Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בקרוב נוסע לטיול של כחודשיים פחות או יותר, בזמן הזה מן הסתם הרכב לא הולך לזוז יותר מדיי ורציתי לשמוע על עצות איך לשמור אותו במצב הטוב ביותר במשך החודשיים האלה. האם יש משהו מעבר לניתוק מצבר שחייבים לעשות ? האם ניתוק מצבר למשך חודשיים עשוי להביא לבעיות לכשהן ברכב (בעיות עם המחשב\ מחיקת קילומטרז' דיגיטאלי וכו).

האם בכלל עדיף להניע את הרכב פעם בשבוע לכחמש דקות ? (מעדיף שלא כי זו בעייה לוגיסטית.).

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

חודשיים זה לא כל כך הרבה זמן, מספיק שתנתק את המצבר.

כשתחזור תחבר אותו תניע את הרכב, תשאיר מונע כ15 דק' ואף עדיף לעשות איזה סיבובון.

כל הצורות שנאמרו עד עכשיו זה לתקופת העמדה של מינימום חצי שנה.

פורסם

מצתרף לפותח השרשור ,גם אני היום טס לחודשיים כמעט הדילמה היא האם לתת למישהו שיניעה ויעשה סיבוב פעם בשבוע או לנתק מצבר?

פורסם

לי לא קרה כלום לאחר 8 חודשים למעט צינור דלק שהתייבש.

האוטו הניע כמו טייגר!!!

*****החלפתי גם שמן לפני שהעלית אותו בחזרה לכביש...*****

השמן היה שחור ומעפן

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

מקום מוצל זה חשוב אולי פילו תכסה אותו ..

בעבר העמדתי איסוזו טורפר לתקופה של קצת יותר מ4 חודשים (לא במקום מוצל ובשיא הקיץ) ..

כשהגיע הזמן לטסט הנעתי אותה עם כבלים הכל נראה מצויון , עליתי לכביש מהיר בנסיעה של קצת יותר מ100 קמ"ש פרץ איזה מעבר שמן כל השמן חדר לכל מקום אפשרי אם זה לטורבו לקולר למנוע תוך חצי שניה ענן ענק של עשן לבן ומנוע לפח ..

נזק של 60K שקל + שבועיים במוסך .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• תוכן חדש...