Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא יצא לי לנסות עדיין את הדגמים השניים

יש לי TOYO T1R על וולבו S70 במידה 205/45/17

בגלל שזאת מידה מיוחדת המחיר הכי זול שהצלחתי להשג זה 650 ש"ח ליחידה..

צמיג מצוין עם אחיזה מטורפת

פורסם

T1R מוגדר כ ULTRA HIGH PERFORMANCE TIRE. ובקטגוריה שלו הוא נותן יחס עלות תועלת טוב למדי. צמיג יומיומי ודיי איכותי. ישנם טובים ממנו אך הם יקרים משמעותית. TREADWARE אופייני לקטגוריה הזו - סביבות ה 250-300.

יתרונות/חסרונות/סיכום: למי שמחפש צמיג יומיומי עם פזילה ספורטיבית. שאורך חיים, עמידות ומחיר משחקים תפקיד משמעותי.

R1R ממוקם מעליו והוא נראה ובאמת קצת יותר "קרבי". בבסיסו הוא בנוי ככל צמיגי הכביש-ספורט (כמו ה T1R) אך יתרונו הוא תוצר של שימוש בתרכובת רכה ודביקה יותר בחלק החיצוני של הסוליה. TREADWARE 140 אומר שזה דיי דביק. רק מילים טובות וגם המחיר סביר בהחלט.

יתרונות: דביק מהממוצע. חסרונות: אורך חיים קצר מהממוצע. סיכום: לבעלי רכב ספורטיבי או משופר קמעא ולכאלו שרוצים להראות כך. אחלה קנייה.

R888 שונה לחלוטין. זהו צמיג סמי סליקס. דפנות מחוזקות מאד לעמידות אופטימלית בפניות. סוליה רכה והומוגנית מאד. TREADWARE 100 שזה סופר דביק. זה צמיג מסלול לכל דבר, עם תקינה לכביש. אחד הטובים בעולם בכלל ובוודאי בקטגוריה שלו וביחס לעלות.

יתרונות: סופר דביק, מחזיק ומוריד מקסימום כוח לאספלט, מעולה בפניות קשות.

חסרונות: מרעיש קצת יותר מהממוצע. נגמר יחסית מהר (כמו כל הדברים הטובים בחיים :cry:)

סיכום: למכוניות חזקות משמעותית, לפריקים של אחיזה פניות וסיבובים מהירים, ולכאלו שפשוט יכולים להרשות לעצמם.

במקרה שלך ובוודאי בכל מקרה שלא מעורבת בו גם החלפת חישוקים לרחבים יותר, אין הצדקה, הגיון או יתרון בשינוי מידת הצמיגים.

ההמלצה היא חד משמעית, לך על צמיג טוב יותר/ספורטיבי יותר/דביק יותר.

גם למתלים יש משמעות והשפעה מרובה והס מלהזכיר את חשיבות נכונות השימוש בדוושה השלישית שם למטה..

לשפר בלי להתפשר

פורסם

דודי,

האם יש לך את הR1R במידה 215/45/17 ובמידה 225/40/18 ואם כן מה בערך המחיר.

תודה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

קודם כל, כן! יש את שתי המידות.

את ה R888 ניתן להשיג בלעדית ב PIT-STOP ואני מחזיק גם את ה R1R במידות רבות.

זהו פורום מקצועי ולכן כל מה שקשור למחירים בפרט ועניינים מסחריים בכלל לא ננהל כאן.

המתעניינים מוזמנים לפנות לחנות או בפרטי.

תודה ושבת שלום.

דודי

לשפר בלי להתפשר

פורסם

R1R ממוקם מעליו והוא נראה ובאמת קצת יותר "קרבי". בבסיסו הוא בנוי ככל צמיגי הכביש-ספורט (כמו ה T1R) אך יתרונו הוא תוצר של שימוש בתרכובת רכה ודביקה יותר בחלק החיצוני של הסוליה. TREADWARE 140 אומר שזה דיי דביק. רק מילים טובות וגם המחיר סביר בהחלט.

יתרונות: דביק מהממוצע. חסרונות: אורך חיים קצר מהממוצע. סיכום: לבעלי רכב ספורטיבי או משופר קמעא ולכאלו שרוצים להראות כך. אחלה קנייה.

מה זה קצר מהממוצע ומהו הממוצע?הצמיג מופיע באתר מסוים באינטרנט עם 4 שנים אחריות זה לא הרבה יותר מהממוצע לצמיג?

שאלה אחרונה יתאים לתמה טורבו?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

קצר זה קצר מהממוצע שלך בד"כ.

אין השוואה בן מידות שונות, רכבים, הספקים ובוודאי לא בין סגנונות נהיגה.

בכל מקרה תקבל פחות ק"מ ממה שאתה רגיל.

4 שנות אחריות על צמיגים הינם בגדר חובה עפ"י תקנות משרד התחבורה.

למה שלא יתאים לתמה טורבו?

לשפר בלי להתפשר

פורסם

היו לי צמיגים של BARUM נדמה לי שהחזיקו 4 שנים והיו טויו פרוקסס לא זוכר דגם מדוייק שבקושי החזיקו שנתיים כך שאני חושב שאני לא ממש מידה נכונה לבדיקת הממוצע של עצמי.כמה קילומטרים צמיג כזה אמור להחזיק בנסיעה רגילה בלי התחרעויות?למה שלא יתאים לתמה טורבו כי החתך הוא 60 במקור והם 55.

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

7 אלף בשנה באופן קבוע .יכול להיות שקניתי טויו ישנים.כי אני לא חושב שהחלפתי אותם בגלל שנגמר הבשר אלא שהם התחילו להיסדק.

fiat x1/9

פורסם

גמרת צמיגים אחרי 14 אלף ק"מ????

משהו פה מוזר.. מאד.

צמיגים ישנים / מתלים לא מכוונים / סגנון נהיגה בעייתי / רכב חזק מאד (מאד)

אחרת, על פניו אני לא רואה סיבה לגמור צמיגים ב TREAD 280 אחרי 14 אלף ק"מ...

לגבי הסדקים - אם אתה מאלו ששומרים על לחץ אויר תקין - כנראה שזה בגלל הצמיג עצמו.

בכל מקרה, לחץ אויר הוא עניין קריטי בבעיות כאלו.

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...