיח חיצוני עם סרטים מוסיקה ותמונות.

פורסם

נכון זהו הדור הבא של הסרטים גם אני הייתי מעדיף כי אני לא משכיר סרטי דיוידי בכלל, אבל תמיד טוב שיש נגן בבית.

אם יש נגן בסיסי אך לא תומך בדיויקס כדאי לשכול את המוצר שהציע כאן ceyal כתוספת.

פורסם

אם כבר אז כבר...

Popcorn Hour C-200 ;)

לדעתי, הקניה הכי משתלמת אם רוצים לקנות DVD + מזרימדיה.

את הDVD ניתן לדרג לבלו-ריי בבוא הזמן (ירידת מחירים והפצה יותר סדירה של מדיות).

אפשר לחבר דיסק בפנוכו, או להשתמש בדיסק נייד או DOK גדול.

יש רשת אל חוטית.

יש שלט עם גלי רדיו, וזה אומר שלא צריך "ליישר קו" מול המכשיר.

בנוסף, יש את המסך שהופך את המכשיר לDVD לכל דבר, לא צריך להדליק את הטלוויזיה כדי ליראות מה המכשיר עושה. גם ב DVDים שונים מחברות טובות המידע שמוצג הוא דל ו"משעמם". כאן אין את זה. בנוסף אפשר לדפדף במוזיקה שנמצאת בדיסק הקשיח או ברשת.

300$ זה בערך 1000 ש"ח. אם אתה מכיר מישהו שטס לארה"ב זו יכולה להיות אחלה קניה.

אני קניתי DVD של פיוניר, שנחשב טוב מאוד - הוא עלה כמעט 800 ש"ח.

אם היות הייתי במצב הזה אני חושב שהייתי עושה לדבר הזה יבוא אישי ולא קונה את הפיוניר שלי.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...