Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום נסעתי ברכב עם מזגן מופעל. מד החום עמד על פחות מחצי וזה נראה סביר. כשסיימתי את הנסיעה שמעתי קולות גרגור וביעבוע של מים. להזכירכם, המנוע כבר דומם. הרמתי את מכסה המנוע וראיתי שישנה "בריחה" קלה של מים מפתח המילוי של המיכל. לא הרדיאטור - אלא המיכל. הנחתי למים להצטנן והוספתי כליטר נוזל. הלכתי לרדיאטוריסט ולדבריו יש צורך לעשות ניקוי רדיאטור. האם למישהו ישנה התנסות ברדיאטור לאחר ניקוי? האם זה עוזר בכלל או שעדיף להחליף לחדש? (למרות שלפי דברי הרדיאטוריסט הרדיאטורים החדשים טובים פחות מהמקוריים). אין ספק שהיתה התחממות של הנוזל - מדוע מד החום לא מראה את זה?

רעיונות יתקבלו בברכה.

פורסם

אם זה הרדיאטור המקורי של הרכב ומעולם לא הוחלף ניקויו עלול להתברר ככוסות רוח למת ועדיף להחליף לחדש,שאמנם עלותו פי 4-5 מעלות ניקויו אבל אם אכן הוא הבעייתי הדבר ימנע בהמשך נזקים מיותרים למנוע עקב התחממות יתר לא רצוייה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הייתה לי תופעה כזאת באופל קדט. קדט פחות או יותר זהה לרייסר.

המיים היו גולשים מפקק מיכל עיבוי, לאחר כיבוי מנוע. בנסיעה רגילה מד חום היה מראה חום תקין, אבל בנסיעה ממושכת במהירות גבוה, ניתן היה לראות את מגמת ההתחממות, כלומר עליה איטית של שעון חום מנוע.

עשיתי ניקוי רדיאטור, כל החלק התחתון שלו היה סתום לחלוטין באבנית, לאחר הניקוי הכל היה תקין, וכל התופעות נעלמו.

אבל לאחר כשנתיים הרדיאטור נסתם שוב, ואז החלפתי לחדש.

• תוכן חדש...