Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום בזמן נסיעה עירונית רגילה בסובארו b3 המשפחתית שלנו, לפתע כבה המנוע ויחד עמו גם הגה כח. מזל שהיתי במהירות יחסית נמוכה (כ-40 קמ"ש) והצלחתי לעצור.

המפתח היה במצב של מנוע דלוק, אך כל המערכות האחרות כבו (כולל צג הקילומטראז').

בדקתי כי ידית ההילוכים במצב D.

רק אחרי שהוצאתי את המפתח, הכנסתי אותו מחדש וסובבתי שוב - נדלק המנוע.

לציין כי הרכב הינו חדש (יד ראשונה, כ-10 חודשים על הכביש עם 9000 ק"מ).

אודה לכל אנשי הפורום על היעוץ בנושא בטרם אפנה למוסך מורשה.

פורסם

תכנס למוסך מורשה שיעשו בדיקה אסור לזלזל בדבר כזה,זה יכל לקרות לך בנסיעה מהירה וחליליה להסתיים באסון.

HU: alpine 9855. FRONT: tw:TangBand 25-1719S - woofer:hertz mlk 6.5 . SUB: DC AUDIO .LEVEL 3 "12". FRONT AMPS: celestra fa475.woofer amp: Celestra fa2150 SUB AMP: dc audio 2.0k. dsp: audison bit one

פורסם

זו תקלה בטיחותית והרכב באחריות. בצע סריקת תקלות במחשב במוסך מורשה.

יכולות להיות תקלות שונות שיגרמו לכיבוי מנוע.

הייתה לי פעם תופעה של כיבוי מנוע בנסיעה שנגרמה מלחץ נמוך של שמן גיר (מיצובישי סופר-לנסר).

פורסם

שלום ותודה על התגובות. השבוע שמתי את הרכב במוסך מורשה. שם הרימו גבה וטענו בתוקף שתקלה מסוג זה בסובארו b3 אינה מוכרת כלל. בתום יום הבדיקות (ואין לי מושג על איזה בדיקות מדובר), נאמר לי כי לא נמצאו הגורמים לתקלה. הם אמנם ניקו מצערת, אך הם לא בטוחים כלל שהיא המקור לכיבוי המנוע בנסיעה. למען האמת, גם אחרי שהרכב "נבדק" במוסך מורשה, אני לא שקט בנוגע לבדיקות שהם עשו. מאוד לא הייתי רוצה להמצא שוב במצב המאוד לא נעים של כיבוי הרכב בנסיעה.

• תוכן חדש...