Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש קיטבג מיותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6115 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לאלתר שק אגרוף, ולמיטב הבנתי הקיטבגים הפחות טובים של צה"ל מצויינים למטרה הזו.

אז אם למישהו יש אחד כזה שהוא לא זקוק לו, אשמח לעזור P:

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

עזוב לאלתר, לך תקנה עולה 150 שקל שק איגרוף.

רק הנסיעה שלך ללכת לקחת את הקיטבג - תלוי מאיפה - נניח 30-40 שקל.

טלפונים שתעשה כדי לתאם לקבל את הקיטבג - 20 שקל.

גניבת חול (או סמרטוטים) כדי למלא את הקיטבג, תיתפס ותשלם קנס - 500 שקל.

הקיטבג יקרע, כל החול יתפזר בחדר, צעקות מאמא שלך למה החדר מלוכלך - PRICELESS

GOLF TDI

תמונות של הרכב

אם היה לי אוגר רוסי הייתי קורא לו איגור.

פורסם

http://www.intersport.co.il/p2.html

שקי איגרוף זולים מאוד, וטובים מאוד לדעתי

יש לי שק מאחת הסדרות הגבוהות שלהם לאיגרוף ובעיטות כבר לא מעט זמן תלוי בחוץ, לא נקרע ולא משנה קשיחות (גומי גרוס)

הריפוד החיצוני גם נשאר כמו שקניתי אותו למרות כמה אימונים בשבוע

תשקיע לפחות בכפפות רכות ורצועות קשירה לידיים אם אתה קונה שק עם גומי גרוס כי בהתחלה היד שלך תשנה צבעים

פורסם
שבוע הבא מילואים אולי נארגן משהו.

או שהם הורידו אותך מהרעיון? :-)

דווקא לא הורידו, אשמח D:

ושרגאמן, אני מבטיח שאם זה יקרה אני אדאג לצלם, ואביא אבטיח.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אם לרס"ר יש ספיירים, סימן שזה חסר במקום אחר בצה"ל.

עשיתי לך מצפון :?:

חבל שאתה צריך עזרה בהפעלתו.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

מוזר בחיים לא שמעתי שחסר בצה"ל קיטבגים.

תמיד הם זרוקים כמו זבל וחשבתי שאם מישהו רוצה לעשות מזה משהו פרודוקטיבי אז למה לא?

שוב, לא התכוונתי בשום אופן לגנוב. אפשר לבקש, אם ישאלו למה אני אגיד את האמת, לא אתחיל לספר סיפורים. ירצו יתנו לא ירצו לא יתנו.

פורסם

אם כך, מי שנותן לך את הקיטבג הוא הגנב.

מזל שאתה לא מבקש ממנו לתת לך מחשב נייד/ מצפן/ מא"כ.

אני מבין שאם מישהו ביד 2 ימכור לך מחשב נייד חדיש ביותר במחיר של 1,000 שקל, אתה כנראה תטמון את ראשך בחו"ל ולא תעלה בדעתך שמוכרים לך סחורה גנובה.

לא חסר קיטבגים - בכל פעם שמצצטבר חוסר של כמה מאות קיטבגים מסיבות שונות ומשונות, צה"ל קונה עוד ועוד חדשים.

היתה תקופה שבעיות התקציב הכבידו עד כדי שחילקו בגדים מכובסים ומגבות משומשות למתגייסים חדשים, כמובן שהכל עבר כביסה וגיהוץ.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

אתה מוזמן לקחת שק , משומש במצב הפיך .

ת"א, בסוף החודש זה הולך לפח .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

אם כל פעם קונים חדש איך זה שבחיים לא ראיתי קיטבג חדש? כולם נראים כאילו יצרו אותם בשנות ה-70.

עם כל הכבוד אתה קצת הוצאת את זה מפרופורציה, לא מדובר פה על נשק/צלם וכדו'.

אני לא מאמין שיש מישהו ששירת בצה"ל ולעולם לא לקח בורג/חוט שפצור/אזיקון/קופסת קרטון וכדו' לצורך שימוש אישי.

אתה יודע כמה בזבוז יש בצבא? אתה יודע כמה אוכל נזרק? כמה דלק מתבזבז סתם?

נסעתי פעם להזדכות על חלפ"סים בבסיס ציוד. אחרי שהמחסנאי ספר אותם הוא נתן לי סכין יפנית, לחתוך את כולם ("כדי שהבדואים לא יקחו") ולזרוק לזבל.

רציתי להמשיך את ההודעה אבל אני צריך לזוז, נראה לי שהבנת את הכוונה.

לא התכוונתי להכנס לוויכוח סתמי. מעניין אותי לשמוע את דעתך הכנה (או של שאר חברי הפורום) אם אתה באמת חושב שזה לא בסדר.

• תוכן חדש...