Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה מה שנקרא "הרוב הדומם". :roll:

אתה צודק,אבל מה לעשות שלנו יש עבודה עם שעות מוגדרות בניגוד לעבריינים שאצלם העבודה היא ללכת לקבל כסף על חשבוננו מהביטוח הלאומי לחזור הביתה לישון או וואט אבר ומתי שבא להם ללכת להזיק לאנשים מהשורה!

ומערכת המשפט רק מעודדת אותם! אני בטוח שעם היתה הפגנה בנושא אז היא הייתה עצומה בגודלה כי כמעט כולנו ניפגענו בצורה זו או אחרת מהפשע המשתולל.

פורסם

מישהו קרא את הפרוטוקול של המשפט ויכול לתת לי את עובדות המקרה בכל הקשור לירי?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
מישהו קרא את הפרוטוקול של המשפט ויכול לתת לי את עובדות המקרה בכל הקשור לירי?

כמובן שאף אחד לא קרא. מבחינתם, המגיבים בחימה מבלי לבדוק את העובדות, המקרה הזה ברור כשמש: הפורץ ניסה להרוג את השוטר, השוטר ירה לו בראש. בעצם, תן לי לנחש שגם את זה הם לא קראו. אז מבחינתם הפורץ ניסה לגנוב רכב, השוטר ירה לו בראש ולכן כל הכבוד לשוטר, שמנע גניבת רכב בישראל (ועוד מי יודע כמה גניבות אחריה. בעצם חבל שלא הרג גם את כל המשפחה של הפורץ, בטח גם הם גנבי רכב שלא מגיע להם לחיות).

אני לא קראתי את הפרוטוקול, אבל מקריאת הכתבות בנושא בהחלט יכול להיות שהשוטר לא היה חייב לירות לפורץ בראש. הפורץ ניסה לברוח עם הרכב, אז כל מה שהיה צריך לעשות זה לירות לו בגלגלים. השוטר גם לא היה במצב של סכנת חיים בעת הירי, כך שאין צידוק להריגה, ובנוסף הוא שינה את גרסתו בבית המשפט.

אני בטוח שיש עוד סיבות, ומשוכנע שהשופט לא החליט מה שהחליט כי הוא מטומטם/אוהב ערבים/שונא ישראל/מושחת או כל שטות אחרת שנפלטה או תיפלט פה. לשופטים יש בדרך כלל מערכת שיקולים הרבה יותר עמוקה ומסובכת ממה שהשכל הישר או ההגיון הבסיסי של כל אחד ואחד מאיתנו עשוי להגיד. הם גם צריכים להתעסק עם עובדות, לא עם תחושות בטן. ויותר מזה - אתם כמובן חושבים מנקודת מבט קיצונית אחת, תנסו לחשוב על הצד השני - משפחה שהבן שלה נהרג על ידי שוטר עקב ניסיון גניבת רכב. (ולא שאני מצדיק את הבחור, כמובן. הוא הידרדר לחיי פשע - למה הוא מצפה?)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני ,השוטר היה צריך לחכות כדי שהגנב יידרוס אותו ורק אחר כך לירות? הזויי לחלוטין,אתה קראת את הפרוטקול ?נראה אותך במצב של לחץ ובהחלטה של רגע מחליט החלטות ולא יושב לך עם המיקלדת ומעביר ביקורת בדיעבד! השוטר מרחובות שלא ירה ביגלל אנשים צבועים כמוך ,קיבל מברג לראש וכבר כמה שנים שהוא במצב של צמח!! והגנב עוד כמה שנים יישתחרר ויחזור לסורו(ועל תכניס פה ערבים ויהודים כי לכל העבריינים מגיע סוף דומה) וכן מערכת המשפט הזוייה לחלוטין,איך תסביר שעו"ד קלקסברד שדרס והרג אמא ובנה שישבו ברכבם ברמזור אדום בהיותו שיכור ונוהג במהירות מופרזת יישב רק שנה ? זה ביגלל שהוא היה פרקליט ומקורב לשופטים שהם מורמים מעם.

פורסם

רוני התשובה שלך לטעמי ממש מיתחסדת ,זה ניראה כאילו העיקר לכתוב נגד העדר "הדורסני" הפושע ניסה לדרוס שוטרים ונניח שהיו יורים בגלגלי הרכב,זה היה מבטיח שהפושע לא ינסה לתקוף בצורה אחרת? אולי יש לו נשק עליו ועם הוא ניסה לדרוס שוטרים אז אין לו שום סיבה שלא לנסות ליפגוע בהם שוב ובצורה אחרת,העיקר שאני שונה מהעדר הדורסני.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771977,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727400,00.html

ציטוט:

מכתב האישום עלה כי מזרחי היה חלק ממארב אותו הציבה משטרת חדרה לגנבי רכב בפרדס חנה. אחד הבלשים צפה לעבר חניון ודיווח לצוות שבו היה מזרחי על אדם המחזיק כלי פריצה ומנסה לפרוץ לרכב. צוותו של מזרחי הגיע למקום וחסם באמצעות הרכב המשטרתי את המכונית שנפרצה. בשלב זה ניסה גנאים להימלט עם הרכב תוך שהוא מנסה לדרוס את אחד השוטרים. בתגובה שלף מזרחי את אקדחו, ירה לעבר הרכב ופגע בגנאים בראשו. הוא היה בן 24 במותו.

:fadein:
פורסם
רוני ,השוטר היה צריך לחכות כדי שהגנב יידרוס אותו ורק אחר כך לירות? הזויי לחלוטין,אתה קראת את הפרוטקול ?נראה אותך במצב של לחץ ובהחלטה של רגע מחליט החלטות ולא יושב לך עם המיקלדת ומעביר ביקורת בדיעבד! השוטר מרחובות שלא ירה ביגלל אנשים צבועים כמוך ,קיבל מברג לראש וכבר כמה שנים שהוא במצב של צמח!! והגנב עוד כמה שנים יישתחרר ויחזור לסורו(ועל תכניס פה ערבים ויהודים כי לכל העבריינים מגיע סוף דומה) וכן מערכת המשפט הזוייה לחלוטין,איך תסביר שעו"ד קלקסברד שדרס והרג אמא ובנה שישבו ברכבם ברמזור אדום בהיותו שיכור ונוהג במהירות מופרזת יישב רק שנה ? זה ביגלל שהוא היה פרקליט ומקורב לשופטים שהם מורמים מעם.

מה פתאום לחכות? אם הוא בסכנת חיים הוא צריך לירות - השאלה כאן בדיוק היא האם הוא היה בסכנת חיים בשעת הירי. לפי בית המשפט - לא. ותפסיק עם ה"אנשים צבועים כמוך" - אני אמרתי איך אני הייתי מתנהג במקומו? רק אמרתי שצריך לשפוט לפי העובדות, לא לפי גחמות (וברור שהגחמה אומרת "שירה לו 10 פעמים בראש, רק כדי להיות בטוח שהוא מת").

באותו האופן עם העו"ד שדרס - אתה באמת חושב שהשופט יתן לו עונש קל יותר כי הוא עו"ד? יש יותר סיכוי שזה היה בדיוק הפוך - נתן לו עונש גדול יותר למען יראו וייראו.

רוני התשובה שלך לטעמי ממש מיתחסדת ,זה ניראה כאילו העיקר לכתוב נגד העדר "הדורסני" הפושע ניסה לדרוס שוטרים ונניח שהיו יורים בגלגלי הרכב,זה היה מבטיח שהפושע לא ינסה לתקוף בצורה אחרת? אולי יש לו נשק עליו ועם הוא ניסה לדרוס שוטרים אז אין לו שום סיבה שלא לנסות ליפגוע בהם שוב ובצורה אחרת,העיקר שאני שונה מהעדר הדורסני.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3771977,00.html

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3727400,00.html

ציטוט:

מכתב האישום עלה כי מזרחי היה חלק ממארב אותו הציבה משטרת חדרה לגנבי רכב בפרדס חנה. אחד הבלשים צפה לעבר חניון ודיווח לצוות שבו היה מזרחי על אדם המחזיק כלי פריצה ומנסה לפרוץ לרכב. צוותו של מזרחי הגיע למקום וחסם באמצעות הרכב המשטרתי את המכונית שנפרצה. בשלב זה ניסה גנאים להימלט עם הרכב תוך שהוא מנסה לדרוס את אחד השוטרים. בתגובה שלף מזרחי את אקדחו, ירה לעבר הרכב ופגע בגנאים בראשו. הוא היה בן 24 במותו.

כאן אתה מכניס עוד אלמנטים לעניין - אתה מניח מראש שגנב רכב לא בוחל באפשרות לרצוח שוטרים. אתה מניח פה שהוא ניסה לדרוס אותם כדי להרוג אותם ולא פשוט כדי לברוח, ואתה מניח שאם הוא גונב רכב אז הוא גם בטח מחזיק אקדח או סכין ורק מחכה לפגוע בשוטרים. שים לב - הכל הנחות. בשביל זה יש בית משפט - בשביל למצוא את העובדות (ולא שתמיד הם מצליחים).

הציטוט שלך טוב ויפה - אבל הוא חלקי לחלוטין. הנסיבות המדויקות נבדקו היטב בבית משפט, יש להניח, ולכן הם יכולים לשפוט הרבה יותר טוב מאיתנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

נחמד שיש לנו פה נציג של אחמד טיבי שיגן על הערבים. מתפלא איך עוד התגובה של simon377 נשארה פה!

כלום לא משנה את העובדה שהוא גנב וניסה לדרוס שוטרים. אתה באמת עושה פה השוואה בין ניסיון דריסה לשם הפחדה ובריחה לבין ניסיון דריסה לשם רצח? נחמד.

מגיע לו להיות עכשיו באדמה, כמו שמגיע לכל הגנבים להיות עכשיו באדמה. כל הכבוד לשוטר הזה ולכל אדם שיהרוג גנב, פורץ או כל בן בליעל אחר שהורסים לנו את החיים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

אני רק אגיד שבמצב של סכנת חיים נראית לעין, האינסטינקט של רובנו יהיה לירות בבן אדם שיושב על ההגה, לא בגלגלים. אם הוא היה צריך לכוון לו לראש, זה כבר סיפור אחר (למרות שממה שכתוב הוא "ירה לכיוונו" ולא כיוון לראש).

Insane things comes from insanely people.

פורסם
נחמד שיש לנו פה נציג של אחמד טיבי שיגן על הערבים. מתפלא איך עוד התגובה של simon377 נשארה פה!

כלום לא משנה את העובדה שהוא גנב וניסה לדרוס שוטרים. אתה באמת עושה פה השוואה בין ניסיון דריסה לשם הפחדה ובריחה לבין ניסיון דריסה לשם רצח? נחמד.

מגיע לו להיות עכשיו באדמה, כמו שמגיע לכל הגנבים להיות עכשיו באדמה. כל הכבוד לשוטר הזה ולכל אדם שיהרוג גנב, פורץ או כל בן בליעל אחר שהורסים לנו את החיים.

אם אתה מתייחס אלי, אז אתה טמבל גמור. לא התייחסתי בכלל לעניין הערבים (למעט אזכור קטן בסרקסטיות) ומבחינתי הגנב יכול להיות צ'רקסי, סיני או אוזבקיסטני.

אני לא עושה השוואה בין ניסיונות דריסה - אני פשוט אומר שאנחנו לא יודעים את כל העובדות, ואי אפשר לשפוט בלי לדעת את העובדות.

אתה, לעומת זאת, מזל שאינך שופט. אחרת היית ככל הנראה דן למוות 99% מהפושעים במדינת ישראל.

אני רק אגיד שבמצב של סכנת חיים נראית לעין, האינסטינקט של רובנו יהיה לירות בבן אדם שיושב על ההגה, לא בגלגלים. אם הוא היה צריך לכוון לו לראש, זה כבר סיפור אחר (למרות שממה שכתוב הוא "ירה לכיוונו" ולא כיוון לראש).

אני מסכים איתך. השאלה כאן שוב היא האם הוא היה בסכנת חיים ברגע הירי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

לשופטים יש בדרך כלל מערכת שיקולים הרבה יותר עמוקה ומסובכת ממה שהשכל הישר או ההגיון הבסיסי של כל אחד ואחד מאיתנו עשוי להגיד. הם גם צריכים להתעסק עם עובדות, לא עם תחושות בטן. ויותר מזה - אתם כמובן חושבים מנקודת מבט קיצונית אחת, תנסו לחשוב על הצד השני - משפחה שהבן שלה נהרג על ידי שוטר עקב ניסיון גניבת רכב. (ולא שאני מצדיק את הבחור, כמובן. הוא הידרדר לחיי פשע - למה הוא מצפה?)

רוני

אכן תגובה מרגשת ואינטלקטואלית, העניין הוא שהיא מנותקת (לחלוטין) מהמציאות.

קח לדוגמא את השופט דרורי - זה שהיה מועמד לכהונה בבית המשפט העליון - רק לחץ ציבורי מאסיבי מנע ממנו את המינוי.

היכן הייתה כל מערכת המישפט שאמורה לבקר את פיסקי הדין שלו? אף אחד לא הבחין שמדובר באדם שמשחרר מידי פעם פיסקי דין הזויים?

להזכירך, זה השופט שזיכה את האברך שדרס את הקופאית שבחניון. באמת שהיו לו שיקולים עמוקים, הוא התרשם מהחרטה |(חרטא ?) הכנה של הבחור וגם זה שאביו בכיר בש"ס לא הזיק...

היה לו עוד פסק דין ראוי לציון, בתביעה כנגד אדם שהכניס תינוק למיחם מים חמים וגרם לו לכוויות בכל הגוף, הוא דרש להכניס את התינוק שוב למיחם כדי לבדוק האם הכוויות מתאימות לכוויות של התינוק שהוכנס למיחם.

משיקולים עמוקים (מיני ים - יש לציין) הוא סירב לבדוק את הסוגיה עם בובה בגודל ובמשקל המתאים...

אז נכון, זה רק שופט אחד שאיננו מצביע על כל המערכת, אבל היכן הבקרות? איך אדם הזוי כזה כמעט הגיע לבית המשפט העליון?

פורסם

אתה, לעומת זאת, מזל שאינך שופט. אחרת היית ככל הנראה דן למוות 99% מהפושעים במדינת ישראל.

צודק. הכי טוב להוציא אותם לחופשה בכלא לחודש וחצי ואז שיחזרו בכיף שלהם להרוס לנו את החיים.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם
אכן תגובה מרגשת ואינטלקטואלית, העניין הוא שהיא מנותקת (לחלוטין) מהמציאות.

אז נכון, זה רק שופט אחד שאיננו מצביע על כל המערכת, אבל היכן הבקרות? איך אדם הזוי כזה כמעט הגיע לבית המשפט העליון?

היא לא מנותקת לחלוטין מהמציאות, והדוגמה שהבאת היא... בסה"כ דוגמה. והרי כמובן שיהיו מקרים לכאן ולכאן, וכמובן שיהיו שופטים איומים ונוראים והחלטות בית משפט תמוהות והשד יודע מה, אבל מן הסתם המטרה היא לצמצם את המקרים הללו, ואת זה המערכת המשפטית מנסה לעשות בהציבה קריטריונים גבוהים למדי לשופטים.

אז כמו שאמרת - זה שופט אחד שאיננו מצביע על כל המערכת. מה שעושים כאן בפורום זה בדיוק מה שאתה עשית - להצביע על כל המערכת בגלל החלטה אחת שעבורם נראית תמוהה או לא הגיונית. אני לא טוען שאין סיכוי שזה כך, אני טוען שהסיכוי קטן. עם זה אתה לפחות חייב להסכים...

צודק. הכי טוב להוציא אותם לחופשה בכלא לחודש וחצי ואז שיחזרו בכיף שלהם להרוס לנו את החיים.

נכון, כי כלא זה חופשה, וכי מי שגנב אוכל מהסופר צריך למות, וכי מי שגנב את הארנק מזקנה ברחוב צריך לשבת על הכסא החשמלי. שמעת על מידתיות?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

רוני עם כולנו נחשוב כמוך ,המדינה שלנו תהפוך לגן עדן לעברינים מה שבפועל באמת קורה,עוד מעט תגיד שאסור לחסל מחבלים מתאבדים ליפני שהם מיתפוצצים כי אולי הם רוצים להעביר את המיטען ולא להיתפוצץ איתו שזו הקבלה לגנב שרק רוצה לגנוב ולא לידרוס את השוטרים שבאו להפריע ולהרוג אותם.

מערכת המישפט מקלה בצורה מופרזת על העבריינים וככה זה ניראה ברחובות שלנו.

• תוכן חדש...