Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

היום נסעתי באוטו עם מזגן לא בעוצמה מי יודע מה ומוזיקה (יש לציין שיש לי מערכת די חזקה באוטו), באיזשהו שלב הרדיו דיסק נכבה לשניה וחזר ואז שוב - לאחר כמה דקות נכבה לי האוטו לגמרי מזל שהכביש היה ריק ועצרתי בצד. אחרי שהאוטו נכבה היה לי סימן של מצבר

ניסיתי להניעה שוב - האוטו הניעה ונכבה ושוב הניעה ונכבה

נתתי לאוטו כמה דקות הנעתי ונתתי גז חזק וושוב גז ומאז הכל בסדר.

יש לציין שלפני שזה קרה התנעתי את הרכב 3 פעמים בערך בחצי שעה בגלל שעצרתי במקומות שונים - מה שאני בדרך כלל לא עושה

אולי הבעיה היא שהמצבר לא נטען או משהו?

מה זה יכול להיות?

המצבר בן שנה ושבוע שעבר עברתי טסט ובדקו לי את המצבר

האוטו - טויטה קורולה 98

תודה לעוזרים

פורסם

שלום רב !

חשד לחוסר טעינה ו/או מגעים רופפים במצבר, שווה בדיקה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אולי המערכת גמרמה לאלטרנטור להפסיק את הטעינה למצבר והמנוע התכבה כי האלטרנטור "התנתק".

בדוק מתח ב2200 סל"ד עם מערכת+מזגן.

פורסם

תודה לעונים!!

יש לי 2 שאלות:

1) איך אני בודק את המתח במצבר? עם רב מודד זה בסדר? ומה המתח שצריך לצאת בערך?

2) נגיד והמתח לא יהיה בסדר עם מזגן ומערכת - מה אפשר לעשות כדי שלא יקרה לי מקרה כמו היום? האם המצבר חלש מדי?

תודה

פורסם

לי פעם היה מקרה דומה שנסעתי והאוטו פשוט נכבה לי באמצע וכבר לא התניע.

הבעיה הייתה במגע רופף בחיבור למצבר... תנסה לבדוק את העניין גם.

פורסם

בס"ד

יש ברקסים במצב כזה שהאוטו נכבה?..

פעם נסעתי בלי להפעיל את המנוע על ניוטרל וחצי סוויץ ולא היו לי ברקסים.. (רציתי להתקדם קצת בחניה והתקמצנתי על המנוע)

פורסם

ניתן למדוד את המתח בקטבי המצבר בעזרת רב מודד, תכוון אותו על מדידת מתח DC.

אם המתח יהיה נמוך באיזור ה 12.5V כשהמנוע פועל עם עומס כמו שהסברתי קודם, אז כניראה שהאלטרנטור חלש כי המערכת מעמיסה עליו.

ללא עומס המתח צריך להיות בין 13.8-14.7 וולט.

בדוק שהכבלים מחוזקים היטב למצבר.

פורסם

כשהמנוע מתכבה תוך כדי נסיעה ההגה יהיה קשה.

לגבי הבלמים כשהמנוע מתכבה בנסיעה, הם יפעלו כרגיל רק 2 לחיצות, ולאחר מכן הדוושה תהיה קשה.

פורסם

אם לאחר שהמנוע כבה, המתנע (סטרטר) מסובב את המנוע בקלות ובמהירות התקנית, על פניו, לא נראה לבעית אלטרנטור או טעינה. במיוחד אם הדבר קורה גם ללא הפעלת המערכת בעוצמה גבוהה. אין הדבר פוסל בעיית מחברים או נפילות מתח, לזה יש לשים דגש, אם יתברר כתקין, יש לבדוק אפשרות לתקלה במע' ההזרקה/הצתה ואחרת.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

האם יכול להיות מצב שהבעיה היא בקודנית? כי אני מכיר מישהו שקרה לו מקרה דומה לשלי והייתי לו בעיה באימובולייזר

האם יכול להיות הקודנית נדפקה ובעצם כיבתה לי תמנוע?

• תוכן חדש...