Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה משנה אם ניקו או החליפו ?

אין יותר חלודה, זה מה שרצית זה מה שקיבלת.

יחליד שוב? יש לך אחריות, פנה למוסך לתיקון.

בדיוק כמו תיקון של שריטה או מכה במסירה, הם לא מחוייבים למסור לך את מהות הטיפול שנעשה כל עוד זה לא יותר מ ~5% (אאל"ט) מערך הרכב.

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

אין לך מה להתרגש מהחלודה הזו, אחרי שתשטוף את הרכב בחניה, לאחר כ10 דקות יופיע על הצלחות שכבת חלודה דקה מאוד, שבלימה קטנה וזה נעלם כלא היה.

פורסם

עדכון נוסף - הבוקר התקשרו שהרכב מוכן ושנבוא לאסוף אותו.

הגענו, הדיסקיות נראות חדשות, קבלנו מהם מכתב חתום שהדסקיות הוחלפו למרות שלטענתם לא היה צורך בהחלפה.

אבל... בהסתכלות נוספת, הציר של הגלגל עצמו חלוד. האם גם זה מקובל? למה לא החליפו גם אותו אם כבר (כנראה) החליפו את הדיסקיות? מה הם חשבו שלא נשים לב? אולי יותר קשה להחליף את הציר?

כל ארבעת הצירים חלודים, האם לקבל או שוב או לדחות את הרכב?

האמת שמאוד מרגיזה העובדה שהם עושים חצי עבודה ומריצים אותנו הלוך ושוב.

באמת שאין כאן קטנוניות, לדעתי מי שמשלם מעל 150 אלף שקל על רכב, מגיע לו רכב ללא חלודה

תודה

פורסם

סליחה אבל , מה סוג הרכב ?

פשוט, ישנם רכבים שעומדים תקופה ממושכת במגרשי היבואן , בדרום הרחוק ואז

החלודה שנוצרת על הדיסקים גורמת לרעידות .

אני כותב מתוך נסיון!

פורסם

לא יודע למה אני ממשיך לענות לך, אבל ככה אני, תמיד מנסה לעזור.

הנה תמונות של למבורגיני גלארדו ספיידר רכב "מעט" יותר יוקרתי מהמונדאו שלך ושעולה "קצת" יותר מ150K שח. התמונות צולמו במהלך טיפול דיטיילינג מקצועי שבו מסירים את הגלגלים לאחר שטיפה כמו שכולם פה ניסו להגיד לך החלודה נורמלית. הבחור מראה את הניקיון של הקליפר ולא מתיחס לחלודה, זה נורמלי. כמו כן ישנה חלודה בתוך טבור הגלגל.

סביר להניח שהרכב שלך היה בנמל ליד הים במשך חודשים וככה זה. חלקי הברזל בצירים וכו מחלידים באופן שטחי במהלך הזמן, הרכב שלך בן כמה חודשים ועוד ליד הים אז הוא מיהר בתופעה.

tire30fd.jpg

tire34fd-1.jpg

פורסם

GOLF, מה עשית? עכשיו בכלל הכנסת את הבחור לסרטים!:-D

אם על "חלודה" בדיסקים הוא סירב לקבל את האוטו פעמיים אז מה יהיה עם הצבע?

רק שתקח בחשבון שאם עוד יומיים נפתח שרשור על "דלק מוטורס מוכרים רכבים חלודים ושרופים" זה רק בגללך.:wink:

קליאו ספורט 03' 2.0, לוגמת 98 - נמכרה :'(

מגאן 07' 1.5, לוגמת סולר - נמכרה :'(

Say hello to 2015 Megane RS CUP

פורסם

כמה זמן הרכב עמד באשדוד?! יותר משנה או מה?

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תוכן חדש...