Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה ליקנות גולף 1800 או 1600 הביטוח של הרכב הזה יקר מאוד מקיף 8 אלף שקל לא שווה לי ביכלל מזה טוח 4 שנים אני יכול בכסף הזה ליקנות עוד אוטו כזה עדיף לעשות ביטוח צד ג וחובה ב4 ומקסימום לסים קודן מנועל הגה והחניה מול החלון שלי אני נהג צעיר כל היום באוטו חשבתי סתם ביזבוז לעשות מקיף מה אתם אומרים ?

פורסם
דווקא המחיר של הביטוח של הפורש סביר, זה יוצא פחות מ10% משווי הרכב.

על מה אתה מדבר תראה לי בנאדם אחד שמשלם 90 אלף שקל בשנה על ביטוח אני יכול להביא במוו 320 בכסף הזה למה שמישהו ישלם 90 אלף על ביטוח שלא שווה כלום כי בסוף לא יקרא כלום 90 אלף בשנה אף בנאדם בישראל לא יעמוד בזה

לעינין מה כולל המקיף שלא כולל החובה והצד ג חוץ מגנבת רכב פו בשכונה שלי אפ פעם לא ניגנב רכב לא גונבים כימעת רכבים פו סמים מנעול הגה וקודן וניגמר הסיפור לפי דעתי מה אתם אומרים

פורסם

1. תרשום ברור כי אתה בקושי מובן.

2. דבר בכבוד כי אף אחד לא חייב לך כלום אבל אם כבר אנחנו מדברים על המחירים האלו אז תעשה חיפוש פה בפורום על 911 שהבעלים היתקמצן לעשות ביטוח וריסק אותה עוד כשהייתה חדשה.

3. כנראה שאתה לא מכיר אנשים בסטטוס גבוה כי בדר"כ למי שקונה רכב במיליון וקצת לא מזיזים 90K ביטוח. רק ירידת הערך בשנה עולה לו יותר.

4.מקיף מכסה גם שיפוי שלך במקרה של תאונה שנגרמה באשמתך ולא רק גניבה.

5. אם אתה בדעה של "לי זה לא ייקרה" אז שיבושם לך ואני באמת מקווה שלא תיכווה!

6. למה בפורום טכני?

פורסם
1. תרשום ברור כי אתה בקושי מובן.

2. דבר בכבוד כי אף אחד לא חייב לך כלום אבל אם כבר אנחנו מדברים על המחירים האלו אז תעשה חיפוש פה בפורום על 911 שהבעלים היתקמצן לעשות ביטוח וריסק אותה עוד כשהייתה חדשה.

3. כנראה שאתה לא מכיר אנשים בסטטוס גבוה כי בדר"כ למי שקונה רכב במיליון וקצת לא מזיזים 90K ביטוח. רק ירידת הערך בשנה עולה לו יותר.

4.מקיף מכסה גם שיפוי שלך במקרה של תאונה שנגרמה באשמתך ולא רק גניבה.

5. אם אתה בדעה של "לי זה לא ייקרה" אז שיבושם לך ואני באמת מקווה שלא תיכווה!

6. למה בפורום טכני?

כי לא ידעתי איזה פורום ליפתוח תנושה וחוץ מיזה אם אני עושה ביטוח חובה וצד ג לפורשה קררה אז הביטוח יתקזז ב86 אלף שקל חחח אף אחד לא עושה מקיף לאוטו כזה בטח יש לו בית אם גינה סם אותו שם

ו ב. אני מדבר יפה מאוד אני לא בה בהאשמות אליך או משהו

פורסם

פעם עשיתי תאונה שברשויתי רכב בשווי 20 אלף , לא הייתי אשם בוודאות ...ככה קבעו השוטרים ... עברו 7 שנים הרכב שלי הושבת ועד היום לא קיבלתי אגורה...

פורסם

90 אלף ביטוח לרכב שעולה 900 זה רגיל.

לעומת זאת הגולף אם מחירון 50K , ביטוח 8K , זה כבר ממש יקר.

אודי A4

דימה.

פורסם

שלום רב !

מה שכדאי, זה להרשם בחופש הגדול , שנחת עלינו, בקורס לכתיבת עברית, ניקוד וכתיב יאות. כמדומני שבשעורי עברית כתב ולשון ודקדוק, היית בבריכת השחייה, בקיץ אתה הולך לחפש מדוזות בים, המשך לחפש מדוזות, ולמד תחילה עברית, כתיב ,תחביר, ניקוד ופיסוק, תחזור לפורום ונקנה לך מתנה פורשה וביטוח מקיף על חשבון הפורום.

בגינתיים חזור לים.

קרא גם כאן:

Fanjio כתב:

השאלה החשובה שצריכה להשאל אם אפשר להתקין בפורום שיפורים פורק ,שכל פעם כשמתחיל החופש הגדול הוא עושה פססס ושולח את הילדים להכין חוברות עבודה.

מה קשור חופש גדול הכשיו אני בן 18 סימתי בצפר איזה חופש גדול יש לי רישיון מה קשור חופש גדול באלי תרעש של הפסס אני שוא ל איך ולמה אם עכשיו החופש הגדול אני אוהב כוח ושיפורים ברכב עושה לי טוב מה התשובה המגעילה הזו .

לעיניין הבנתי הכל רק חבל שכל העסק לא חוקי למכונית שלא באה מהחברה אם טורבו וכמה כבר מכוניות יש שבאות מהחברה אם טורבו לא הרבה תודה רבה הבנתי תעינין ולא אני לא רוצה רעש פסס אני רוצה להגדיל תכוס סוס אני אוהב כוח מהירות פתיחות ולהישתולל אם האוטו

אם זה לא היה עצוב, לא הייתי מפסיק לצחוק !

ישראל 2009, בחור בן 18, שסיים זה אתה בצפר.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...