Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום...

 

יש לי פיג'ו 205 שאני מתעלל בה מבחינה מכנית. אני לא נוסע בה. בכלל. הרכב הורד מהכביש מרצון. הרכב עומד בחנייה שליד הבית שלי בלי לזוז..

 

האם יכולים לעשות לי על זה משהו? כלומר משטרה יכולה להגיע אלי הביתה ולתת לי דוח או כל דבר רק בגלל שעומד רכב לא חוקי ליד הבית שלי והוא שייך לי בזכרון דברים?

 

תודה לעונים

VW Passat V6 2.8 L 4Motion

פורסם

היו דיונים רבים על כך בפורום, בצע חיפוש על רכב נטוש וכד'.

כעיקרון, תלונה לעיריה תגרור את הפיקוח העירוני להצמיד לרכב דרישה לסילוק המפגע. והיה ולא תסלק את הרכב ישלחו מכתב רשום לבעלים הרשום של הרכב על כך שהעיריה תגרור את הרכב ולאחר מכן תגרוט אותו.

כעבור זמן הרכב יגרר ע"י העירה ולאחר זמן נוסף גם יגרט.

זכותה של העירה לחייב את הבעל הרשום בהוצאות שנגרמו לה עקב פעולותיה בענין.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

העובדה שעומד בשטח ציבורי רכב ללא רישיון וללא ביטוח עלולה להוות בעיה.

השכן צודק והרכב באמת מפריע, לא "כביכול"

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

חניה פרטית שלך בטאבו?

 

מה הבעיה לדבר עם השכן?

ואם הוא קצת משוגע אז לאיים על השכן? :):twisted:

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

אם מדובר בחניה פרטית שלך הרשומה על שימכם בטאבו, הרי היא חלק מהרכוש הפרטי שלכם, ולכן כל עוד הרכב עומד נקי ושלם בד"כ העיריה לא תעשה דבר.

אם הרכב חונה ברחוב אזי מדובר על שטח ציבורי והחוק קובע שרכב החונה ברחוב חייב בטסט, שאם לא כן, יחשב כגרוטאה ואז הרשות המקומית תפעל כפי שכתבתי קודם, גם אם מדובר ברולס-רויס נוצצת ומבהיקה שעולה 3 מיליון שקלים.

אולי אם מדובר ברולס-רויס ב-3 מיליון שקלים העיריה תעבוד יותר לאט בכל התהליך אבל בסופו של תהליך התוצאה זהה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

×
×
  • תוכן חדש...