Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה ממש מוגזם!

לא להחליף ברקסים ?!!?!:?

תוף סדוק ולנסוע בלי רפידות זה ממש מכונת מוות!:evil:

צריך להכניס את כולם לכלא על הריגה ולא לרחם עליהם.:snipersmi

כל המכונאים שנתקלתי בהם והם לא מורשים של משרד התחבורה ושאלתי אותם למה הברקס יורד לי למטה ,הם ישר העלו על הליפט ובדקו צינורות בלם ,אוויר במערכת ,עובי דיסקים ורפידות ,ובסוף החליפו לי את המשאבה המרכזית כמו שרציתי מההתחלה.

אולי זה בגלל שמדובר במרצדס ואולי לא נפלתי על חאפרים.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

מזעזע, ממש רשלנות פושעת.

בחור צעיר קיפד את חייו בדמי ימיו בגלל שהם ניסו לחסוך כסף בדיוק בדברים שאסור לחסוך.

את הבחור כבר אי אפשר להחזיר ואת כאב המשפחה אי אפשר לרכך.

אני מקוה שלפחות הענישה שלהם תהיה בהתאם ושאין רבים כמותם בארצנו.

פורסם

קראתי בריפרוף וממה שהבנתי בעל המשאית תיקן אותה בעצמו.

אז ממה שאני מבין אם אתה מתקן את הרכב בעצמך ואין לך תעודה כלשהי שמסמיכה אותך ונגרמת תאונה כתצואה מהתיקון אז זה הריגה ברשלנות?

פורסם

הבנאדם נסע עם ברקסים סדוקים ורפידות שכבר אין עליהם חומר.:evil:

והם לא עמדו בעומס ונשברו ואז הוא איבד את הברקס.:snipersmi

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

בלי קשר למקרה המזעזע הנ"ל נער הייתי וגם זקנתי ובמהלך שנותי יצא לי לתקן את מכוניותי בהרבה מוסכים מורשים ומתוקנים עם תעודות ואפילו מוסכי יבואן וגם בהם ראיתי הרבה טיפולים מזעזעים.

גם אם בעל המוסך הוא מדופלם ומוסמך עם תעודות ש 30 שנה תיקן מכוניות עדיין הפועלים שמבצעים בפועל את התיקון רחוקים מלהיות כאלה, הם לעיתים חסרי ידע טכני או סתם רשלנים או שעם המשכורת העלובה שמשולמת להם הם ממש לא מחפשים להתאמץ. ראיתי איך שוחטים ברגים והברגות, ראיתי איך מוותרים על ברגים שהגישה אליהם קשה, ראיתי איך מהדקים רצועות בכוח ואחר כך הולכים מיסבים של גלגלות, ראיתי איך מחליפים גומיות של ציריות בלי לשטוף אותם ולמלא אותם בגריז מתאים נקי טרי והרשימה עוד ארוכה ולא אלאה את הקוראים.

ברוב המקרים בעל המוסך בדרך כלל יושב במשרד הממוזג ומוציא לאנשים חשבוניות הוא לא פותח בורג אחד ולא מלכלך את הידים העדינות שלו בגריז או בשמן.

במאמר הם טוענים שכמו שרופא מנתח זקוק להסמכה כך גם מי שמטפל ברכב כי זה גם חיי אדם.

האם הרופא המנתח שולח את הפועלים שלו לבצע ניתוחים ????

האם רופא השיניים שולח את האסיסטנטית לבצע טיפולי שורש?

אז לפני שאגוד המוסכים יפחיד את כל העולם כדאי שיבדוק קודם כל אצלו האם כל המוסכים שלו עובדים לפי הספרים וכל מי שמטפל ברכב הוא מכונאי מדופלם עם תעודות?

• תוכן חדש...