Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העיקר שאמא שלי מודה עכשיו היא לא יודעת את כל החוקים...ואפילו לא חצי מהם.

אךךך השאלה עם ההיגוי יתר, את הקטע הזה אני אהבתי.

אריאל....אההה סליחה תנצר (גדי) שוקל 200 ק"ג נתנו לו את הבירה הכי פחות חזקה.....איך זה בדיוק השפיע עליו??? הכל פסיכולוגי. ואיפה החריקות צמיגים,אולי מישהו לא אמר לו אבל את המסלול הזה הוא היה אמור לעשות הכי מהר שאפשר.

וכל האשים שעשו פה את הבחינה,אני מקווה שעניתם על הרוב נכון,אם לא קומפי יתן לכם בראש.

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

אני חושב שהבדיחה מתחילה בזה שראם ישב עם ה"סלבריטיז", יעני הוא ופנינה נוסעים ביחד לעשות החלקות.

אם היו רציניים היו מוצאים כמה נהגים רציניים (מי אמר פאריז-דקאר? מי אמר אליפות ישראל בקארטינג? מי אמר יונדאי אקסטרים, נציגי אלטרנתיבי ומסלולים, שלא לומר אותו ילד נעבעך שהשתעשע לו בפורמולה ב.מ.וו, אבל מי הוא ליד טנצר) ומרכיבים קבוצה אמיתית של נהגי מרוץ! ואולי גם קבוצה של נציגי מועדוני הרכב, קניון הזהב ושות' (שיופיעו כמובן בטשטוש פניהם).

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני עניתי רק 21 תשובות נכונות אבל.....

לדעתי לא התאוריה ובטח ובטח המבחן הזה לא מהווים מדד לאיכות הנהיגה/הנהג.

כוונתי היא כי ידיעה או אי ידיעה של חלק לא קטן מהתאוריה לא הופך אותנו בהכרח לנהגים טובים יותר או טובים פחות. לדעתי אומנם צריך לדעת את האינפורמציה הבסיסית על מנת לנהוג כהלכה אך נהיגה רגועה, אדיבות ועירנות הם הם שהופכים אותנו לנהגים טובים!

הלא כך???

דייהטסו שרייד 1300 מודל 93 , ידני

פורסם

המבחן הזה לא אומר כלום !

למרות שהיו לי 28 נכונות :D

וניצחתי בויכוח עם אמא שלי על השאלה של מה גורם יותר לתאונות דרכים (כמובן שהיא אמרה שזה מהירות וטעתה !)

• תוכן חדש...