Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחרתי לצטט את החלק שאיתו אני לא מסכים :)

לא ביקשתי עונש מוות למי שעובר על החוק, אבל ביקשתי להבהיר את עמדתי. גם מי שעושה זאת במודע, וגם מי שנוקט באמצעי זהירות (עד כמה שהאו יכול), לעתים יש דרכים חכמות ועדיפות יותר. כבר ראיתי תאונות בשעות הקטנות של הלילה שנבעו בעיקר מטעויות של אנשים שחשבו שהכביש פנוי, והם לא מסכנים אף אחד. במקרה הטוב ראיתי הולך רגל עם צלע שבורה, במקרה הפחות טוב, ראיתי שברי אופנוע וקצין משטרה בדרך למקום כדי לבשר להורים את הבשורה המרה.

אז כל מי שחושב שהוא חכם מספיק כדי להחליט בשביל אחרים, שיעשה את זה באמצע המדבר ולא באזור עירוני עם כבישים ורמזורים.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בחרתי לצטט את החלק שאיתו אני לא מסכים :)

לא ביקשתי עונש מוות למי שעובר על החוק, אבל ביקשתי להבהיר את עמדתי. גם מי שעושה זאת במודע, וגם מי שנוקט באמצעי זהירות (עד כמה שהאו יכול), לעתים יש דרכים חכמות ועדיפות יותר. כבר ראיתי תאונות בשעות הקטנות של הלילה שנבעו בעיקר מטעויות של אנשים שחשבו שהכביש פנוי, והם לא מסכנים אף אחד. במקרה הטוב ראיתי הולך רגל עם צלע שבורה, במקרה הפחות טוב, ראיתי שברי אופנוע וקצין משטרה בדרך למקום כדי לבשר להורים את הבשורה המרה.

אז כל מי שחושב שהוא חכם מספיק כדי להחליט בשביל אחרים, שיעשה את זה באמצע המדבר ולא באזור עירוני עם כבישים ורמזורים.

אתה מבלבל בין דברים...

אני תמיד עובר באדום כאשר אני נתקל עם הקטנוע ברמזור עם שדה מגנטי ואין אף מכונית בקרבתי.

אני בודק שאין מצלמות וגם בודק שאין אף מכונית מכל הצדדים... ואל תדאג לא ייקרה לי כלום... המכונית לא תבוא פיתאום ותעשה תאונה איתי אלא אם כן היא נפלה עליי מהשמיים.

והסיכויים שהיא תיפול עליי מהשמיים היא דיי קלושה.:lol:

כשאין ברירה משתמשים בשכל ושמים בצד את החוק.

"אמור לי מי הם חבריך ואומר לך באיזה מכונית אתה נוהג." -הנרי פורד.

"הרי את מגודשת לי במפתח זה כדת פורשה וישראל".

פורסם

מר יניב בנכבד,

במקום לדבר תן לנו עצה לרוכבי האופנועים איך אנחנו חוצים צומת שהרמזור בה לא מתחלף, אין רכבים שמגיעים והשעה היא 2 בלילה,

מי שעבריין זאת המדינה שלא מתחשבת באזרחים שלה, מבחינתי שרמזור לא מתחלף הוא לא תקין וכאשר הוא לא תקין אני עובר לדרגה השנייה שהיא התמרורים ופועל לפיהם, אז מספיק לבלבל במוח ולהתחסד.

ההיפך הוא הנכון אני רשאי לתבוע את המדינה, אני משלם מיסים בדיוק כמו בעלי הרכבים אבל מקבל שירות לקוי, המדינה מזלזלת בחיי הרוכבים במודע!

נ.ב פעם התקשרתי למשטרה באמצע הלילה על מקרה כזה, התורן ענה לי שהם לא ישלחו ניידת לכביש בן עירוני כדי להעביר אופנוע את הכביש.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
מר יניב בנכבד,

במקום לדבר תן לנו עצה לרוכבי האופנועים איך אנחנו חוצים צומת שהרמזור בה לא מתחלף, אין רכבים שמגיעים והשעה היא 2 בלילה,

מי שעבריין זאת המדינה שלא מתחשבת באזרחים שלה, מבחינתי שרמזור לא מתחלף הוא לא תקין וכאשר הוא לא תקין אני עובר לדרגה השנייה שהיא התמרורים ופועל לפיהם, אז מספיק לבלבל במוח ולהתחסד.

ההיפך הוא הנכון אני רשאי לתבוע את המדינה, אני משלם מיסים בדיוק כמו בעלי הרכבים אבל מקבל שירות לקוי, המדינה מזלזלת בחיי הרוכבים במודע!

נ.ב פעם התקשרתי למשטרה באמצע הלילה על מקרה כזה, התורן ענה לי שהם לא ישלחו ניידת לכביש בן עירוני כדי להעביר אופנוע את הכביש.

יפה דיברת.

הרוכב מרגיש שמי שהתקין את השדה המגנטי (או חשב על הרעיון) לא היה מודע שקיים דבר כזה שנקרא "דו-גלגלי".

פורסם

אני מודה, זה ישמע מצחיק אבל מצאתי לזה פיתרון

יש לי ליד הבית רמזור מרגיז כזה שפעם היה תוקע אותי המון זמן

ואז ניסיתי...

הרמזור הזה הרי מופעל על ידי הפרעה לשדה האלקטרומגנטי של הכבלים שבכביש וצריך מספיק ברזל כדי שזה ישפיע

משום שלקטנוע או אופנוע אין המון ברזל...

ניסיתי להוריד את הרגלית בדיוק על החריץ באספלט והופ... זה עובד

מעכשיו, כל פעם שאני מגיע לרמזור מרגיז כזה ואני לבד, אני מוריד רגלית על הפס המגנטי ופתאום המרמזור מכיר בקיומי.

בינתיים בכל פעם שניסיתי את זה, זה עבד

פורסם

הבעיה היא שלא תמיד מוצאים את המיקום המדוייק שבו עובר החיווט, ומה אתה עושה שאתה רוכב על אופנוע של 150 קילו, תתחיל לסחוב את האופנוע קדימה ואחורה?

בקיצור לא תקין, לא צריך להיות ככה אבל אין מה לעשות.

לצערי אני נפגש עם הטימטום הזה כל יום, ביציאה מהרחוב שלי יש את הפטנט המבריק הזה, כל פעם אני צריך להמתין שרכב יגיע ויושיע אותי, למרות שנעשתה פנייה לעירייה והם לפי דבריהם עשו כמיטב יכולתם.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

בתור רוכב קטנוע אני פשוט לא מצליח להבין את הרעיון המטופש הזה. ממש חוסר התחשבות ברוכבי הדו-גלגלי.

לעבור באדום לא יצא לי לעבור (וגם לא ייצא לי בעתיד),אלא פשוט לחצות איתו ברגל לכיון שאני צריך ולהמשיך.

אני רוצה לראות את השוטר שיעיז לתת לי דו"ח...

פורסם

אתה מסכן את עצמך הרבה יותר, מכיוון שישנם מקומות שאתה צריך לחצות צומת בעוד הרמזור ירוק לרכבים שחוצים את הצומת, לכן עדיף לתת גז ולברוח מאשר להסתכן.

פורסם
טוב, אני רוצה לשמוע מה אתה תעשה בשעות בלילה כשתגיע לכזה רמזור!:evil::evil::evil:

כניראה יש לך בעיות הבנת הניקרא אז אני אחזור על הנאמר:

הרמזור לא יתחלף אם לא יגיע רכב! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יתחלף!

אני מבין שאתה תוציא אוהל, תדליק מנגל ותחכה לרכב שיגיע.

נהגת שודים- אין שום סיכוי שאם אני אגיע למשפט עם סרט וידאו שאני עומד ברמזור חצי שעה ויש אדום שלא מתחלף, ואז יגיע רכב והוא אחרי 5 שניות יתחלף לירוק, ששופט יגזור עלי את הכנס הזה! זה כמו שתסעי בכביש עם פס הפרדה רצוף ונתיב אחד לכל כיוון ונהג משאית יחסום את הנתיב שלך ויתחיל לפרוק סחורה חצי שעה (כמו שקורה כל בוקר ברחוב גאולה בחיפה)...מה גם לא תעקפי אותה ותחכי חצי שעה עד שהוא יסיים? אם מישהו יגיד כן אז הוא היחיד במדינה שיעשה את זה.

סליחה אבל כשאני רוכב על קטנוע/אופנוע אני לא כלי תחבורה מיוחד שלא מגיע לו לעבור בכל הצמתים כמו רכב רגיל ואני צריך לעשות עיקופים/לחצות במעבר חציה כמו הולך רגל. זה טעות של איזה מהנדס שהחליט שהוא שם את השטות הזאת ולא שלי!

אם מישהו חוסם לך את הדרך אין לך ממש ברירה ולכן אתה חייב לעבור על הקו הפרדה, לעומת זאת ברמזור יש לך אפשרות להמשיך לרמזור הבא ושם לעשות פרסה.

מבין את ההבדל?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

ישנם עשרות מקומות שאתה מגיע לצומת T ואין לך צומת אחרי, אני אתן לך שתיים 1. בצומת גבעת זאב שמגיעים מכיוון 443 צומת T שלא יתן לעבור, כביש יבנה לכיוון חזרה לתל אביב לא ניתן לפנות שמאלה לכל אורך המסלול בכל צומת שלא תהיה מכיוון שבכולם יש את הפטנט.

פורסם
אם מישהו חוסם לך את הדרך אין לך ממש ברירה ולכן אתה חייב לעבור על הקו הפרדה, לעומת זאת ברמזור יש לך אפשרות להמשיך לרמזור הבא ושם לעשות פרסה.

מבין את ההבדל?

אתה הוא זה שלא מבין את ההבדל. או בעצם שאין הבדל.

מה זאת אומרת "אין לך ברירה"? תעמוד במקום וחכה שהמסלול יתפנה. זוהי האפשרות החוקית היחידה.

כמו שאתה רוצה להגיע ליעדך בלי שההוא שפורק סחורה מקדימה יפריע לך, כך גם אנחנו רוצים, בלי שהרמזור יעקב אותנו.

פורסם
אני בודק שאין מצלמות וגם בודק שאין אף מכונית מכל הצדדים... ואל תדאג לא ייקרה לי כלום... המכונית לא תבוא פיתאום ותעשה תאונה איתי אלא אם כן היא נפלה עליי מהשמיים.

והסיכויים שהיא תיפול עליי מהשמיים היא דיי קלושה.:lol:

כשאין ברירה משתמשים בשכל ושמים בצד את החוק.

לך אני פחות דואג. אני דואג לאחרים שלא ישימו לב אליך.

אבל לפי הביטחון שלך, גם נהג ברכב יכול לנהוג כמוך. גם בצהריים. בשביל מה בכלל צריך את הרמזורים אם מספיק להסתכל ולדעת שהכל פנוי ? הרי מכוניות לא באמת נופלות מהשמים.

מר יניב בנכבד,

יפה אמרת. תתבע את המדינה שלא מתחשבת בך. אבל בדיוק כמו זה שמצוטט מעליך, להגיד "אני בודק שאין מכוניות מכל הצדדים" זה משפט מגוחך. הלא זה משהו שאפשר לעשות לא רק עם דו-גלגלי, ולא רק ב2 בלילה.

רוצה פתרון ?

קח את עצמך, ותלך ברגל עם הקטנוע כמה צעדים במעבר חציה הסמוך. שם החברים שלך לכביש יודעים שאסור להם לעבור, ושם לא תפגע באף אחד.

רוצה עוד פתרון (דבילי כמו לנסוע באדום)?

אל תסע מאיפה שאתה יודע שהרמזור לא יתחלף לך. בדיוק כמו שלא תסע בגשר לא גמור, ובדיוק כמו שבעל מכונית לא יעבור בין 2 עמודים בעליה למדרכה על מנת לחנות.

אז לך יש ייתרונות במקומות מסויימים ואתה צריך לדעת שיש לך גם חסרונות. אם אתה לא מוכן לקבל עליך את החסרונות בדו-גלגלי, אל תשים פס על כל מי שמסביבך ועל החיים שלהם. בגלל הגישה הטיפשית הזאת של אנשים כמוך קורות עשרות תאונות בשנה. למזלך לא היית שם בשביל לראות, ולרוע מזלך, לא היית שם בשביל להחכים.

פורסם

אבל לפי הביטחון שלך, גם נהג ברכב יכול לנהוג כמוך. גם בצהריים. בשביל מה בכלל צריך את הרמזורים אם מספיק להסתכל ולדעת שהכל פנוי ? הרי מכוניות לא באמת נופלות מהשמים.

ברור שאני לא אעשה זאת בצהריים, מסיבה ברורה שיש מכוניות שנעות מסביבי.

אבל אם השעה כבר 2 בלילה ואין אפילו כלב באזור שיכול לעזור לי אז אני אצטרך לפעול בעצמי, מי שלא חושב עליי אני גם לא אחשוב עליו.

וללכת ברגל עם קטנוע ששוקל 165 ק"ג זה לא פיתרון, מעידה קלה והקטנוע נופל וניזוק.

את מי אני אתבע אח"כ?

את העירייה?

אני כבר הרבה זמן פועל לפי השיטה של "להסתכל ולתת גז", וכל עוד אני לא רואה שיטה יותר טובה מזאת אין לי סיבה ללכת כמו חסר אונים עם הקטנוע במעברי חצייה והסתכן שהקטנוע ייפול מידי בשל הכובד שלו.

פורסם

יפה אמרת. תתבע את המדינה שלא מתחשבת בך. אבל בדיוק כמו זה שמצוטט מעליך, להגיד "אני בודק שאין מכוניות מכל הצדדים" זה משפט מגוחך. הלא זה משהו שאפשר לעשות לא רק עם דו-גלגלי, ולא רק ב2 בלילה.

רוצה פתרון ?

קח את עצמך, ותלך ברגל עם הקטנוע כמה צעדים במעבר חציה הסמוך. שם החברים שלך לכביש יודעים שאסור להם לעבור, ושם לא תפגע באף אחד אני רוכב על ZZR 600 ששוקל יותר מ 150 קילו אתה מוזמן לסחוב לי אותו במעבר חצייה, ותזכיר לי היכן יש מעבר חצייה בכביש תל אביב יבנה?

רוצה עוד פתרון (דבילי כמו לנסוע באדום)?

אל תסע מאיפה שאתה יודע שהרמזור לא יתחלף לך. בדיוק כמו שלא תסע בגשר לא גמור, ובדיוק כמו שבעל מכונית לא יעבור בין 2 עמודים בעליה למדרכה על מנת לחנות. אני גר ברחוב חד סיטרי, בסוף הרחוב שלי יש רמזור עם הפטנט המהולל אז מה אתה אומר לא לצאת מהבית? ליסוע באין כניסה? לסוע ע המדרכה? לגרור את האופנוע כל בוקר במעבר חצייה?

ומה אם אני לא מתכנן לאן אני נוסע אלא פשוט עולה על האופנוע מעוניין להגיע לאזור מסויים ובדרך אני נתקל ברמזור טיפשי כזה?

אז לך יש ייתרונות במקומות מסויימים ואתה צריך לדעת שיש לך גם חסרונות. אם אתה לא מוכן לקבל עליך את החסרונות בדו-גלגלי,

חסרונות ישנם הרבה קר בחורף חם בקיץ אני חשוף לנהגים עבריינם שעוברים ללא סיבה מיוחד באדום (בשונה ממני) אלו חסרונות של דו גלגלי לא רמזור שלא מתחלף.

אל תשים פס על כל מי שמסביבך ועל החיים שלהם. בגלל הגישה הטיפשית הזאת של אנשים כמוך קורות עשרות תאונות בשנה. למזלך לא היית שם בשביל לראות, ולרוע מזלך, לא היית שם בשביל להחכים.

חוצמזה שאף אחד לא מסכן אף אחד, גם אם אתה תגיע לרמזור שלא עובד ויש תמרור עצור מה עליך לעשות להמתין עד שתגיע העירייה או שאתה נשמע לתמרור העצור וחוצה בזהירות את הצומת תוך מתן זכות קדימה לרכבים בצומת? זאת לפחות התשובה הנכונה בתיאוריה.

הרמזורים הנ''ל לא תקינים לגבי הרוכבים ולכן הם נעזרים בתמרורים אחרים.

• תוכן חדש...