Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

hood pins ושעון לחץ שמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יודע איפה אפשר לקנות HOOD PINS (נועלים למכסה המנוע) ומה אמור להיות המחיר?

כנ"ל לגבי שעון לחץ שמן איכותי 52 מ"מ.

פורסם

נועלי מכסי מנוע תוכל לרכוש באחת מ"סדנאות הרכב"

אם השינוי הוא קוסמטי בלבד קח בחשבון שזה עלול להיות מקור להתפתחות חלודה באיזור סימנים מכוערים וכמובן חור במידה ותרצה להסירם.

לא פירטת איזה שעון לחץ שמן איכותי ברצונך לקנות, מכאני או חשמלי.

http://www.motorica.net - מוטוריקה.נט

פורסם

קודם כל, תודה.

מכסה המנוע הוא מאלומניום, אז נראה לי שחלודה לא תהווה בעיה, והצורך הוא בהחלט לא קוסמטי.

יש למישהו את הטלפון של יובל מלמד הנ"ל?

לגבי שעון לחץ השמן, ההעדפה שלי היא חשמלי (לא נראה לי העניין להכניס צינור שמן לתוך תא הנוסעים), אבל הבנתי שהחיווי בשעונים המיכנים נוטה להיות יותר אמין. האם יש בכך אמת?

בכל מקרה, אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שעונים כאלה, חשמליים ו/או מיכניים ואת המחיר שלהם, אשמח לשמוע.

תודה שוב.

פורסם
קודם כל, תודה.

מכסה המנוע הוא מאלומניום, אז נראה לי שחלודה לא תהווה בעיה, והצורך הוא בהחלט לא קוסמטי.

יש למישהו את הטלפון של יובל מלמד הנ"ל?

לגבי שעון לחץ השמן, ההעדפה שלי היא חשמלי (לא נראה לי העניין להכניס צינור שמן לתוך תא הנוסעים), אבל הבנתי שהחיווי בשעונים המיכנים נוטה להיות יותר אמין. האם יש בכך אמת?

בכל מקרה, אם מישהו יודע איפה אפשר למצוא שעונים כאלה, חשמליים ו/או מיכניים ואת המחיר שלהם, אשמח לשמוע.

תודה שוב.

הנועלים מאלומיניום אבל מכסה המנוע מפח, קידוחים בו חושפים אותו לחלודה תשתמש בברגי אלומיניום ולא ברזל היות וברגי הברזל מחלידים מהר.

חיווי בשעון מכאני אמין יותר היות והוא לא תלוי במפלי המתח ברשת החשמל ברכב

לשעון חשמלי תצטרך גם את ה - sender וכמובן מתאם לבלוק המנוע שאותו תוכל להשיג ב"טכנו-צינור" ביצחק שדה.

שעון לחץ שמן פשוט תוכל להשיג בגל-אור ובאוטו מודיעין לדוגמה - שעונים איכותיים smith,autometer וכד' תוכל לרכוש באתרים בחו"ל.

פורסם

מדובר בדיפנדר - מכסה המנוע, כמו גם שאר הבודי, עשוי מאלומיניום.

אגב, ברגי אלומיניום(אני מודה שלא ידעתי שיש כאלה) בתוך פח או ברגי פלדה בתוך אלומיניום, זה לא רעיון כל כך טוב היות והמגע בין הברזל לבין האלומיניום יוצר קורוזיה.

פורסם
מדובר בדיפנדר - מכסה המנוע, כמו גם שאר הבודי, עשוי מאלומיניום.

אגב, ברגי אלומיניום(אני מודה שלא ידעתי שיש כאלה) בתוך פח או ברגי פלדה בתוך אלומיניום, זה לא רעיון כל כך טוב היות והמגע בין הברזל לבין האלומיניום יוצר קורוזיה.

מניסיון אישי דווקא ברגי ברזל פשוטים הם אילו שיוצרים חלודה ואילו ברגי אלומיניום לא.

להבא ציין את סוג הרכב שברשותך וכך נחסוך לשנינו התכתבויות מיותרות, לא חשבתי על מכסה מנוע מאלומיניום (לא על דיפנדר ולא על A8 )

• תוכן חדש...