Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ברשותי מיצובישי סופר לנסר שנת 96 ,אוטומטית,דגם GLI סלון

איך אני יודע כמה כח סוס יש לאוטו?וכמה המומנט?

היה לך (כשרכב היה חדש) 113 כ"ס ב 6000 סל"ד וכוח פיתול (מומנט) 14.0 ק"ג-מ' (137 ניוטון-מ') ב- 5000 סל"ד.

הנתונים מספר רכב.

פורסם

תודה לכל העונים

ראיתי בסופר לנסר אחרת שרשום במכסה מנוע ממש קצת אחרי לפני המיקום של המנוע GCI GENUSE משהו כזה..

מזה החלק הזה?ולמה בסופר לנסר שלי אין את זה?

נ.ב

אתמול הרכיבו לי רדיאטור לגיר,

הרכיבו אותי ממש אחרי הגריל ,זאת אומרת שהוא נמצא לפני הרדיאטור

מה שמפריד בינו לבין הרדיאטור זה איזה לוח שדומה לרדיאטור,האם זה בסדר?

פורסם
תודה לכל העונים

ראיתי בסופר לנסר אחרת שרשום במכסה מנוע ממש קצת אחרי לפני המיקום של המנוע GCI GENUSE משהו כזה..

מזה החלק הזה?ולמה בסופר לנסר שלי אין את זה?

נ.ב

אתמול הרכיבו לי רדיאטור לגיר,

הרכיבו אותי ממש אחרי הגריל ,זאת אומרת שהוא נמצא לפני הרדיאטור

מה שמפריד בינו לבין הרדיאטור זה איזה לוח שדומה לרדיאטור,האם זה בסדר?

לגבי GCI GENUSE - לא ראיתי אצלי.

לגבי רדיאטור לגיר - לי הרכיבו אותו ממש לפני הרדיאטור (בין חלק מפלסטיק עם סמל מיצובישי ורדיאטור). זה בסדר.

פורסם

רדיאטור לגיר, זה אומר, קירור לשמן גיר.

עושים זאת בגירים אוטומטיים, הקירור לשמן הגיר מגיע ברכבים חדשים, מהרדיאטור הראשי (לא עם מים, אלה אותו עיקרון, שמן נכנס,מגדיל יחס שטח פנים לנפח, מתקרר וחוזר לגיר).

• תוכן חדש...