Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Pioneer DEX-P99RS

Mosho
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת? נראה מעולה על הנייר, 4WAY בילט אין בלי צורך במעבד חיצוני, DA נפרד לכל ערוץ, תצוגה ועיצוב נחמדים, באמת נראה כאילו מישהו השקיע פה מחשבה.

דני.

פורסם

The DEX-P99RS also offers versatile connections. A wide range of audio players can be connected via the direct USB (cable supplied) input. The USB connection is connected straight with the DSP section, providing a better sound quality than regular USB head units, making it possible to play high quality lossless audio from you USB device along with a wide range of iPod models and the iPhone using the optional cable (CD-IB10II).

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם

קצת באיחור, והעיקר שערכת את הודעתך. :)

בשמחה רבה. :)

פורסם

נראה על פניו מכשיר ברמת הP-9 שמשלב את הDSP בתוך הHU (כמו ה-HXD2) אבל

מקריאה בפורומים בחול ישנם מס' חסרונות:

- למכשיר אין יציאה דיגיטאלית, חיסרון לבעלי פרוססור חיצוני שרוצים לוותר על המרות D/A בדרך

- לEQ אמנם 31 ערוצים לכל אלמנט אבל ע"י הגדרות קבועות מראש,אם רוצים לשנות את ההגדרות ישנם

רק 13 ערוצים לכל אלמנט

- הDSP משולב בHU חסרון לדעת מס' אנשים בהשוואה לDSP נפרד מהHU.

מה שכל, בניגוד לP9 ניתן לחתוך כל אלמנט בכל טווח רצוי, ללא הגבלה.

בכל מקרה מכשיר מענין, באמת נראה מכשיר מעולה על הנייר.

מי שרוצה להרחיב קצת:

http://www.speedandsound.co.za/forum/viewtopic.php?t=42161&postdays=0&postorder=asc&start=0

אלי

פורסם

לפי השרשור שפירסמתי בקישור הP-9 עדיין ממוצב מעט מעל הP-99.

דרך אגב, בעיית מתח היציאה של הP-9 ידועה ונתקלתי בה במספר פורומים בחול,

לא בעיה בדיוק, כי אם נתוני הקומבו.

(מעניין כי בעיה כזאת לא קיימת בODR).

אלי

פורסם

בהנחה שהביקורות יהללו ואם המכשיר הזה באמת עולה 1000$ - הוא יהיה המכשיר הבא שלי. סופסוף מכשיר שכולל הכל ובמחיר שפוי. פאנל נשלף, 4WAY אקטיבי, כניסת USB, תמיכה באייפון ואייפוד - נהדר.

חבל רק שפיוניר ממשיכים עם המסך הפצפון הזה ועם ההתקמצנות על שישה כפתורים בחזית הפאנל לשליטה על תחנות הרדיו. עוד נקודה היא שבשביל בלוטוות' צריך מתאם נוסף.

מעבר לזה נראה לי שיש לנו מוביל חדש בקרב מכשירי המיד-אנד-היי-אנד :wink:

איתמר.

עריכה: לפי השרשור הזה, באנגליה המחיר RETAIL שלו יהיה 1,250 פאונד ורק מאמצע אוגוסט (:shock2:!!!). אני מאוד מקווה שמהחיר בפועל יהיה חצי או קרוב לזה :?

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לאלי, הODR - למעט המראה שמזכיר את הP9, הODR הנה יחידה שונה לחלוטין ולא חולקת ולו מכלול אחד עם הP9.

מחקר על הODR עשיתי בטרם קניתי אותו שכן חשבתי על P9, המחקר קלל שיחה טלפונית עם פיוניר (תודה לעוזי רדיו :)).

לאיתמר, אכן נראה שיש מוביל חדש...אני שוקל אותו כמועמד לרכב השני שלי.

פורסם
בהנחה שהביקורות יהללו ואם המכשיר הזה באמת עולה 1000$ - הוא יהיה המכשיר הבא שלי. סופסוף מכשיר שכולל הכל ובמחיר שפוי. פאנל נשלף, 4WAY אקטיבי, כניסת USB, תמיכה באייפון ואייפוד - נהדר.

חבל רק שפיוניר ממשיכים עם המסך הפצפון הזה ועם ההתקמצנות על שישה כפתורים בחזית הפאנל לשליטה על תחנות הרדיו. עוד נקודה היא שבשביל בלוטוות' צריך מתאם נוסף.

מעבר לזה נראה לי שיש לנו מוביל חדש בקרב מכשירי המיד-אנד-היי-אנד :wink:

איתמר.

עריכה: לפי השרשור הזה, באנגליה המחיר RETAIL שלו יהיה 1,250 פאונד ורק מאמצע אוגוסט (:shock2:!!!). אני מאוד מקווה שמהחיר בפועל יהיה חצי או קרוב לזה :?

תעיין בשרשור שהעליתי למעלה מחירו יהיה בסביבות 1000-1150$. בבריטניה רוב המחירים הרבה יותר יקרים משאר אירופה.

אייל, אני יודע, ערכתי גם אני מחקר קטן משלי ואתה צודק.

מכיר פרוססור ODR למכירה?:wink:

אלי

פורסם

לא כרגע ידידי :)

ואני במקומך, עם כמה שזה נשמע מופרך, הייתי מחפש יחידת ראש ODR, לדברי פיוניר ההבדלים היותר משמעותיים דווקא שם...

• תוכן חדש...