Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, קודם כל אני חדש בפורום, ומקווה להשתלב ולהנות פה.

ועכשיו לבעייה, אני חוזר לגור עם ההורים שלי ואני צריך רכב שיקח אותי לאוניברסיטה(מרחק של 34 קילומטר לכל כיוון), מה שמוביל אותי לנסיעה של 68 קילומטר על בסיס יומיומי, עיקר הנסיעה היא בעלייה וכמובן החלק השני של הנסיעה הוא ירידה.

אני צריך רכב קטן אמין וחסכוני, שיוכל להביא אותי לאוניברסיטה כל יום בלי להתקלקל כל שני וחמישי.

עיקר הנסיעה הוא בדרך בין עירונית, בכבישים ריקים בדרך כלל.

זה בערך הכל, חשבתי על פונטו ספייס, אבל קשה למצוא משהו עם פחות מ 120 אלף קילומטר, מה אתם חושבים?

יש עוד אופציות?

תודה לכל העוזרים שהקדישו מזמנם לקרוא את ההודעה ולענות!

פורסם

שלום וברוך בואך!

ראשית 120 אלף ק"מ מתייחס לאיזה שנה? אל תשכח שרכב ממוצע עובר כ20 אלף בשנה כך שזה לא הרבה. לעיתים רכבים עם ק"מ נמוך לא מעידים על רכבים טובים כי גם נסיעה מועטת גורמת לבלאי של הרכב (לדוגמא אחי קנה גולף 97 יד 1 עם 92 אלף ק"מ שיצאה פיקס בבדיקה וכעבור חודשיים הלך ראש מנוע וגיר!)

בסכום כזה אני אישית ממליץ לך לחפש: פולו / דייהטסו שרייד / מאזדה לנטיס ויש עוד כמה רק לא ציינת אם אתה מעוניין בגיר רגיל או אוטומטי ואם יש העדפה לרכב קטן או משפחתי.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

אני מעדיף רכב קטן, למרות שאני די גבוה, אני לא מחפש רכב משפחתי, קטן נאה וחסכוני :)

וגיר אני מעדיף ידני בהרבה, אני לא מתכוון לקנות אוטומט.

• תוכן חדש...