Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש המלצה לאוטו עד 25k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6174 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

כרגע יש ברשותי דייהטסו שרייד 92' שמאכילה אותי מרורים ועושה לי רע על הלב.

אם נניח אני אמכור את האוטו, ואקח הלוואה בתנאים מצויינים (אני בקבע) אני יכול להגיע ל25 אלף, שמתוכם 5 אלף יבואו ממכירת הדייהטסו.

אני מחפש אוטו אמין אמין אמין. זה דבר ראשון ואחרון בו.

צריכת הדלק יכולה להיות בין 1:10 ל1:15 .. לא כזה קריטי.

מה שעקרוני זה שהאוטו יהיה ידני, עם מנוע של 1.4 או יותר. מנועי ליטר כמו בשרייד כבר יצאו לי מהווריד.

אני לא כזה רוצה פיז'ו או רנו, משהו עם מנוע פחות מתוחכם ויותר פשוט.

שמעתי על פונטואים נחמדים שאפשר למצוא במחירים האלה, אבל כולם עם מנועים חלשים ממה שראיתי ביד 2.

למישהו יש עצה לתת לבחור בשעת צרה ?

Of all the things I've lost, I miss my mind the most

פורסם

ראשית כל, לא בטוח שתקבל 5K על האוטו שלך...השוק חלש, ובוודאי לאור העובדה שאתה אוכל מרורים ממנו - כנראה שיש לו בעיות...

בתור אחד שהיו לו (ועדיין יש) שלושה דגמי דייהטסו ( אפלאואז 1990, סיריון 2006, גראן מוב 1997), אני דווקא יכול להעיד שהרכבים הללו אמינים מאד מאד מאד.

כל עוד מטופלים כיאות, ומקפידים למלא נוזל ירוק איכותי לרדיאטור - שום בעיה לא צפויה. כנראה שהתעללת בשרייד שלך...ומעבר לכך, למנוע קטן צפוי בלאי גדול יותר, בוודאי אם קורעים את הרכב וממצים את המנוע למקסימום.

למרות שהניסיון הרע שלך, אני דווקא הייתי ממליץ לשקול ללכת על דייהטסו שרייד חדשה יותר - נניח שנת 2000 או 2001. מדובר כאן במנוע חזק יותר - נפח 1300. ויש גם דגם השרייד קלאסיק - עם מנוע 1500 ובצורת סדאן. תוכל גם למצוא ידניות, אז הם יהיו חסכוניים יותר מאלו האוטומטיים.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

לא חשוב מה תקנה, הכלל הכי חשוב כדי "להמנע מאכילת מרורים" מניסיוני הוא - רכישת רכב שטופל במוסך מורשה מכובד עם יכולת הוכחה. אם לא,גם הרכב הכי "נחשב" יאכיל אותך מרורים.

נהג מנוסה
:roll:
  • תוכן חדש...