Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6145 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במשפט שכתבת יש כל כך הרבה טעויות והוא מראה שאין לך מושג על מה אתה מדבר

צדק טבעי הוא מושג "קצת" הרבה יותר מוקדם מסוציאליזם דארווניסטי וחברות נאציות פאשיסטיות ומושג "טיפה" שונה מההקשר שהשתמשת בו

אני התייחסתי אליו בהקשר של הדיון, מתן זכות לשוטר לירות באדם. יש הבדל בין צדק למשפט ובין גישה שיפוטית, המתבצעת לבית משפט, לשיטה דארוויניסטית, שמתרחשת ברחוב. לזה כיוונתי והייתי מאוד מאוד מדוייק.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הבנתי שנמאס לך, אבל החוק לא מאפשר לאף אחד לפעול כמו שאתה רוצה כי "נמאס לו". לא לך וגם לא לשוטר. לא בשום מדינה שהיא לא מדינת עולם שלישי (או חמישי). לך אין בעיה שכל שוטר יהיה גם תליין, לי יש, ותודה לאל, גם לחוק.

החוק מחוקק בכנסת ואיננו דבר אלוהים חיים, היד שחוקקה היא גם היד שתשנה את החוק, ע"ע שי דרומי כדוגמה.

הזעם אצל האזרחים הנורמטיבים גדול ואם נדמה לך שחברי הכנסת עד כדי כך אטומים אליו - אז לפי הבנתי אתה טועה.

לעניין הצדק "הטבעי" - אני משוכנע שאם השוטר היה נשפט בשיטת חבר מושבעים, הוא היה מזוכה, אין דרך אחרת.

עוד דבר, נסה להתחכם עם שוטר במדינת עולם חמישי כמו ארה"ב, קנה של רובה שיידחף לתוך הפרצוף שלך יבהיר לך שעשית שגיאה גדולה, גדולה מאוד...

פורסם

לעניין הצדק "הטבעי" - אני משוכנע שאם השוטר היה נשפט בשיטת חבר מושבעים, הוא היה מזוכה, אין דרך אחרת.

אומנם אתה צודק, אבל גם שיטת המושבעים היא גרועה מאוד.

תחשוב על כל אותם מפגרים וטיפשים וסתומים שאתה רואה כל יום. תחשוב עליהם טוב טוב, ותבין שכל אחד ואחד מהם יכול להיות מושבע ולעסוק בדין נפשות.

מפחיד לא?

אין להבין מהודעה זאת ששיטת השופט אחד היא שיטה טובה. גם היא גרועה.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אומנם אתה צודק, אבל גם שיטת המושבעים היא גרועה מאוד.

תחשוב על כל אותם מפגרים וטיפשים וסתומים שאתה רואה כל יום. תחשוב עליהם טוב טוב, ותבין שכל אחד ואחד מהם יכול להיות מושבע ולעסוק בדין נפשות.

מפחיד לא?

אין להבין מהודעה זאת ששיטת השופט אחד היא שיטה טובה. גם היא גרועה.

נו, ואני חושב שמזל שאדם כמוך הוא לא שוטר, כי אז היית יורה בכל גנב למוות. מפחיד, לא?

שיטה בה השוטר הוא גם השופט והתליין נמצאת במשטרים טוטאליטריים או דיקטטוריים. תאמין לי שאנחנו לא רוצים להגיע למצב כזה. אסור גם לתת את הכוח לשוטרים ולו מכיוון שבסופו של דבר הם בני אדם - כמו שכבר אמרתי, אם יתאפשר להם להרוג ולצאת מזה זכאים, מי יודע לאן נגיע...

עוד דבר, נסה להתחכם עם שוטר במדינת עולם חמישי כמו ארה"ב, קנה של רובה שיידחף לתוך הפרצוף שלך יבהיר לך שעשית שגיאה גדולה, גדולה מאוד...

ארה"ב היא דוגמה גרועה. נכון, שוטר ידחוף לך קנה לפרצוף, אבל אין סיכוי שהוא ירה אם אתה לא מאיים על חייו. אל תחשוב שהשוטרים שם הם כל יכולים. לארה"ב יש בעיות אחרות - אם אינני טועה, מספר הכלואים בה הוא מהגדולים ביותר בעולם ביחס לגודל האוכלוסיה. בערך אחוז מהאוכלוסיה שם נמצאת בבתי כלא (יותר משני מיליון אנשים). בארץ מדובר על כ-20 אלף אנשים, כשליש האחוז בלבד מכלל האוכלוסיה (ורבים מהם שב"חים וכדומה).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
נו, ואני חושב שמזל שאדם כמוך הוא לא שוטר, כי אז היית יורה בכל גנב למוות. מפחיד, לא?

שיטה בה השוטר הוא גם השופט והתליין נמצאת במשטרים טוטאליטריים או דיקטטוריים. תאמין לי שאנחנו לא רוצים להגיע למצב כזה. אסור גם לתת את הכוח לשוטרים ולו מכיוון שבסופו של דבר הם בני אדם - כמו שכבר אמרתי, אם יתאפשר להם להרוג ולצאת מזה זכאים, מי יודע לאן נגיע...

אתה צודק, טוב שאין לי את הכוח הזה. אין לי בעיה להודות בזה.

אם זאת, שים לב להודעות האחרונות שלי פה, יש בהם יותר הסברים מההתלהמות ההתחלתית שלי.

פורסם
מה פתאום לחכות? אם הוא בסכנת חיים הוא צריך לירות -

לפי הציטוט, ניסו לדרוס חבר שלו למארב. הוא לא צריך לירות?

באותו האופן עם העו"ד שדרס - אתה באמת חושב שהשופט יתן לו עונש קל יותר כי הוא עו"ד? יש יותר סיכוי שזה היה בדיוק הפוך - נתן לו עונש גדול יותר למען יראו וייראו.

:lol::lol::lol: פשוט הצחקת אותי. מה עם העובדה שנשיאת העליון נישקה אותו מול קהל גדול של עו"ד ושופטים, במהלך המשפט? זה לא מסר?

וזה שחבריו הטובים והוא עצמו לא איפשרו לקחת לו דגימת דם כדי לבדוק שכרות, אלא כאשר זה היה כבר מאוחר מידי?

אתה מניח פה שהוא ניסה לדרוס אותם כדי להרוג אותם ולא פשוט כדי לברוח,

נכון, כי הוא בדיוק כיוון את הרכב - שהיה אני משוכנע עם חמישה כוכבי בטיחות להולכי רגל, רק לקצה נעל שמאל של השוטר, כדי לקצוץ ציפורן...

בשביל זה יש בית משפט - בשביל למצוא את העובדות (ולא שתמיד הם מצליחים).

הציטוט שלך טוב ויפה - אבל הוא חלקי לחלוטין. הנסיבות המדויקות נבדקו היטב בבית משפט, יש להניח, ולכן הם יכולים לשפוט הרבה יותר טוב מאיתנו.

רוני

אני חייב שוב: :lol::lol::lol:פשוט הצחקת אותי. אחד החברים הטובים שלי הוא תובע משטרתי. אני יודע שדעתי לא מחייבת ומה ששמעתי ממנו - עבורך זו רק שמועה. ובכל זאת - TRUST ME, קשה מאוד למצוא שופט סביר. זו גם הסיבה שבחרתי שלא לעסוק בהתדיינות משפטית - שני צדדים שלפחות אחד מהם משקר, ועוד שופט שלא מבין מהחיים שלו, ואני לא מדבר על שופטים שנתקלתי בהם שנרדמו באמצע הדיון (כולל אהרון ברק, אגב, ושופט עליון אחר, וזה עוד בשעת בוקר ולא אחרי ארוחת צהריים).

מה גם, שמי שגונב, וגונב, וגונב, וגונב, וגונב, אז כן - הוא מסוכן לחברה וצריך להיות במעצר עד תום ההליכים גם אם הוא לא מסתובב עם 9מ"מ על הירך.

ורוני - אני חייב להבהיר: לא באמת "הצחקת" אותי; אין כאן כוונה לזלזל, אלא שכמי שמכיר (חלקית) את המערכת, אני חייב שתקבל את התמונה האמיתית (לפחות בעיני ;-) )...

עריכה: מי שחושב (כולל השופט שבאמת חבל ששפט במקרה הזה) שניתן לכוון אקדח או נשק אחר, כשאתה בלחץ, בחושך, אבל אפילו סתם כך במטווח יום תוך כדי שליפה, ולפגוע בגלגלים דווקא ולא לסטות באיזה מ"מ עם הקנה שזה עשוי להיות עשרות סנטימרים בעת הפגיעה - טועה ובגדול, וכנראה לא ראה אימון של "מיטב הנוער", כלומר של מאבטחינו היקרים. והאם באמת יקרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

אני שמח שנהנית מאתנחתא קומית, רק שלא היית צריך להדגיש את הכל באדום, זה בסדר.

ברור לי גם שלא כל השופטים טובים, אבל באותה המידה אני משוכנע שלא כולם גרועים. בדיוק כמו שלא כל שוטרי התנועה חארות, שכל האינסטלטורים רמאים, שכל הפוליטיקאים מושחתים... (טוב, עם האחרון קצת הגזמתי :wink: )

בשורה התחתונה, ואני נאלץ שוב לחזור על זה - הם הרבה יותר מוסמכים ממני וממך בשביל לקבוע מה נכון ומה לא. ואם הם טעו - בשביל זה יש ערעורים (ואולי הערעור של השוטר הזה יתקבל, לך תדע).

ובנוגע למקרה הספציפי הזה - ככל הנראה הוחלט בבית המשפט שהיריה בוצעה כשהיד מושטת לפנים הרכב, עם החלון שבור, וממרחק של כמטר מהגנב - במדויק לכיוון הראש שלו. אם זה אכן היה כך, אז מה שכתבת פשוט לא נכון. יותר מזה - כתבת שקשה לירות לכיוון הגלגלים בלילה, בחושך, תחת לחץ - אז איך בדיוק השוטר כיוון וירה יריה אחת מדויקת שפגעה בראש של הפושע? חתיכת צלף...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אין ספק שאתה צודק (לא בציניות), אבל מרוב חשש להעניק עודף כוח לשוטרים, סירסו אותם והפכו את המשטרה לבדיחה עצובה.

המטוטלת נעה יותר מידי לכיוון המעניק זכויות לעבריינים ע"ח איכות חייהם של אזרחים שומרי חוק והחוק הזה ישונה ולדעתי די בקרוב, דבר אחד אי אפשר לקחת מחברי הכנסת - הם יודעים די טוב לזהות את הלכי הרוח של ציבור המצביעים וזכויות היתר מתחילות להעלם.

האחים אברג'יל - בדרך לארה"ב.

שי דרומי - זוכה.

מגילת זכויות התלמיד (לא קשור לשרשור - אבל מראה את הלך הרוח של המחוקק) - שונתה.

מגילת זכויות העבריינים - גם היא בדרך לשינוי, לא רחוק היום שבו התולעים האלה יצטרכו להצטייד בביטוח חיים לפני שהם יוצאים "לעבודה".

פורסם

הפוליטיקאים אוהבים דברים פופוליסטיים, זה כבר ברור לכולנו.

מה שכן, העלת אצלי שאלה מעניינת. כאשר עבריין מת במהלך ביצוע עבירה ופריצה, האם במדינתנו ההזויה המשפחה שלו עדין מקבל פיצויים מביטוח לאומי?

אם כן, צריך לשנות זאת מייד!

כמו שאני מכיר את המדינה הזאת, ברור שכן. אם מרגל כמו עזמי בושארה עדין מקבל משכורת מהמדינה... :shock:

• תוכן חדש...