Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותינו מזדה MPV שנת 99 שצריכת הדלק לה היא בערך 1-4/5 אנו מעוניינים לשמוע על אחרים שביצעו הסבה לגז האם באמת משתלם, מה העלויות והאם יש המלצות למתקינים באיזור הצפון?

האם יש ניסיון היכן כדאי למקם את הבלון וכל הערכה?

שמעתי שמועה שעלות הטסט לרכב שהוסב לגז יעלה 3000 ש"ח האם נכון השמועה הזאת? והאם עדיין משתלם לבצע התקנה זו(אני יודע שאני צריך בטח לתת מידע על כמה קילומטרים אנו נוסעים כל חודש אבל אין לי כרגע אומדן נכון כל כך)

תודה רבה לעונים

אם יש עוד דברים שכדאי לי לדעת אשמח לשמוע(לקרוא)

אריאל

פורסם

דווקא שסתומי הפליטה הם הנפגעים הראשונים בעבודה עם גז, יותר נכון התושבות השסתומים. לא כל רכב רגיש לבעיות האלו ועם השימוש בנוזל שימון הסיכוי לנזק קטן יותר.

יש כמה וכמה שיקולים שצריכים לקחת בחשבון בביצוע הסבה זו, כדי שתעזר בחיפוש הפורום (באמצעות גוגל בנתיים), כי יש מספיק מידע.

פורסם

אם הדבר אכן יוביל לגרימת נזק לראש מנוע , כתוצאה מהתקנה לא מתאימה לרכב מסויים .

איך מרכזי ההתקנות של גז לרכב , לא מזהירים את הלקוח , הם יכולים להיות חשופים לתביעה ? .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

לא יודע איך מזהירים ואני בטוח שלא מזהירים, אבל אני כן בטוח שהלקוח חותם על כך שלא יתבע אותם על ההסבה בעתיד.

דרך אגב לידע כללי רכב אשר בוצעה בו הסבה לגז אין אחריות מלבד על רכיבים שלא קשורים למנוע.

פורסם

לפי כמה מהתגובות כאן אני מבין שכדאי לי להתרחק מהסבה לגז??

גם אגרת רישוי גבוהה(3000 ש"ח) וגם סיכון לשלום הרכב. ואין מצב לדעת אם באמת יהיה חיסכון בתדלוקים עצמם.

האם יש רעיונות לחסכון בדלק? מנוע 3000 סמ"ק V6

הבנתי שיש אפשרות להפעיל בקרת שיוט בדגם זה ושהפעלתה חוסכת בדלק. אבל לא ממש הצלחתי להבין איך. רק דבר אחד גיליתי את כפתור ה"קרויז מאין"

פורסם

תראה, הבקרת שיוט לא תהפוך את הרכב לפריוס.

זה רכב גדול ויחסית כבד עם מנוע בנזין רב נפח V6. אין מה לעשות - הצריכה שלו לעולם לא תהיה נמוכה, בתמורה לכך הוא נותן יתרונות אחרים.

כיום משרד האוצר דואג שלא יהיה לנו משתלם גם לנסוע על גפ"מ, לכן לדעתי זה יורד מהמשוואה.

נ"ב - דניאל, מהו אותו נוזל שימון שכתבת עליו? האם מדובר בתוסף שמוכנס לגז האוטומוטיבי על ידי הנהג ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא, זה לא תוסף שמכניסים לגז.

זה מזרק נוסף, שמורכב בסעפת, ומרסס מעט שמן, לסיכת תושבות השסתומים.

פורסם

אתה מוזמן לחפש אשכולות שפתחתי בנושא.

יש לי קאואליר שעברה על גז כבר מעט יותר מ140 אלף ק"מ.

לא שסתומים,לא גומיות שסתומים ולא נעליים.

הרכב נוסע מעולה.

פורסם

מקס אני שמח בשבילך, אך תשתדל לא לפסול תגובות של אחרים כי עם כל הכבוד לך עוד הרבה שנים ייקח לך להגיע לרמת ההבנה שלי במאזדות, ואתה לא נמצא במקום שמטפל רק בדגמים הללו ונתקל בכמות הראשים שמחליפים/משפצים בעקבות ההסבה לגז.

מלבד זאת והכי חשוב לי לציין שגם אותם אלא שלאחר ששילמו עלות שיפוץ ראש מנוע והחליטו להוריד את מערכת הגז מהרכב הייתה בעיה איתם כי המתקינים למניהם פשוט קודחים חורים בסעפת היניקה ועם הזמן יש כניסות אויר למערכת ,ואז עם פירוק המערכת משלמים סכום של לפחות ארבע ספרות לסעפת יניקה חדשה.

ואם זה היה כל כך מושלם אז מדוע כל אבל כל היבואנים מסירים את האחריות למכלולי המנוע ברגע שהרכב מוסב למע' גז?

• שנתיים מאוחר יותר...
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...