Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אופק אל תכעס עליי,נסעתי שבוע עם פיקים של 1.5BAR על הבוש המקורי:oops:.

וכן אני מסכים איתך,אני אוסיף לרשימת חמוצים שציינת גם אינלט ,ברגע שתראה את האינלט המקורי תלחץ אותו בידייך ותראה איך הוא מתכווץ כמו חמאה,תראה את החלק התחתון המקורי שמתחבר לטורבו תבין איזה עוול ניגרם בגדישות של 1.2BAR+.:?

כל אילו הספיקו לי להבין שהאינלט המקורי[שמו מספר על ניפלאותיו] טוב לגדישה מקורית.

ופה אחתום את החפירות.8)

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה הקשר "תכעס עלי?"

הסיבה להחלפת הפורק היא שבמידה והוא עייף אך תקין הוא לא יחזיק גדישה גבוהה.

במידה והוא מתעייף הדפיאגרמה פשוט נקרעת.

אינלט ייתרום כמובן, גם אינטרקולר וצנרת ייתרמו.

זאת לא סיבה להיכנס להוצאות.

השיפור הכי טוב בכלום כסף (יחסית) זה התקנת תוכנה, רק שבישבילה המינימום זה פורק ופילטר.

אפשרי להרכיב גם רק פילטר ולוותר על הפורק כל עוד יודעים שסופו קרב.

פורסם

מה מחירו של התקנת צי'פ ?

ובכמה הוא משפר את הכוח (ביצועים) של הרכב מבחינת עוצמה ?

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

ציפ[אפסולוט]מחיר:1700-2000 שקלים.

תוספת של כ25-35 סוסונים .

כמובן שלפני ההתקנה הרכב שלך יבדק כללית ויתחבר לוואג קום בכדי לראות שמצבו כשיר להתקנת ציפ.[ע"י הסדנה הניבחרת]

על הדרך כמו שכבר נאמר,להחליף פורק לחזק יותר+פילטר פתוח[קונוס/אינבוקס-העיקר לא הקרטון המקורי]

ובכל זה בהנחה ואתה מכוון את השיפור שלך לביצועי כוח הכי אפקטיביים בתקציב נמוך.

אם תרצה פרטים נוספים ,ארכיון הפורום גדוש בחומר רב על הנושא.חיפוש בארכיון הפורום יביא אותך ליעדך.

בהצלחה.

פורסם

אסף, איביזה FR מקורית - 150 כ"ס. איביזה FR עם צ'יפ - 195 כ"ס.

הבדל של 45 כ"ס או לא?

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

עריכה:אני טעיתי במספרים,קיבלתי ונירשם לפניי !

אז יש לי 198 סוסונים כרגע רק מהציפ[בלי יתר החמוצים]

תודות לאביחי שבזמנו התקין לי את הציפ.

פורסם

בקצרה:

1. פורק חיצוני יעבוד מעולה גם ברכב עם מצערת אלקטרונית, פשוט צריך לחבר אותו נכון.
  2. פורק פנימי מקורי יחזיק מעמד אבל לא לאורך זמן, תחשבו שאותה גומיה שנבנתה להחזיק 0.7 באר מועמסת פתאום פי 2.

עם זאת ההמלצה שלי: פורג' 007 פנימי.

אם זה עובד למה לשנות...

פורסם

אביחי

אני אנצל את הדיון לשאלה שקצת לא קשורה...

האם יש צ'יפ שגודש מקסימום 1.2 באר ?

אם כן, מהם הנתונים שלו על 1.8T עם מצערת אלקטרונית וטורבו K03S ? (לאון4 ARY)

(כיום מותקן ABT עם 1.1 באר, 210 כ"ס 30 קג"מ, מהירות סופית ע"פ ABT כמובן היא 249)

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

אצלי על איביזה FR, מותקן REVO STAGE 2 מבית גיא פרילינג. על הנייר הוא אמור לתת 207 כ"ס ובתוספת וסת לחץ דלק לתת 218 (על פי אתר החברה) - אני לא יודע אם זה נכון אבל בפועל הצ'יפ, לדעתי, מתנהג יותר טוב מהאפסולוט וגודש 1.5 בפיק ונופל ל 1.3. מחזיק גדישה יפה מאוד.

כרגע ממתין להתקנת אינטרקולר ואח"כ וסת לחץ דלק..

...CASKA for life

פורסם
אצלי על איביזה FR, מותקן REVO STAGE 2 מבית גיא פרילינג. על הנייר הוא אמור לתת 207 כ"ס ובתוספת וסת לחץ דלק לתת 218 (על פי אתר החברה) - אני לא יודע אם זה נכון אבל בפועל הצ'יפ, לדעתי, מתנהג יותר טוב מהאפסולוט וגודש 1.5 בפיק ונופל ל 1.3. מחזיק גדישה יפה מאוד.

כרגע ממתין להתקנת אינטרקולר ואח"כ וסת לחץ דלק..

בחיים צי"פ לא יתן לך 57 כוח סוס על טורבו קטן כמו שלך.מי שאמר לך את זה סתם מאכיל אותך סרט

גם צי"פ של אפסולוט נותן פיק 1.5 וגודש קבוע 1.2 1.3

פורסם

למה כל פעם להתווכח ?

http://www.revotechnik.com/products/softwareProduct.aspx?pvID=569

הנושא נטחן כבר בעבר, REVO זו חברה רצינית ולא קיקיונית וזה 207 כ"ס טובין ותקילין.. (אתה מוזמן לבדוק ב VORTEX)

בהתחשב בעובדה שההבדל במנוע בין קופרה ובין FR הוא רק באינטרקולר (ואפילו אפסולוט הוציאו בקופרה עם אינטרקולר 212) אז אין שום בעיה להפיק 207 מהמנוע - ההבדל הוא שהקולר המקורי מתחמם מאווודדד מהר והופך להרבה פחות יעיל.. ואז יש לי הרבה פחות מ 207..

...CASKA for life

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...