Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6112 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היות והורידו את החיפוש אין לי ברירה אלה לפתוח אשכול,השאלה היא האם אתם מכירים או יודעים מה באמת מוציאים הרדיו דיסקים שיש לרובנו כגון ה 9887,800PRS,קלריון למיניהם?

אני משער שנתונים כמו 6V או 5V לא אמיתיים הייתי רוצה לדעת כמה באמת הם מוציאים.

אני שם לב שיש כאלה שמכבים את הPREAMP בגלל שיש ברשותם פרוססור כזה או אחר,למה?

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אני מכיר מכשירים שניתן לכבות בהם את ההגברה הפנימית, לא שמעתי על כיבוי PREAMP.

בכל מקרה, כל מה ש"חוסך חשמל" למעשה מכבה מעגלים אלקטרוניים שמכניסים רעשים לסאונד. כיבוי הגברה פנימית, החשכת מסך, כפתור ווליום אנלוגי ואפילו פאנל שלא נשלף - כל אלה מבטיחים פחות אלקטרוניקה וצליל יותר טהור.

לגבי הפרה-אווט, ההצהרות של היצרנים רחוקות ממימוש 99% מהפעמים. בד"כ הפרה-אווט המוצהר מתקבל בווליום מקסימלי של ה HU, מקום שכידוע לנו אנחנו אף פעם לא מגיעים אליו. מעבר לכך, לא תמיד הפרה-אווט לינארי ולמעשה רק היצרן יודע מהי "תבנית המסלול" של כפתור הווליום.

אני משער שיש דרך פשוטה יחסית לבדוק פרה-אווט אבל אין לי מושג איך. צריך לחרוש פורומים בחו"ל.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר, אני מניח שכמו שמודדים הספק של ערוץ במגבר (סקופ מוציא תדר קבוע ובעוצמה קבועה ובמגבר נמדדת העוצמה במתח וזרם) ככה אפשר לצרוב מקור של תדר קבוע ובעוצמה קבועה ולמדוד באותה דרך את הזרם והמתח שמוציא כל ערוץ RCA, ובהתאם את יחס העוצמה לווליום במכשיר.

מתחדשת*

פורסם

הנה, סידרת לעצמך פרוייקט למפגש הבא :lol:

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יחס העוצמה יהיה לך קצת קשה למדוד במדוייק כי הרי זו פונקציה לא ליניארית , אבל בגדול אתה צודק .:-)

בגדול אתה יכול לבדוק גם בעזרת רב-מודד סביר בתדרים בין 1KH-3KH בווליום שבדרך כלל אתה שומעה את המערכת אומנם מדידה זו תיהיה פחות מדוייקת ממדידה בעזרת סקופ אבל תקבל אתה אמור לקבל קירוב די טוב .

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

חיפשתי קצת ולא מצאתי כלום,סקופ זה בהחלט אופציה ,אבל מאיפה נשיג?

איתמר הפרי אמפ במגבר עצמו כמו בבילט.

HU: CLARION 785 BI-AMP AMP:SUNDOWN SAX100.4C\SAE1200D COMP:HYBRID CLARUS 6C\ HYBRID L1PRO SUB: AA HAVOC 15

פורסם

אלכס תודה רבה ידידי,בעמוד השלישי יש בדיקה שהבחור עשה ואפשר להבין משם שאנחנו מטיילים ב 1-2V גג,זה גם מה שהערכתי אפילו זה עלה על הציפיות שלי חבל שזה בדיקות רק לאלפיין שימו לב שה 9887 הוציא תוצאות טובות יותר מה 9857.

פורסם
אלכס תודה רבה ידידי,בעמוד השלישי יש בדיקה שהבחור עשה ואפשר להבין משם שאנחנו מטיילים ב 1-2V גג,זה גם מה שהערכתי אפילו זה עלה על הציפיות שלי חבל שזה בדיקות רק לאלפיין שימו לב שה 9887 הוציא תוצאות טובות יותר מה 9857.

אל תשכח שה-9857 מוצהר 2 VOLT לעומת ה9887 שמוצהר 4 VOLT

::FEEL THE {XS} power::

• תוכן חדש...