Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבל חבל שזה לא משקף כלום, אפילו לתאוריה זה לא דומה.

שאלות שרובם מפגרות ותשובות עוד יותר ... סתם עוד תוכנית בשביל הרייטינג.

אם רוצים לבדוק רמת נהיגה שיבדקו תכל'ס בשטח לא מ"תאוריה" ... בכלל איך אפשר לקבוע מ"תאוריה" מדומה מי נוהג יותר טוב בכביש ???

פורסם

29/33 מוזר קצת שראם קיבל "רק" 28, וכמו שהוא אמר "המבחן תאורטי"

ולדעתי יש שם שאלות שאין להם קשר לנהיגה, במיוחד שאלה 31:

מהו היחס בין מעורבותם של נהגות ונהגים בתאונות דרכים?

מה הקשר בין זה להתנהגות הנהג נהיגה וכדומה?!

פורסם

רוב התשובות אפילו בלי לדעת מה התשובה האמיתית אתה יכול לגלות לפי אלימינציה ... מתי מותר לנסוע על השוליים ... שאתה מאחר לחתונה ... מצחיק ? או פשוט מטומטם ..

פורסם

בהחלט מבחן מטומטם, מנחים מטומטמים, פנינה רוזנבלום(מטומטמת למי שעדיין לא הבין)

שנועד סתם לזיין תשכל עם שאלות לא קשורות כמו מי עושה יותר תאונות גברים או נשים...

איך זה קשור לנהיגה לעזזל?!?

בכל אופן המבחן הזה הוא מבחן תיאורטי נטו ותו לא בדיוק כמו שראם סמואל ציין....

פורסם

נתחיל בזה שנכשלתי, קבלתי 18 נקודות. :oops: יש לי רשיון משנת 1999 ועברתי תאוריה וטסט בפעם הראשונה.

היתה שם שאלה עם התמרור "הפניה שמאלה אסורה". האם באמת, כמו שאמרו בתוכנית, שבמקום בו מוצב תמרור זה, עדיין אפשר לעשות פרסה? :?

פורסם

אהבתי תקטע בתוכנית שהוא שתה בקבוקון קטן ונוהג כמו שיכור-מה זה הדברים האלה,מביישם את הישראלים!!!

אין מצב שזה מה שיקרה לנהג אחר!

פורסם
נתחיל בזה שנכשלתי, קבלתי 18 נקודות. :oops: יש לי רשיון משנת 1999 ועברתי תאוריה וטסט בפעם הראשונה.

היתה שם שאלה עם התמרור "הפניה שמאלה אסורה". האם באמת, כמו שאמרו בתוכנית, שבמקום בו מוצב תמרור זה, עדיין אפשר לעשות פרסה? :?

כן.. היה בזמנו משפט למישהו שעשה פרסה בתמרור שאסר שמאלה ואז הייתה קביעה כי זה ניתן לעשות

אגב אמרו שהוא שתה 3 בקבוקים.. אז לך תדע..

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

פורסם

גם אני פתרתי נכונה 29 :)

תגידו, איפה התוצאות הכלליות של הקבוצות, נהגי האוטובוס, מוניות וכו'?

מישהו מהאולפן עשה 33?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

גם אני פתרתי נכונה 29 :)

תגידו, איפה התוצאות הכלליות של הקבוצות, נהגי האוטובוס, מוניות וכו'?

מישהו מהאולפן עשה 33?

כן

היו 3 נהגי אוטובוס שעשו 33/33 :!:

אני עשיתי 27... :)

פורסם

איזה שאלות מפגרות היו שם

"מי עושה יותר תאונות הנשים או בגברים" , אני לא חושב שבתור נהג טוב אני אמור לדעת את התשובה לשאלה הזאת!

פורסם
איזה שאלות מפגרות היו שם

"מי עושה יותר תאונות הנשים או בגברים" , אני לא חושב שבתור נהג טוב אני אמור לדעת את התשובה לשאלה הזאת!

ראסמי שאלות מפגרות

יצא לי 31

פורסם

קודם כל לדעת נכון את כל 33 השאלות ממש לא אומר הרבה, אי אפשר למדוד התנהגות בכביש או אדיבות והחלטות נכונות במקרים האינסופיים שיכולים להיות בכביש... נניח והיו מנסחים שאלה "איך הייתי מתנהג במצב הבא" רוב הסיכויים שהרבה אנשים היו משקרים לעצמם ורושמים את הדרך הנכונה ולא את זאת שהם היו בוחרים במצב אמיתי.

בכל מקרה, מצד שני, לדעת את הכל לא אומר שאתה נהג טוב, אבל לטעות ב-15 שאלות שרובן קלות מאוד זה לא כלכך ניטראלי וזה לא אסון אומנם אבל זה פשוט לא צריך להיות המצב וקשה לי לומר איך זה יבוא לידי ביטוי בכביש.

ומותר לפנות פניית פרסה תמיד כל עוד אין שלט שאומר שאסור.

ינון, 29.

• תוכן חדש...