Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בריבו גודשים 1.5 קבוע בהילוך חמישי[האיביזה של דור פה מהפורום].

אצלי באפסולוט הגדישה צונחת ל1.2-1.3

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תגובות 50
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בדיוק !! הם כנראה לקחו בחשבון שבהילוך חמישי בלחיצה זרימת האוויר תהיה טובה מספיק לקירור האוויר ולכן אפשרו לגדוש 1.4 קבוע (1.5 לא מוכר לי.. - אני עם שעון אלקטרוני ומחשב שמחובר ל OBD..)

...CASKA for life

פורסם
בריבו גודשים 1.5 קבוע בהילוך חמישי[האיביזה של דור פה מהפורום].

אצלי באפסולוט הגדישה צונחת ל1.2-1.3

מי שרוצה מוזמן לשבת איתי באוטו, רביעי וחמישי מחזיק 1.4\1.5 במשך כל ההילוך.

שני ושלישי פיק 1.3 יורד ל 1.1 כנראה משהו בהגדרות של הצ'יפ שנותן לו את הכוח בגבוהות

לעומת האפסולוט שנותן את הכוח שלו בנמוכות.

נשמע הגיוני למישהו?

בכל אופן אני מעדיף להשאיר את הגדישה הקיימת בשביל לשמור על אמינות,

לפחות עד שיהיה אופציה לקולר חזית במחיר זול ושלא יכער את האוטו לגמרי.

וזה מה שריבו טוענים לגבי הצ'יפ שלי:

getImage.gif

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

מה שחשוב זה איך הרכב על הכביש!כרגע אני לא מכיר איביזה יותר חזקה מאשר עם ציפ של אפסולוט, לא משנה כמה היא גודשת.

יש עוד פרמטרים חוץ מגדישה שקשורים להספק של הרכב. למרות שגדישה היא הדומיננטית ביותר

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אביחי ,לכל אורך הילוך שני,שלישי,רביעי,וקצת חמישי עד ל160 אני הובלתי על דור[יש לי אפסולוט]

דור[עם הריבו] מ160 סגר עלי והוביל.אצלו הילוך 5 גודש 1.5נקי,אצלי הגדישה נופלת ל1.2.

אתמול עשינו אינדיקציה קטנה.

פורסם

מספיק שהוא עם גנ'ט 17 שזה כבר לוקח אותו אחורה,לא בעיה למצוא תרוצים להפסד,כבר מערכת עם סאב וכמה מגברים יקחו אותו עוד אחורה.

ואפילו הבדל במצב הדלק בין שניהם עם האחד מגיע ברבע מיכל והשני בפול טנק,זה עוד 30 קילו בכלל היה הבדל בלחיצה.

אסף ללחיצה צריך לבוא מוכנים,אין אינדקציות לסבבה:twisted:.

בהצלחה פעם הבאה.

פורסם

ממש גלשנו מנושא הדיון אבל אתן תגובה אחרונה בנידון:

שרון ,אין לי בעיה עם האוטו,אגב אצלי האפסולוט היא גירסה של 2003+-,הרכב גודש 1.3 אצלי.ומתייצב בהילוך 5 ב6K סלד ל1.1-1.2 באר.האוטו שלי בריא ותקין לחלוטין[גבי עשה סיבוב ואישר].

יריב:אכן אני 17 רחב יותר מדור,ואכן יש לי מערכת ששוקלת עם הסאב והמגברים כ15 קילו,ודור רזה ממני בלפחות 10 קילו.[ושלא תחשבו שזו רשימת תירוצים]

ובהחלט עוד לא הכרענו בינינו ,תהיה לחיצה בפעם הבאה,שכל "הקטנות" ילקחו על ידי בחשבון לפני הלחיצה]סה"כ הרכב של דור לא פראייר וגם שלי לא.

אינדיקציה הבאה תצולם.

יום טוב8)

פורסם

סיבוב ברכב לא יכול למצוא כול מיני תקלות קטנות שיש,מתי פעם אחרונה בדקת עם יש בריחות?עד שלא מכניסים לחץ איי אפשר לדעת רק מסיבוב.

תפתח פלג אחד לראות איך הוא נראה זה גם מומלץ מדיי פעם,לבדוק לחץ דלק בנסיעה גם מומלץ.

פורסם

כל מה שאמרת ניבדק ונימצא תקין,מה שעוד לא עשיתי זה לבדוק לחץ דלק[אין כרגע וואג קום]

הרכב עשה 115K משאבה מקורית.לא מראה סימנים להתפגרות.:-P

פורסם
מה שחשוב זה איך הרכב על הכביש!כרגע אני לא מכיר איביזה יותר חזקה מאשר עם ציפ של אפסולוט, לא משנה כמה היא גודשת.

יש עוד פרמטרים חוץ מגדישה שקשורים להספק של הרכב. למרות שגדישה היא הדומיננטית ביותר

ואת זה אומר המשווק של אפסולוט בארץ.

אם כל הכבוד שיש לי לך ולסדנא שלך אי אפשר לצפות ממך למשהו אחר.

אסף בוא נעמיד את הדברים על דיוקם בהמשך לשיחה שלנו בטלפון, לא זכור לי שלחצנו שני ושלישי לי רק זכור שעמדנו ביחד

בהילוך רביעי ולחצנו שנינו לא בתור אינדיקציה מתוכננת אלה סתם במקרה.

לי דווקא זכור שהתחלת רכב לפני וסיימת משהו כמו 2 מאחוריי.

סבבה בכיף האיביזה שלך נוסעת מעולה לזה אין ספק, אבל בהמשך לשיחה שלי היום

עם כמה מבינים בתחום הצ'יפ של ריבו נותן יותר מאפסולוט בכ-5-10 כ"ס,

ומצורף לכך הגרף שפרסמתי קודם.

במפגש הבא נעשה אינדיקציה יותר רצינית והמפסיד מזמין את כולם לקולה ופיצוחים :).

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...