Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6108 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בספר הרכב רשום שלא צריך לרוץ למוסך ושניתן לבדוק זאת בבדיקה הקרובה במוסך

האם זה אכן כך?

נכנסתי למוסך מורשה של יונדאי והם דרשו תשלום רק בשביל לחבר את הרכב למחשב לבדיקת התקלה

האם יש מקום באזור פ"ת/הוד השרון שיוכל לבדוק לי מה הבעיה בחינם? או אפילו לאפס את הנורית?

תודה מראש, ושנה טובה לכולם!

פורסם

אתה מוזמן לפנות ל

yoni1234

אם זכור לי נכון הוא הציע לסרוק למישהו את התקלה בחינם (יונדאי אקסנט 2001)

-פולו 16V 6N שנת 2000, -סקודה אוקטביה  2015, גולף 2018,  סופרב 2020

-איוניק 5 עלית

פורסם
בספר הרכב רשום שלא צריך לרוץ למוסך ושניתן לבדוק זאת בבדיקה הקרובה במוסך

האם זה אכן כך?

נכנסתי למוסך מורשה של יונדאי והם דרשו תשלום רק בשביל לחבר את הרכב למחשב לבדיקת התקלה

האם יש מקום באזור פ"ת/הוד השרון שיוכל לבדוק לי מה הבעיה בחינם? או אפילו לאפס את הנורית?

תודה מראש, ושנה טובה לכולם!

החיבור למחשב כדי לקבוע נקודתית את התקלה ולא במוסך כללי שיחליפו לך חצי אוטו ואולי יעלו על התקלה.... בד"כ מורידים את מחיר הבדיקה כשאתה מתקן.

התקלה מעידה על בעיה בחיישן זרימת אוויר או בשסתום בקרת פליטת גזים או סעפת...... צריך לאפיין ולקבוע

יש בהוד השרון מוסך דני סמרלי...

054-4422430

פורסם

מנסיון שהיה לי במקרה דומה ביונדאי אלנטרה ועזרה מחברי הפורום ,תנסה שיאפסו לך את המחשב ותסע קצת ותבדוק אם הנורה שוב נדלקת ,כי אם היא לא נדלקת שוב יש מצב שאין באמת בעיה ...

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...