Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם זה מקובל שסוכנות תמסור כך רכב? אם לא נקבל, הרכב יחזור ליבואן לטיפול. איזה טיפול בדיוק? הוא יחליף את הדיסקים? ישייף את החלודה?

בקיצור, לקבל אותו או לדחות?

תודה

פורסם

אתה מתכוון בבלמים ולא בולמים..

בכל מקרה, הטיפול היחיד שהם יעסו זה סיבוב של 20 מטר.

חלודה מצטברת על הדיסקים המון פעמים (בחורף זה מחזה מאד נפוץ), ואחרי בלימה או 2 החלודה יורדת.

אם זה נהוג או לא אין לי מושג, זה כנראה הצטבר מהלחות של הים.

פורסם

לא בולמים, בלמים. בבולמים אין דיסקים.

שכבת החלודה הזאת היא שכבה שטחית שתרד לאחר הבלימה הראשונה. השכבה הזאת נוצרת לאחר כמה ימים ללא נסיעה ברכב, בכל רכב.

סע לשלום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כבר היה דיון על כך, שהמתכת בדיסקים מתחמצנת במהירות. הרכב פשוט עמד זמן מה אצל היבואן.

לדעתי - אחרי שימוש קצר בבלמים - החלודה תשתייף.

אם זה הליקוי היחידי - אני כן הייתי לוקח הרכב.

alfa 156 2.5.

פורסם

כמובן שהתכוונתי לבלמים ולא בולמים, סליחה,

אם זה כל כך פשוט ויעלם אחרי הבלימה או שתיים הראשונות, למה זה לא נאמר לקונה במעמד המסירה? למה הסכימו לשלוח את הרכב חזרה ליבואן?

תודה

פורסם

אולי הם רצו לעשות על הרכב סיבוב, כי במילא לאחר מספר בלימות החלודה תיעלם ואז יחזירו אותו.

או שפשוט אין להם מושג קלוש בנושא?

פורסם

חלודה נוצרת גם אחרי חניית לילה (בחורף), אין ממה להתרגש, גם לא מזה שהיבואן לא מבין כלום ברכבים, רוב היבואנים הם מוכרי שואבי אבק בפוטנציה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

או שהם ידעו מה הבעיה ופשוט במקום להתווכח איתו ולגרום לבוא לפורום ולרשום "X חרא שירות!" הם החליטו לחסוך את זה מהם ואמרו לו שיטפלו בבעיה.

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

למה יש לי הרגשה שאתה צודק לגמרי?

אני מכיר את הדברים האלה מתחומים אחרים לגמרי.

כדי לרצות את הלקוח לפעמים לא מתווכחים איתו ולעיתים אפילו מביאים לו את אותו הדבר.

תיהיה בטוח שהרכב היה עובר סיבוב קצר בעיר הקרובה 2-3 בלימות וחוזר לחנות כמו חדש.

פורסם

עדכון: הערב התקשרו ואמרו שהחליפו את החלקים החלודים ושנבוא מחר לקחת את הרכב.

האם להאמין להם? האם החליפו באמת? או שסתם ניקו או עשו כמה עצירות כדי שיתנקה לבד?

האם כדאי לבקש מסמך כתוב שהם מצהירים שהחליפו לחדש?

תודה

פורסם

תגיד, כל התגובות הקודמות היו לשווא ?

הדיסקים מחלידים גם אחרי רחיצת הרכב, ב-כ-ל רכב. אתה עושה סיבוב וזה יורד.

עדיף לך שלא החליפו ולא נגעו בשום דבר מקורי.

החלקים לא פגומים ולכן אם נגעו במשהו לך תדע מי ובמה נגעו.

ולא נראה לי שמישהו שיודע להחליף דיסקים, החליף דיסקים לאחר טענה שהם "חלודים" ואם כן, עדיף לך לא לקחת את הרכב אחרי שאדם שלא יודע את זה נגע לך בבלמים.

פורסם
האם החליפו באמת? או שסתם ניקו או עשו כמה עצירות כדי שיתנקה לבד?

מה אתה חושב?

רק שלא תבוא בבקשות להחליף צלחות בלימה אחרי כל פעם שתשטוף את האוטו...

• תוכן חדש...