Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Sundown Audio SAE-1000D

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רציתי לפתוח ת'רד נוסף עם הכה את המומחה - ולהציע פרס של קטלי פג תוקף לזוכה - אבל תוך שניה הייתם מזהים.

כן - רכשתי את המונובלוק בשורת הנושא - שוב, רב תודות לצוות לאוד אנד קליר :-D

רקע -

אחרי שהעברתי את הסאב שלי לתיבה פורטד גיליתי שיש שיפור אבל הרגשתי בצורה מובהקת שהמגבר לא שולט על הסאב ושעד כמה שהוא נעים וטוב לאוזן, אני שומע יותר מידי סאב - כלומר מרוח קצת ולא הדוק כמו שסאב צריך להשמע.

תקציב - עד 2000 שקלים ובתשלומים בלבד.

בעיה - לא יכול להביא מגברים מחו"ל (אולי יכול אבל לא ממש רוצה להתעסק עם תשלומים בין לאומיים או עם חברת האשראי)

לא יכול לקנות מיד 2 - אני לא מאמין שמישהו יסכים לקבל תשלומים על איזה ג'נסיס יד שניה...

לא יכול לירות גבוה כמו שהייתי רוצה.

באיזשהו שלב החלטתי להגדיל את התקציב עד 3K והתחלתי לבדוק ולעשות שיעורי בית לגבי הרבה מאוד מותגים אבל בסופו של דבר החלטתי להשאר בתקציב המקורי וזה רק בגלל שיעורי הבית שעשיתי והחלטה להתפשר...

בדקתי הרבה מאוד מגברים - החברות שהיו אובר קיל ו\או מעבר לטווח או שהקניה היתה מתוסבכת מבחינתי היו סלסטרה, אודיסון, סינפוני, סטג, ממפיס, MMATS וARC

אפילו שלחתי אימייל להתעניין על מגברים של אאורה - אבל אין להם מונובלוקים.

בהתחלה גם שקלתי לרכוש מגבר 2 ערוצים לL4 - אבל לא רציתי לשבור את רצף הגברת הקיקר על הסט הקדמי, לא רציתי גם לגשר את הסאב על ה600.4 כי לא ממש התלהבתי מהשידוך הזה מלחתכילה - למרות שהוא מספק יותר ממה שהסאב דורש, הוא לא ממש שולט עליו גם כן.

חשבתי לקנות כבר מונו פשוט יחסית של JBL ואז זה פגע בי... נזכרתי בסאן דאון אודיו - מוסיף כמה מאות שקלים יותר אומנם אבל אני קונה מגבר שאני יודע שהוא נותן תמורה גבוהה לכסף.

נכנסתי לAMP-GUTS והתחלתי לבדוק איך נראים תכנונים של כל מיני מגברים לעומת הסאן דאון - מה גיליתי?

הרבה מהמגברים שחשבתי לרכוש - נראים כאילו שזה ממש אותו תכנון או אותו סגנון בניה - זה לא אומר מאומה על רמת המגברים אלא על התכנון שלהם.

הבנתי כבר דבר אחד - בתכנון - הוא לא נופל מכל האחרים שבדקתי (הכי הרבה אהבתי למען האמת מגברים של ממפיס וסטג)

החלטתי לרכוש את המגבר וזהו משום ש:

א. היבואן חבר.

ב. אני יודע שיש לי כתובת לצרות.

ג. אני יודע שמרוצים מהמונובלוקים שלהם מאוד.

ד. כבר ראיתי מה מונובלוקים שלהם עושים לסאבים של FI וAA ועוד ועוד.

קניה בטוחה בקיצור.

או קיי - סיקור מוצר

המגבר הוא אמנם מגבר קטן יחסית מבחינה פיסית אבל הוא מאוד כבד ביחס לגודל שלו - משמעות, צלעות קירור אמיתיות.

הלוח של המגבר - הPCB הוא לוח דו שכבתי על בסיס אפוקסי.

הרכיבים הפנימיים הם של סנקן - זה אומר שהשקיעו ברכיבים איכותיים.

איכות ההרכבה וההלחמות נראית גבוהה מאוד.

המגבר מגיע כשהוא בדוק ומאושר ע"י מת"י.

יש תעודת אחריות בפנים של היבואן עצמו.

ומעבר לזה סאן דאון בעצמם נותנים:

א. אחריות לשנתיים על המגבר עצמו.

ב. אחריות לחמש שנים נגד נזק טוטאלי עקב מקרה אסון - בברושור שלהם זה רשום במפורש והם אומרים שאפילו אם הרכב טבע בנהר (זה ציטוט - לא אני כתבתי את זה) מספיק רק לשלוח להם את ה"שרידים" של המגבר ותקבלו אחד חדש בהנחה מאוד משמעותית...

הם גם רושמים שהם לא משקיעים בעיצוב אלא בפנים המגבר והם מפרסמים עבור כל המגברים שלהם באותו דפון מידע את התמונה של הפנים של המגבר - לא כל חברה תעשה כזה דבר...

מה שכתבתי למעלה אומר שלמגבר הזה יש בית טוב שעומד מאחורי כל מילה - וזה מאוד מאוד חשוב ברכישת מוצר - לא רק מגבר.

יתרונות נוספים המגבר מספק 300 וואט RMS ב4 אוהם - אבל המדידה לדגם הזה נלקחה ב13.8וולט ולא ב14.4 - זה אומר שזה הספק אמיתי. מה גם שסביר מאוד להניח שהוא קצת יותר חזק מזה גם ככה - אבל את זה אני לא יודע בוודאות.

יש שליטה מלאה על היפוך פאזה, סאבסוניק וLPF מהמגבר עצמו כולל רימוט ששולט על הגיין - הרימוט מאוד קטן וחוסך הרבה מקום למי שצריך.

הרכבה והפעלה ורשמים ראשוניים -

היות והמגבר הזה חותך קבוע בסלופ של 24 דציבל ולא ניתן לבטל את הקרוס - אני צריך לחקור כאן ולכן הרושם הוא ראשוני.

תוצאה - באס הדוק!

אין לי דרך אחרת לאמר את זה - באס כל כך הדוק שזה מרגיש כמו כוס של בטולה קומפקטית!!!

רק אחרי שכוונתי את המגבר הזה הבנתי עד כמה המגבר הקודם לא שלט בכלל על הסאב - אין מריחות, אפס, כלום, נאדה, גורנישט

הסאב אמנם פרגיש קצת פחות דומיננטי מצד אחד (כי לא שומעים אותו כל הזמן) אבל התוצאה שמתקבלת היא מערכת הרבה יותר מדוייקת, וגם הרבה יותר מרגשת כי הסט הקדמי מורגש הרבה יותר ועדיין יש באס פשוט יוצא מן הכלל.

ההשתלבות של הרכיבים יותר נכונה וההרגשה היא שסוף סוף יש סאב אמיתי ברכב.

המגבר הזה הוא ללא ספק רכישה סופר משתלמת.

אני לא יכול לאמר בשום צורה מה היה קורה אם הייתי קונה מגבר אחר שבא מבית של מותגים מוכרים יותר בשוק, אני לא עושה כאן השוואה אליהם חוץ מכך שצורת הבניה היא מאוד דומה בין רבים מהם.

אבל אני נותן חוות דעת נקיה לגבי המגבר הספציפי הנ"ל והוא פשוט דיל יוצא מן הכלל.

תמונות עוד מעט...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 67
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תמונות...

נ.ב - במהלך השבת אני אקח איתי את הלפטופ מהעבודה ואני אנסה להוריד את הסלופ לסאב מ36 ל18 ולהפוך לו פאזה - נראה מה יהיה ההבדל...

DSC_0152.JPG

DSC_0154.JPG

DSC_0155.JPG

DSC_0157.JPG

DSC_0158.JPG

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תתחדש ותהנה,הכי חשוב.

נ.ב אהבתי את הדימוי על הבתולה!!...

עוד דבר,לא הבנתי את הקשר לגבי הלפטופ ואיך הוא קשור לסלופ.המגבר מתכוונן תוכנתית או משהו?

ג'ובני

פורסם

תתחדש,

אכן רכישה טוב ואיכותית, תהנה מכל רגע

והכי חשוב

תן בראש לסאב.

שמח שאתה מרוצה!

תהנה

רוני נ.

לג'ובני

יש לאדי BIT 1... אז הוא צריך להגדיר את היציאה של הסאב מחדש אם אין BY PASS במגבר

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

לא נראה שיש אפשרות לבטל את הקרוס במגבר אלא אם כן אני טועה וזה כרטיס נשלף - אבל אני לא חושב שבנו אותו ככה רוני - זה לא אודיסון, זה לא VRX :-D

Pioneer TS-X150

פורסם

רוני אתה מתכוון עוד כמה אלפים :-)

אדי תתחדש בשעה טובה סוף סוף יש לך מגבר של גברים

יאללה תן בראש עכשיו אתה יכול להוסיף עוד סאב אחד או שניים או שלוש שיהיה בהצלחה :wink:

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

אכן מגברים מעולים , ה SAZ1500D עושה עבודה מעולה על הסאבים שלי, עוצמה ודיוק מירבי.

תתחדש.

לגבי מה שאמרת שהמגברים דומים, זה נראה כמו האח התאום האבוד של ה 1500D, אותו עיצוב מבחוץ ומבפנים רק הלוגו שונה.

http://ampguts.realmofexcursion.com/Atomic_1600.1D/

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

כשאמרתי שהמגברים דומים - לא דיברתי על מגבר אחד של סאן דאון למשנהו.

דיברתי על מגברים מסויימים של אאורה, מגברים מסויימים של סאן דאון אפילו מגברים מסויימים וישנים של אודיסון ועוד יצרנים שהדמיון בתכנון של המגבר בינם לבין הסאן דאון הוא פשוט כאילו ותוכננו ע"י אותו המהנדס.

לגבי VRX - הייתי מסתפק גם בLRX וזה היה אחד מהמטרות שלי, רק שבסוף החלטתי לא למתוח ככה את התקציב והעדפתי דווקא לרדת מהרף המקורי שקבעתי.

בסופו של דבר עשיתי בחירה מאוד מושכלת בהתאם לנסיבות - בחירה שמרגע ההפעלה של המערכת מסתמנת כהמהלך הכי חכם שיכלתי לעשות.

אחרי הרכב הנוכחי אני מתכוון לעשות צעד גדול בנושא האודיו לרכב שיכלול את מכירת שתי המערכות כנראה...

Pioneer TS-X150

פורסם

היות והמגבר הזה חותך קבוע בסלופ של 24 דציבל ולא ניתן לבטל את הקרוס - אני צריך לחקור כאן ולכן הרושם הוא ראשוני.

האם כל המונובלוקים של סאנדאון חותכים בסלופ 24 , או ששלך ספציפית?

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

תתחדש,אני ממש גאה בך על הסקירה שעשית לגבי הסאונדאון,ממש סוכן :wink:

וגם על ההשוואות מול מגברים אחרים .ככה מחליטים איך לרכוש מגבר.

שאלה לי אליך,האם רכשת חדש או יד 2 ? וכאן מה היו השיקולים?

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

בונא אדי, יש דברים שחקרת שאפילו לי חידשת!

תתחדש:)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

קודם כל - לגבי מגברים אחרים של סאן דאון - אני מניח שכן, אבל אני ממש לא יודע...

וכמו שאמרתי יד 2 אני לא ממש יכלתי להרשות לעצמי כי אני צריך לבלוע את הגלולה המרה של הוצאת הכסף בחתיכות קטנות לצערי - תשלומים.

היה מגבר אחד שהייתי מוכן להתאמץ בשבילו ולהוציא סכום במזומן ולספוג את ההוצאה של כל הסכום אבל הוא כבר היה לא רלוונטי ולמען האמת - טוב שכך כי הוא לא היה משרת אותי כמו המונובלוק הזה.

אליקו - וואלה :-)

תבדוק אם יש דרך לנטרל את הקרוס - אם כי, לא מפריע לי...

מי נתן לך זה דראעק?!? :-)

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...