Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי את כל הרפידות (בארבעת הגלגלים)- כנראה לא מקוריות כי עלה לי 600 ש"ח כולל עבודה במוסך גדול ומוכר באיזור, שהינו מומחה (לא מורשה) לניסן.

אח"כ גיליתי שבעת נסיעות מאחד הגלגלים נשמעות שריקות וחריקות שמתחילות אחרי נסיעה של מס' דקות והן הולכות ומתחזקות ככל שנוסעים יותר. כשלוחצים על הבלמים זה מפסיק וחוזר מיד כשעוזבים את הבלם. כמו כן ברוורס זה גם מפסיק ובחזרה לנסיעה קדימה זה מתחדש מהר מאוד.

חזרתי למוסך אחרי שנסעתי יותר מ600 ק"מ וזה לא הפסיק. בעל המוסך עשה איתי סיבוב די ארוך והוא לא שמע כלום (למרות שאני התחלתי לשמוע) אך בגלל ש"הלקוח תמיד צודק" הוא העלה אותו על הליפט, דפק על הגלגלים וסובב אותם בנסיון לשמוע משהו אך לשווא.

אחרי עוד 200 ק"מ חזרתי אליו אחרי נסיעה ששומעים בה בוודאות את החריקות, הוא עלה לסיבוב ולא שמע כלום. הפעם הוא אמר לאחד העובדים לפרק את הגלגלים ולמרוח איזשהו חומר על הרפידות, לא הבנתי בדיוק איפה.

כשיצאתי מהמוסך נראה לי שזה רק החמיר.

בבקשה חוו דעתכם כי נמאס לי כבר מהסיפור.:cry:

האם זה בעייתי, או משהו שאמור להסתדר מתישהו?

תודה רבה.

פורסם

מוכרת תופעת השריקות המעצבנות מהברקסים... אולי באמת שמו לך זבל של רפידות. בכל אופן להבא מומלץ לפחות ברקסים להחליף במוסך מורשה

Volkswagen POLO 1.4 16v

פורסם

גם לי שמו את משחת ה"קסם"

חרטא, עבודה בעניים, אפילו הבחור ששם לי את המשחה אמר לי שזה עבודה בעניים, העיקר שהאנשים יסתמו את הפה.

אלה מילים של עובד במוסך הילוך שישי בבאר יעקב.

פורסם

השאלה האם החלפתה רק רפידות או גם הדיסקים או שאלה האחרונים לפחות נחרטו? אם לא אז זה יכול להיות מקור הרעש כי הרפידה לא "התלבשה" כמו שצריךעל הדיסק.

עוד סיבה די נפוצה שבברקסים חדשים יש שריקות וזה נעלם אחרי זמן מה.

אני למשל החלפתי גם דיסקים וגם רפידות ל T.R.W ( לוקאס ) הנחשבים לאחת החברות האיכותיות והשריקות אצלי לא עברו והרעש מתגבר מאת כאשר הברקסים מתחממים, למשל גלישה עם נגיעה בבלם בפקק ( גיר אוט' ) אבל הבלמים עצמם עושים עבודה טובה ונושכים די חזק מתי שצריך אותם, ברפידות המקוריות שהן של "טויוטה" אבל תוצרת TEXTAR זה לא קרה , אבל איכות הבלימה ושחיקת הרפידה זהים בשני המקרים.

נקווה שאצלך התופעה תעלם עם הזמן אם לא..... אז פה כבר אין מה לעשות וסביר להניח שלא המשחות ולא הוספת או החלפה של "לוחיות השטקה" יעזרו כאן , רק החלפה לסט חדש... העיקר שהברקסים יעשו את העבודה כמו שצריך למרות שאני די מבין אותך, הרעש הזה יכול לשגע פילים :)

פורסם

ערב רב

זה מה שקורה כנותנים למישהוא שלא יודע, לגעת.

יש פחיות ששייכות לקליפר בהחלפה עיקמו אותן

מחוסר ידע / חוסר תשומת לב / חורניות

צריך לבצע את העבודה מחדש ולקוות שלא צריך

להחליף את הפחיות כי זה עולה יותר מהרפידות

אין צורך להחליף שוב את הרפידות

רק לפרק ולנסות ליישר את הפחיות ולקוות לטוב

שאו ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

אצלי לא נגרם שום נזק לפחית בהחלפה , חזרה למקומה המקורי ישרה פלס כמו גם הקפיצים ועדיין יש שריקות, איך תסביר את זה?

פורסם
ערב רב

זה מה שקורה כנותנים למישהוא שלא יודע, לגעת.

יש פחיות ששייכות לקליפר בהחלפה עיקמו אותן

מחוסר ידע / חוסר תשומת לב / חורניות

צריך לבצע את העבודה מחדש ולקוות שלא צריך

להחליף את הפחיות כי זה עולה יותר מהרפידות

אין צורך להחליף שוב את הרפידות

רק לפרק ולנסות ליישר את הפחיות ולקוות לטוב

שאו ברכה

אז אתה בעצם אומר שצריך לחזור למוסך ולהגיד להם את מה שאמרת (בלי שאני מבין כלום) ולקוות שלא יעיפו אותי לכל הרוחות?

פורסם

או לגשת למישהוא אחר

שיודע מה הוא עושה

שא ברכה

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

• תוכן חדש...