Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רציתי לברר על רכב בסביבות ה- 20000 עם אפשרות חריגה של 2000. חשוב שיהיה אמין, בטיחותי, חיסכוני ושיראה כמה שפחות מוסכים. אני מתעניינת לגבי רכב ידני למרות שאני לא מתנגדת לאוטומט במידה ויש הצעה טובה.. שיהיה טוב לנסיעות בתוך העיר ולעיתים גם נסיעות ארוכות.

חשבתי על: דייהטסו סיריון, קליאו B, פורד פיאסטה, פונטו ספייס

אשמח לעצה, אני ממש לא מבינה ברכבים :-(

תודה רבה

פורסם

הפונטו הוא רכב שיענה לכל הפרמטרים שהצגת,חסכוני מאד,חזק וזריז בדגם עם המנוע היותר גדול ELX ועיקר חסכוני בטיפולים.

מבחינת רכישה חשוב למצוא אחת שמורה יש מלא בשוק,ולא חסר שמורות צריך רק לחפש,אחת שטופלה כמו שצריך,במחיר הזה

תוכלי למצוא אחת שמורה משנתון- 2003.

עוד דבר, היא הרבה יותר יפה מכל המתחרות שרשרמת..

ג'ובני

פורסם

מסכים עם הכותב האחרון בנוגע לכך שהפונטו היפה מאלו שציינת אך בנוגע לאמינות הסיריון מועדפת וגם לדעתי הפיאסטה.

מהקליאו תתרחקי כמו מאש.

DOMO2

WELLCOME TO THE END OF THE WORLD

פורסם

היתה לי פונטו משנת 03 עד לפני שנתיים,כשהרכב שמור,מטופל בזמן(אפילו קצת לפני הזמן) הוא ישרת אותך נאמנה.

לגבי נוחות,מה לעשות רכב קטן ואיטלקי,אם זה לא למבורגיני אל תצפי להרבה,אבל בכל מקרה קניה עדיפה וטובה.

הקליאו? לא יצא לי לשמוע עליה הרבה,אבל את מכירה את הסטיגמות על צרפתייה,למרות שאלה רק סטיגמות אבל עדיין.

אני היתי בוחר בפיאט בעיניים סגורות עלויות האחזקה שלה מתקרבות לאופנוע 400 סמק שלא נדבר על ביטוח זול.

לגבי גיר,אם אין לך בעיה להחליף הילוכים את תהני מכמה דברים.חיסכון בדלק(שלי עשתה אחד ל 15 16)מחלות גיר קשה למצוא בידני ואם כן הרבה פחות מאוטומט.

שוב אם הרכב ננהג כמו שצריך,ולא עבר מליון קילומטר'ז לא צריכה להיות בעייה משמעותית.

אם בכל זאת תרצי פן של נוחות,יש פונטו משנת 04 אם אני לא טועה,עם גיר רציף,פשוט התיבה תעביר הילוכים כמו אוטומט.

אופציית ה CITY בהגה,שלא קיימת באף אחד מהדגמים חוץ מ- פיאט הופך את ההגה לאחד אמריקאי,פשוט חמאה נימוחה,מעולה לחניות בעיר.

אגב,לא זוכר כמה אפשרי לבדוק תקינות של המערכת הזאת,אם כי מדובר בהגה חשמלי,ועלות החלפה לחדש אם אני זוכר כ 4000 שקלים.(מפירוק)

בגדול לא צריכה להיות בעיית אמינות אם הרכב לא ננהג באגרסיביות.

נ.ב ממליץ על דגם ה ELX כינויו בארץ CLUB דגם בעל 80 סוסונים,די זריזים...

ג'ובני

פורסם

הפונטו היא אופציה טובה, התמקדי בדגמים המאובזרים - SX וELX. הדגם הפשוט (S) לא מומלץ במיוחד.

הסיריון גם יכולה להתאים, אבל כאן כדאי לבחור במנוע הגדול יותר - 1300 סמ"ק. ה1000 סמ"ק חלש ועדין.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

קודם כל ממש תודה על הכל...

אני באמת משתכנעת שפונטו זו הבחירה, אבל קראתי כאן על הפג'ו 105 וגם נשמעת לי לא רעה, מה דעתכם?

אם נחזור לפונטו איזה גודל מנוע צריך - שוב עיקר הנסיעות בעיר, אבל יש טיולים ומן הסתם גם לא תמיד אהיה לבד על הרכב אז

אני צריכה כזה שיסחב.

ואיך אפשר להגדיר רכב כ"מציאה"? יש לכם אולי טיפים מה לבדוק כדי לא ליפול בפח?

פורסם

פיג'ו 105? לדעתי התבלבלת, או 205 או 106.

לפונטו בשנים האלו היו שני מנועים - אחד עם 60 כ"ס והשני עם 80 כ"ס. שניהם טובים, שניהם יקחו אותך לכל פינה בארץ בלי שום בעיה של ממש ויעלו כל עליה בגבולות ארץ הקודש אפילו עם חמישה נוסעים ומטען (מניסיון אישי).

טיפים לחיפוש רכב - מומלץ להתחיל בנושאים הדביקים שבראש הפורום.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...