Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני כבר לא נהג חדש יש לי רישיון 4 שנים ולזכותי אין הרבה עברות תנועה(קצת הרכבות בגיל 16 ודו''ח על פלאפון)תפסו אותי היום שהייתי בנתיב השמאלי ומלא רכבים בכביש למי שמכיר תכביש בצומת חולון מתחת לגשר משטרת תנועה סמויה אם ממל''ז בקיצור השוטר רץ לי לאמצע הכביש בלי כובע כמובן וסיכן את חיי ואת הסובבים אותי שעצר אותי ככה השוטר אמר לי שהוא תפס אותי בכביש של 70 מ216 מטר על מהירות 116 והפחית לי 5 על הממל''ז רשם בזימון 111 השוטר לקח לי תפלסטיק(רישיון) והביא לי רישיון זמני עד יום ראשון לשימוע מה נראה לכם יהיה בשימוע ואחרי זה במשפט בבקשה עצות למי שחווה את זה על בשרו תודה לעוזרים

פורסם

נתחיל בשאלה מה המהירות המותרת שם.

השוטר יכול גם לרוץ ערום בגלל החום. לא מעלה ולא מוריד מהעבירה שאתה ביצעת.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הדו"ח לא קביל, כי הממל"ז לא היה מכוייל למהירות של 70 קמ"ש.

לממל"ז יש סטייה של 10%, בגלל זה מפחיתים את המהירות ב10% מהמהירות אליה כויל הממל"ז. (70 קמ"ש במקרה הזה, קרי 7 קמ"ש הפחתה).

בגלל שהוא הפחית לך 5 קמ"ש, זה אומר הממל"ז כויל ל50 קמ"ש ולכן המהירות שבה הוא תפס אותך לא נכונה, ובכל אופן מראה שהשוטר לא כייל אותו כמו שצריך, אם בכלל.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

קרוב, אבל עדיין לא סיגר :-P

אנחנו אמנם מאוד אוהבים סימני פיסוק בפורום הזה, אבל רק בשימוש נכון. אין שום צורך באוסף נקודות, סימני קריאה ושאלה בכותרת. כן יש צורך בפסיקים ונקודות בתוך ובסוף משפטים. הנה, שים לב:

כותרת: נתפסתי על מהירות מופרזת. עצות בבקשה.

שלום. אני כבר לא נהג חדש, יש לי רישיון 4 שנים ולזכותי אין הרבה עברות תנועה (קצת הרכבות בגיל 16 ודו''ח על פלאפון). תפסו אותי היום כשהייתי בנתיב השמאלי ומלא רכבים בכביש. למי שמכיר את הכביש בצומת חולון מתחת לגשר עמדה משטרת תנועה סמויה עם ממל''ז. בקיצור, השוטר רץ לי לאמצע הכביש בלי כובע כמובן וסיכן את חיי ואת הסובבים אותי כשעצר אותי ככה. השוטר אמר לי שהוא תפס אותי בכביש של 70 מ216 מטר על מהירות 116 והפחית לי 5 על הממל''ז - הוא רשם בזימון 111. השוטר לקח לי את הפלסטיק(רישיון) והביא לי רישיון זמני עד יום ראשון לשימוע. מה נראה לכם יהיה בשימוע ואחרי זה במשפט? בבקשה עצות למי שחווה את זה על בשרו. תודה לעוזרים.

נכון שזה הרבה יותר קריא עכשיו?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...