Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחשב הנייח שלי די ישן כבר, ולאחרונה בגלל ימי הקיץ כאשר אני מעמיס עליו (משחק, כמה אתרים כבדים במקביל) המעבד מתחמם לטמפ' של מעל ל85 מעלות כאשר מעל טמפ' זו הוא מתחיל לצפצף.

החלטתי שנמאס לי, פירקתי את המחשב ניקיתי אותו, קניתי גריז טרמי מרחתי לפי ההוראות בין המעבד למאוורר. הבעיה היא שאחרי שהרכבתי הכל הוא מתחיל לעלות ואחרי כ5 שניות הוא מתחיל לצפצף ונכבה.

אין שום סיכוי שהוא חם כי זה קורה גם אחרי שהמחשב עמד יומיים מבלי לעבוד.

מה יכולה להיות הבעיה, האם אולי מרחתי את הגריז לא טוב?

תודה לעוזרים

נ.ב. בלי עצות של להחליף מחשב כי זה לא באופק כרגע

פורסם

תבדוק שהרכבת טוב את יחידת האוורור.

מספיק שרגל אחת לא יושבת טוב כדי שהמעבד יגיע ל 100 מעלות ב 10 שניות.

פורסם

כמה ציפצופים הוא עושה לך לפני שהוא כבה?

כמה ארוכים וכמה קצרים?

בקיצור, חפש BIOS Beeps בגוגל, המחשב מודיע לך שמשהו לא תקין ומכבה את עצמו בשביל לא ליצור נזק.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

הרבה פעמים אחרי ניסיונות "ניקוי" למחשבים ישנים המאוורר של המעבד מפסיק לעבוד כלל.

אל תסגור את לוח הצד של המארז, הפעל את המחשב ובדוק כי אכן ה heatsink מורכב כראוי והמאוורר מסתובב.

כמו כן תן כמה פרטים על איזה מעבד זה, ותדירות הצפצופים.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

המעבד הוא אינטל פנטיום 4 3.0 ג'יגה הרץ. הציפצוף הינו של המעבד ולא של הBIOS, וזה היה צפצוף שתמיד היה מודיע לי שטמפ' המעבד עברה את ה85 מעלות.

עכשיו אחרי כמה נסיונות לסדר את המאוורר כמו שצריך ישנו ציפצוף ארוך, שע"פ חיפוש מעיד על בעיה אספקת חשמל, לוח אם.

לפי דעתי בגלל שרגלי המאוורר מתיישבות על הלוח אם הבעיה נובעת משם

פורסם

מצטרף לדעה שגוף הקירור לא מחובר טוב ללוח אם.

במרבית הפעמים צריך להפעיל קצת אלימות כדי שהוא יתיישב חזרה כמו שצריך :wink:

כמו כן וודא כי חיברת את כל הקונקטורים חזרה למקומם.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תבדוק אם חיברת את המאוורר של המעבד לקונקטור שלו ולא של מאוורר אחר בלוח.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

האם אתה בטוח לגבי סוגיית הצפצופים?

הם משתנים מסוג ביוס לביוס לכן עליך לברר את סוג התקלה שמבוטאת בצפצוף לפי לוח האם הספציפי שלך.

גם תמונה באיכות טובה של לוח האם וסביבת המעבד יכולה להיות נחמדה.

פורסם

וובכן אחרי שפרשתי בשיא והשארתי את המחשב ללילה עם התקלה בבוקר הפעלתי אותו וראו איזה פלא, הוא נדלק, הטמפ' לא עברה את ה60 מעלות גם כשהפעלתי משחק (למען ההגינות יש לציין שהפנל היה פתוח).

אחרי שעתיים של עבודה הוא פתאום נכבה. נכון לעכשיו כשאני מדליק את המחשב, המאווררים נכנסים לפעולה, במסך אין כלום וגם אין את הציפצוף הקצר בהעלאת המחשב שמעיד שהכל תקין וממשיך הלאה, נראה כאילו המאווררים פשוט עובדים.

האם יכול להיות שנגרם נזק ללוח אם?

פורסם
וובכן אחרי שפרשתי בשיא והשארתי את המחשב ללילה עם התקלה בבוקר הפעלתי אותו וראו איזה פלא, הוא נדלק, הטמפ' לא עברה את ה60 מעלות גם כשהפעלתי משחק (למען ההגינות יש לציין שהפנל היה פתוח).

אחרי שעתיים של עבודה הוא פתאום נכבה. נכון לעכשיו כשאני מדליק את המחשב, המאווררים נכנסים לפעולה, במסך אין כלום וגם אין את הציפצוף הקצר בהעלאת המחשב שמעיד שהכל תקין וממשיך הלאה, נראה כאילו המאווררים פשוט עובדים.

האם יכול להיות שנגרם נזק ללוח אם?

יש קבלים נפוחים?

אגב, האם יש סיכוי שהרכבת את המאורר הפוך ואז כיוון שאוויר לא טוב? (מה שגורם לחימום) מה מצב המאוורר? הוא מסתובב מספיק מהר?

פורסם

מחר אני אבדוק את הקבלים.

אין שום סיכוי להרכיב את המאוור הפוך, יש רק אפשרות אחת להרכיב אותו. הוא מסתובב במהירות גבוהה כמו שהוא הסתובב תמיד.

פורסם

מעבד שיצא ממקומו? ceyal, אני בטוח שאתה יודע שיש רק דרך אחת לחבר מעבד פנטיום 4 לדורותיו.

לפותח השרשור, יש עדכונים?

פורסם

ארז נסה למשוך או להזיז בחזקה את גוף הקירור במעבדים הישנים (478)

בהרבה מקרים המעבד יוצא עם הגוף או מתרומם מעט במיוחד אם יש משחת קירור.

ב 775 המעבד לא יצא כי יש לו כלוב.

• תוכן חדש...