Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ביום שיעצור אותי שוטר עובר ברמזור אדום שכזה אני הולך למשפט ואצא זכאי. בתור שליח אני מכיר מקרוב את התופעה ויש כמה וכמה רמזורים בחיפה שאם קטנוע אפשר לעמוד שעתיים ואם לא יבוא רכב הוא לא יתחלף, לא יעזור שום דבר.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כל מה שצריך לעשות הוא לדווח על הבעייה, דרך העירייה ,לגבי הצומת הספציפי.

יגיע טכנאי וישנה את הכיול של החיישנים.

עשיתי את זה בפ"ת לגבי שני צמתים לפני מס' שנים.

בהצלחה...

פורסם
ביום שיעצור אותי שוטר עובר ברמזור אדום שכזה אני הולך למשפט ואצא זכאי.

ביום שתעשה את זה וחס וחלילה לא יפגע בך רכב אחר, תוכל להגיע לבית המשפט ולשמוע את השופט צוחק מהמשפט שאמרת עכשיו.

פורסם
ביום שיעצור אותי שוטר עובר ברמזור אדום שכזה אני הולך למשפט ואצא זכאי. .

אתה טועה, ולא כדאילהשתמש בנימוק הנ"ל, אם תטען שזו הסיבה עלי ךהמשיך הלאה לצומת הקרובה ולבצע את הפניה.

שום טענה לא תהיה קבילה מול שופט אם עברת באדום.

ביום שתעשה את זה וחס וחלילה לא יפגע בך רכב אחר, תוכל להגיע לבית המשפט ולשמוע את השופט צוחק מהמשפט שאמרת עכשיו.

אופנועים (העיקר קטנועים) עוברים באדום כאשר הרמזור לא מתחלף עקב הבעיה של החיישנים (קורה בלילה כאשר אין רכבים שמגיעים לאותה פניה).

טרם שמעתי על נהג קטנוע שנפגע כאשר פנה ברמזור אדום, כאשר רוכב קטנוע פונה באדום במודע, בצומת שאין מתחלף בו הרמזור, הוא לא יפגע, זה שווה ערך להולך רגל שיחצה את הכביש באור אדום בלילה כאשר הרמזור אדום.

(אין הדבר אומר שזה חוקי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מדהים. רוכבי הדו"ג שמים ככה גדול על החוק, שהם כבר שחכו מהו והמציאו לעצמם חוקים חדשים!! :evil::evil::evil:

לפחות תעדכנו אותנו שמותר לכם לעבור באדום הא? אין גבול לבושה!!!

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

טוב, אני רוצה לשמוע מה אתה תעשה בשעות בלילה כשתגיע לכזה רמזור!:evil::evil::evil:

כניראה יש לך בעיות הבנת הניקרא אז אני אחזור על הנאמר:

הרמזור לא יתחלף אם לא יגיע רכב! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא יתחלף!

אני מבין שאתה תוציא אוהל, תדליק מנגל ותחכה לרכב שיגיע.

נהגת שודים- אין שום סיכוי שאם אני אגיע למשפט עם סרט וידאו שאני עומד ברמזור חצי שעה ויש אדום שלא מתחלף, ואז יגיע רכב והוא אחרי 5 שניות יתחלף לירוק, ששופט יגזור עלי את הכנס הזה! זה כמו שתסעי בכביש עם פס הפרדה רצוף ונתיב אחד לכל כיוון ונהג משאית יחסום את הנתיב שלך ויתחיל לפרוק סחורה חצי שעה (כמו שקורה כל בוקר ברחוב גאולה בחיפה)...מה גם לא תעקפי אותה ותחכי חצי שעה עד שהוא יסיים? אם מישהו יגיד כן אז הוא היחיד במדינה שיעשה את זה.

סליחה אבל כשאני רוכב על קטנוע/אופנוע אני לא כלי תחבורה מיוחד שלא מגיע לו לעבור בכל הצמתים כמו רכב רגיל ואני צריך לעשות עיקופים/לחצות במעבר חציה כמו הולך רגל. זה טעות של איזה מהנדס שהחליט שהוא שם את השטות הזאת ולא שלי!

פורסם

לי זה קרה פעם אחת כשהיה לי אופנוע אבל לרוב היה לי פטנט של לעצור בול על הפינה של החוטים שנמצאים מתחת לכביש, רואים את זה כי חותכים שם בשביל להכניס את זה לכביש.

בנוסף שמעתי שאם מרכיבים מגנט נאודימיום זה יכול גם לעבוד.

בכל מקרה הנה מדריך נחמד לגבי זה: http://www.wikihow.com/Trigger-Green-Traffic-Lights

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

בתור אופנוען אני מכיר את התופעה המרגיזה הזאת . במיוחד בכבישים נידחים כשאתה מגיע לבד לרמזור ואין רכב באופק.

משום מה מצלמות הרמזורים שאוכפות מעבר באור אדום כן מופעלות כאשר אופנוע עובר אבל כאשר מדובר בטובת האופנוע למעבר חלק של צומת בירוק זה כבר לא מעניין אף אחד.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

במוו ריסר,

אבל אם מגיע רכב ועולה ב 2 גלגלים על החיישן וגם אתה נימצא בתחומו אז הרמזור יתחלף לירוק

:lol:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מה זה נראה לך אופניים?!:lol:

מה קורה שאתה נתקע עם גולדווינג?

.

סמיילי כמה שוקל גלודווינג? אם חיפושית מפעילה גם הוא מפעיל

מדהים. רוכבי הדו"ג שמים ככה גדול על החוק, שהם כבר שחכו מהו והמציאו לעצמם חוקים חדשים!! :evil::evil::evil:

לפחות תעדכנו אותנו שמותר לכם לעבור באדום הא? אין גבול לבושה!!!

כשהחוק לא מתחשב בי אני לא מתחשב בחוק .

החוק הישראלי והתשתיות מתעלמים כמעט לגמרי מהקיום שלנו כרוכבים על הכביש , תאמין לי שאם אני יחצה באדום אני אחפש אותך כל כך הרבה לפני זה שאין צורך להודיע לך , רוכב בניגוד אליך לא יוצא מתאונות עם דפיקה קטנה בדלת ....

אני רוכב על טייפון , וכמעט בכל צומת אם אני נעמד מעל החריץ של החיישן הרמזור מתחלף , הבעיה היא שלפעמים בפניה שמאלה לעמוד על החריץ ולסמוך על זה שאף טייס בנתיב ליד לא יעבור ויקח אותך לטיול זה קצת בעיה...

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

הגלאי בכבישי לא תלוי כלל במשקל, כמו שאמרו פה זה גלאי אלקטרו מגנטי.

כאשר גוף מתכתי כמו רכב מפריע לשדה המגנטי יתחלף הרמזור לירוק, כיוון שהרגישות של הגלאי מכוונת לגוף גדול כמו רכב

אופנוע יכול לעמוד גם שעה והרמזור לא יתחלף.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם
יש דרגות התיחסות:

כשאין רמזורים יש להתיחס לשוטר שמכוון את התנועה.

כאשר אין שוטר ואין רמזורים מתיחסים לתמרורים המוצבים בצומת.

:mm_yeah:

שר"ת חז"ק- שוטר, רמזור, תמרור, חוקי זכות קדימה.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
טרם שמעתי על נהג קטנוע שנפגע כאשר פנה ברמזור אדום,

ל'

טרם שמעת, לא אומר שטרם קרה. ולפי מה שאת אומרת, אולי שווה לשנות את החוק ולבטל רמזורים אדומים לבעלי קטנועים..

אם הסטטיסטיקה לטובתם, הרמזור באמת מיותר.

אני מבין שאתה תוציא אוהל, תדליק מנגל ותחכה לרכב שיגיע.

אני אישית לא הייתי מוציא אוהל. יכול להיות שאחרים כן.

אני הייתי עובד לפי החוק ועושה דברים שכן מותרים ופחות מסוכנים.

סליחה אבל כשאני רוכב על קטנוע/אופנוע אני לא כלי תחבורה מיוחד שלא מגיע לו לעבור בכל הצמתים כמו רכב רגיל ואני צריך לעשות עיקופים/לחצות במעבר חציה כמו הולך רגל. זה טעות של איזה מהנדס שהחליט שהוא שם את השטות הזאת ולא שלי!

אתה צודק. אבל גם את חוק דרומי חוקקו רק לאחר שלמישהו נפל האסימון.

גם את התוכנית להגנת עדים מנסים עכשיו להפעיל, רק אחרי שמספר לא מבוטל של עדי מדינה נרצחו.

אם אתה חושב שיש בעיה, אפשר לטפל בה בדרכים מקובלות ולא תוך כדי עבירה על החוק.

בכל מקרה, כל עוד אתה לא מסכן את הסביבה, מבחינתי אתה יכול לקפוץ עם הקטנוע של מצוק. אולי היו צריכים לעשות ירידה מסודרת למטה, אבל עד שיסלולו כזו דרך...

רק באתי לומר שיש דרכים לבצע כל דבר. מי שהולך עם ראש בקיר, דופק את הראש.

פורסם

יניב ה בחרת לצטט חלק ממש שאמרתי, כמובן שדילגת על החלק "(אין הדבר אומר שזה חוקי)".

כשאדם חוצה רמזור ב 3 לפנות בוקר במודע, כאשר הרמזור בצבע אדום ולא מסכן אף אחד ולא את עצמו, אין סיבה לעשות לו "לינץ".

אני שוב פעם חוזרת ואומרת זה לא נותן לגיטימציה לעבור ברמזור אדום וזה כמובן לא חוקי.

בדיוק כמו שאתה חוצה רמזור אדום בתור הולך רגל ולא ממתין שהוא יתחלף לירוק, הרי אתה בודק אם הצומת/כביש פנוי וחוצה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...