Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על CLARION VRX 485VD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

כמו שכתבתי אני מעוניין לדעת האים משהו היתנסה עם המכשיר הזה

או שמע ביקורות או סתם ע'פ נתונים יבשים

בגדול רציתי לדעת האים הוא אמין והאים מבחינת הסאונד הוא עומד

בשורה אחת עם יתר האלפיינים מסידרת ה- ...988

אם זה בחיתוכים , שליטה, יציאות ,איכות וכו'

תודה מראש

פורסם

בתקופה שגרתי בארה"ב , היה לי את המקביל "הדאבל-דיני" שלו - אותו מכשיר בדיוק עם אותם פונקציות , והסאונד היה לא פחות ממדהים!

היו מחוברים אליו "בזמנו" סט קומפוננטים של MBQ וזוג סאבים של FOCAL , הצליל היה חם מאוד ובו זמנית פאנצ'י וחד.

מבחינת קרוס, יש במכשיר כל מה שצריך כדי לחתוך בצורה טובה את כל האלמנטים + שליטה נפרדת על הסאב + כיווני SLOPE וכו'.

סה"כ ,מאוד אהבתי את הסטאפ באותה העת , ולו רק בזכות האופציה לצפות בהופעות חיות ברכב...

פורסם

השאלה הנשאלת היא האם מבחינת נתונים תכנים

יש הבדל בין מכשיר dvd למכשיר רגיל?

כלומר האים האיכות נפגעת???

פורסם
השאלה הנשאלת היא האם מבחינת נתונים תכנים

יש הבדל בין מכשיר dvd למכשיר רגיל?

כלומר האים האיכות נפגעת???

לא עם המכשיר שבנושא...סה"כ מדובר במכשיר 24BIT אמיתי מחברה ידועה בתחום.

אם תחליט שאתה קונה CANVA או השד יודע מה מתוצרת סינית נחותה - צפה פגיעה. אני סה"כ הייתי מאוד מרוצה מביצועי המכשיר, מה שגם במשך 2.5 שנים שהיה מותקן אצלי הוא לא שיהק אפילו.

• תוכן חדש...