Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למישהו יש קיטבג מיותר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שיש לי משהו כזה מצחין במחסן.. אני אבדוק מחר ואעדכן אותך בפרטי. (הצחנה היא מהחלפ"ס)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

יוני

דעתי הכנה היא שאסור לקחת שום דבר.

האפסנאי אינו מוסמך לתת לך משהו לשימוש פרטי, גם לא האפסנאי בבסיס ציוד.

לאפסנאי בבסיס ציוד (בד"כ במצ"מ) מותר לגרוט ציוד ולהשמידו, ולמרות זאת עדיין אסור לו לתת לך את זה.

מה שיהפוך לפסולת, ממילא הולך לזבל, ומה שניתן להנצלה, הולך להנצלה או למכירה.

אני לא מתייחס לנורמה החברתית, אני מתייחס למה נכון שיהיה ומה חוקי שיהיה.

הנורמה החברתית היום היא שכל בחורצ'יק שם רגליים (עם נעלים שאך לפני רגע מעכו רקיקה או ג'וק, או סתם דרכו אתמול בצואת כלבים) על ריפודי המושב שמולו באוטובוס - אם חשקה נפשך להעיר לו, קח בחשבון שהוא עלול לשלוף סכין ולהסביר לך מהי הנורמה החדשה.

דלק ואוכל שמתבזבזים אינם נגנבים.

אני יודע כמה ביזבוז יש בצבא, לא צריך להוסיף לזה עוד טיפה ועוד טיפה, בוודאי לא כשאתה מתכנן מראש לעשות מעשה. יש טיפה שבה בסופו של דבר הגמל קורס.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
אם כל פעם קונים חדש איך זה שבחיים לא ראיתי קיטבג חדש? כולם נראים כאילו יצרו אותם בשנות ה-70.

אתה רציני? ראיתי ג'ובניקים שקיבלו במקום הקיטבג אגרוף את הקיטבג הגדול והיפה (שנראה יותר כמו תיק טיולים), ולמיטב הבנתי, הרוב המוחלט של הקרביים מקבלים אותם כברירת מחדל.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

אם אני לא טועה אתה מדבר על "קיטבג א'". יש לו מקט אחר, והוא לא שייך ליחידה שאתה משרת בה, מקבלים אותו בגיוס ומזדכים עליו בבקו"מ.

• תוכן חדש...