Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיות עם מסמכי WORD במכשיר PPC

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי PPC עם מערכת WM 2003 (מכשיר ישן), ואני מעוניין להעביר לשם מסמכים של WORD כאשר בתוך המסמך יש טבלה.

הבעיה היא שהטבלה לא מוצגת לי ב-PPC אלא כל הכתב מחובר אחד לשני בלי סדר.

האם יש דרך לסדר את הבעיה?

האם הבעיה קיימת גם ב-WM6 ומעלה?

אני רוצה לקנות אולי מכשיר חדש אבל אם גם שם הבעיה קיימת זה יוריד אותי מהעניין.

אני פשוט מחפש מכשיר שיכניס בתוכו כמה דברים שאני צריך כמו GPS WORD וגם אינטרנט ולכן PPC הוא המועמד הראוי אלא אם חושבים על סלולרי שמאכלס בתוכו את כל זה (במחיר כפול ואולי אפילו משולש). או שאני אשאיר את המכשיר הנוכחי רק לצורכי GPS ואני אקנה בכל זאת נייד קטן (10 אינץ, אני מנסה להימנע מריבוי מכשירים אבל אולי אין לי ברירה) בשביל WORD ואינטרנט.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

זה לא WORD. כתבן כבר יותר נכון.

אין בגרסה הזאת אפשרות לראות יותר ממלל.

גם ב WM6 אותו החרא.

יש תוכנות צד שלישי שעושות את זה מצויין. אל תבנה על התוכנות שמגיעות עם מערכת ההפעלה. במיוחד לא ב 2003.

חפש WORD VIEWER FOR PPC בגוגל.

בכל מקרה PPC הוא לא תחליף ל PC. הכל קטן וכשתגדיל לגודל סביר תצטרך לגלול כל הזמן לכל הצדדים (אלא אם יש לך מסך VGA בגודל 4 אינטש כמו HP למשל)

שלא נדבר על אינטרנט.

יש לאורנג' מכשיר מעולה שגם משמש כסלולארי (עם בלוטוט'), GPS וגלישה באינטרנט

• תוכן חדש...