Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
גאוני יש לי שתי שאלות:

1-טסט שנתי יעלה עכשיו 700 שח?

2-ברגע שעובר החוק צריך לבוא לטסט הקרוב או שתהיה הארכה לשנה?

בכל מצב מזל טוב לכולנו סוף סוף חדשה משמחת

למה 700 ? 152 כפול 2!

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נחום המון תודה.

חסכת לי הרבה כאב ראש.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

פורסם
ברגע שזה יאושר סופית לרכב אספנות , יקשה על מחוקק המשנה להצדיק את מעשיו בבית המשפט , כנגד האפליה לרעת רכב מאותו שנתון, והוא איננו בסטטוס של רכב אספנות.

צריך רק אחד שירים את נס הדגל במקרה כזה.

לגבי בדיקת חורף אם המצב החוקי ישאר כפי שהוא כיום ( סעיף ג ' )הרי אלה שהטסט שלהם בקרבת החורף יהיו פטורים ממנה.

לדעתי נניח כי יש לי טסט ביולי , כדאי יהיה לי לדחותו לעשותו באוגוסט וכך ייחסך ממני בדיקת החורף ולאלה שהטסט נגיד בנובמבר להקדימו ולעשותו באוקטובר.

תחכמוני על משרד התחבורע

עצור לשון ונצור

צביקה מרגלית

פורסם

מתברר שכשרוצים משהו, מאמינים בו, ועם המון המון כח התמדה , ניתן להזיז דברים שלעיתים לא נראים ברי ביצוע.

נחום , אני מצדיע לך על הנחישות וההתמדה, ואני חושב שאף אחד לא יכול לקחת את זה ממך.

כעת יש מקום למחשבה על הקטנת\ ביטול מיסוי לחלפים מיובאים לרכבי אספנות.

אני יודע שזה לא פשוט, אבל מוכח שעם מאמצים והתמדה לאורך זמן יש תוצאות.

אומרים בצבא : קשה יש רק בלחם וגם את זה אוכלים.

חומר למחשבה

צביקה מרגלית

פורסם

לנחום,ברוך תהיה...

רואים לפעמים שצדיקים מלאכתם נעשית ע"י עצמם.

ב "ארץ הנהדרת" שלנו כל שינוי אורך 10 שנים כמו שאמרו כאן

אנחנו מברכים על כל שינוי לטובה, שנפגוש פחות את נציגי משרד התחבורע!

כל הכבוד....

פורסם

במהלך נדיר חברו שלושה גופים שונים...

כל הקרדיט מגיע לגוף אחד ''מועדון החמש'' שיזם לפני שנים רבות את המהלך עוד הרבה לפני שבאו לאוויר העולם

שאר הגופים. אם הם תרמו את תרומתם שיבורכו, אם היו מתנגדים זה היה בטל בשישים.

במהלך נדיר מנשבות כאן רוחות מרעננות של פרגון, בין שלושת המועדונים בעלי האינטרס המשותף. למה להרוס ולהתחיל בהתנצחויות?

ברור שמועדון החמש הוא הוותיק והגדול ביותר, והוא ניסה לאשר חוק כזה עוד כשהיתר היו בשא"ש. קשה לפרגן ולתת את הבמה לכולם, שוה בשווה?

שביט, משקיף מהצד

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
במהלך נדיר מנשבות כאן רוחות מרעננות של פרגון, בין שלושת המועדונים בעלי האינטרס המשותף. למה להרוס ולהתחיל בהתנצחויות?

ברור שמועדון החמש הוא הוותיק והגדול ביותר, והוא ניסה לאשר חוק כזה עוד כשהיתר היו בשא"ש. קשה לפרגן ולתת את הבמה לכולם, שוה בשווה?

שביט, משקיף מהצד

אם תקרא ידידי בין השורות...תקרא שכתבתי שכל מי שתרם יבורך...

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

שלום רב,

להלן מספר הבהרות בנוגע לתקנות החדשות:

ראשית, בקובץ ה-PDF המצורף מובאות שלושת תקנות התעבורה הרלוונטיות לשינוי. סומנו באדום השינויים והתוספות שאושרו היום בכנסת.

מספר דגשים:

1. ע"פ סעיף 273ד. סעיף קטן (ב) - רכב אספנות חייב בבדיקת חורף כדי שיהיה מותר לנסוע בו בתקופה שבין 1 בנובמבר עד 31 במרס. משמע - אם הרכב לא נסע כלל בחודשים אלו, אין צורך לבצע בדיקה.
  2. ע"פ סעיף 273ד. סעיף קטן (ג) - מבחן הרישוי השנתי נחשב כ"בדיקת חורף" אם הוא נעשה במשך 90 הימים שקדמו ל-1 בנובמבר. כלומר - רכב אספנות שמועד ביצוע הטסט שלו היה בין התאריכים 1 באוגוסט עד 31 באוקטובר, לא יהיה חייב בבדיקת חורף בנוסף על הטסט שכבר ביצע במהלך שלושת החודשים הקודמים. יש לשים לב להדגשת המילים "מועד ביצוע הטסט", כי הוא התאריך הקובע, ולא תאריך הרישוי שמופיע ברשיון הרכב. מכאן נובע, לדוגמא, שאם תאריך הטסט של הרכב הוא 5 בנובמבר, אבל בעל הרכב הזדרז ועבר את הטסט ב-31 באוקטובר, הטסט נחשב כ"בדיקת חורף" ולא יהיה צורך לבצע בדיקה נוספת לרכב זה.
  3. לפי הנ"ל, בעלי רכבים שתאריך הרישוי של ריכבם מאפשר להם לעבור טסט בשלושת החודשים האלו (אוגוסט, ספטמבר, אוקטובר), מבצעים למעשה טסט אחד בשנה ללא צורך בבדיקת חורף נוספת. נקודה זו אומתה היום עם גורמים רלוונטיים במשרד התחבורה.
  4. מימוש התקנות החדשות יבוצע בקרוב ע"י משרד הרישוי. מועדון החמש יעדכן ברגע שיהיו פרטים נוספים.
  5. כל הנ"ל אינו מהווה תחליף לפירסום הרישמי של התקנות המעודכנות ע"י משרד התחבורה.

בברכה,

מועדון החמש

תקנות רכבי אספנות 2009.pdf

מועדון החמש - מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל

רח' ארלוזורוב 25 ר"ג, ת"ד 1193 גבעתיים 53111. טל: 03-7318818

פורסם

היי לכולם,

תודה לכל המברכים. אני מבקש להודות לכל מי שהשתתף ותרם לשינוי התקנות של רכב אספנות-טסט אחד בשנה.

אני משוכנע שאם נמשיך ונשקיע כוחות ואנרגיות חיוביות בעשייה משותפת, תוך שאנו משלבים ידיים לטובת ההובי המשותף שלנו נגיע להישגים נוספים בעתיד.

נחום

I am a strong believer in luck and I find the harder I work the more I have of it... Benjamin Franklin

• תוכן חדש...