Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פירמטתי את המחשב ונימחק לי האייטונס אבל רוב השירים שלי נישארו, ואני עובד על להחזיר את כולם אז התקנתי אייטונס אבל כל פעם שאני מנסה להפעיל אותו הוא כותב לי שאייטונס צריך ספריה כדי לפעול אז או שאני אבחר ספריה קיימת או ליצור חדשה.

עכשיו, אין לי מושג איך לבחור אחת קיימת ומאיפה אני מביא אותה וגם אין לי מושג איך אני יוצר אחת חדשה. אנא עזרו לי אני כבר מלא זמן שומע את אותם שירים באייפוד ורוצה להוסיף עוד ולא יכול.. :cry:

פורסם

יש לך תיקייה שבה נמצאים כל השירים שלך? תגדיר אותה בתור התיקייה של ספריית האייטיונס שלך.

edit - preferances - advanced - itunes music folder location.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוא לא אמור לעשות את זה לבד בשלב ההתקנה וההגדרה הראשונית?

חוץ מזה, למה להתקין ITUNES (אלא אם יש לך, רחמנא ליצלן, מוצר של אפל)? יש נגני מוזיקה הרבה יותר פשוטים, קלים ונוחים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אתה לא חייב itunes, יש מלא תוכנות שמזהות את האייפוד, אני משתמש במדיה מונקי ובitunes. אגב, itunes הוא סופר נוח לארגון מאסות של מוסיקה ולקטלוג שלה. מעבר לזה שהסמארט פלייליסט הוא גאונות P:

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

גם ל-WINAMP יש תמיכה באייפוד. לא יודע איך זה עובד, כי אין לי אייפוד (ואחרי נוקיה 5800 גם לא יהיה), אבל אני יודע שקיים שם דבר כזה.

רגע, אי אפשר להכניס שירים לאייפוד דרך מנהל הקבצים של WINDOWS, כמו בכל נגן סיני ב-80 שקל?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי אישית האייטונס לא כל כך נוח.

ואני עדיין לא מצליח להגדיר את התיקייה עם כל המוסיקה שלי כספרייה של אייטונס(יש לי תיקייה עם מלא תיקיות בתוכה)

פורסם

האייטונס לא ניפתח אפילו,ואני לא מצליח להפוך את התיקייה לספריה של אייטונס.

איך אני עושה את מה שאמרת?(urban.racer)

פורסם

תנסה להסיר את ההתקנה של האייטיונס באופן גורף דרך unisatall, זה בדרך כלל בנמצא בספרייה של התוכנה כשאתה לוחץ על התחל והולך לרשימת תוכנות -> itunes - ושם אמור להיות uninstall.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

גאי אפשר להכניס שירים לאייפוד דרך מנהל הקבצים של WINDOWS, כמו בכל נגן סיני ב-80 שקל?

לא

E

F

שר

:mm_mad:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...