Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

ברשותי מאזדה לאנטיס 2002 1.8

יש לי בעיה כאשר אני נמצא בנסיעה ממושכת במהירויות שבין 90-100 פתאום האוטו כאילו מאבד כוח המנוע עושה צליל מוזר ולא רגיל כאילו זה טרקטור והרכב לא סוחב...ואחרי 20 30 שניות זה עובר והרכב מתנהג כרגיל. מאז שהאוטו אצלי (וזה לא הרבה זמן) הוחלפו: תושבות גיר, סט טיימינג (מקורי) + משאבת מים+רצועת מנוע חיצונית. מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

קשה לאבחן ברעש דרך מסך המחשב,פרט יותר מה מורגש,זיוף מנוע ?

לדעתי כדאי שתגש עם הרכב למוסך מתמחה ותחבר סורק.

הבעיה יכולה להיות או במערכת הדלק /במע' ההצתה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

צריך לשמוע את הרעש...

אם זה רעש כמו "צילצולים", תיתכן בעיה בהצתה שנובעת מחיישן גל ארכובה/חיישן נקישות תקול, יכול להיות גם שאחד או שני הסלילי ההצתה לא תקינים.

האם נורת "בדוק מנוע" דולקת בלוח השעונים?

פורסם

האם אתה מרגיש שמנוע נותן כוח בגלים כאלה אל בכל זאת האוטו לא מאיץ יותר ?

אם כן גם אצלי זה ככה בלנטיס 99 והלוואי ונגלה ממה זה

פורסם

כן ברגע שהתופעה קורית- אם אני נותן קיק אז אז הוא יורד להילוך 3 ואז יש בעיה של סחיבה והאוטו אכן לא מאיץ...

פורסם
כן ברגע שהתופעה קורית- אם אני נותן קיק אז אז הוא יורד להילוך 3 ואז יש בעיה של סחיבה והאוטו אכן לא מאיץ...

יתכן והממיר קטליתי סתום.

פנה למוסך ובקש שיחברו שעון לחצים במקום חיישן החמצן שלפני הממיר, אם הלחץ גבוה הממיר סתום.

הרעש שאתה שומע ככל הנראה מגיע מהממיר הקטליתי חלק ממנו שבור ועם הנסיעה החלק מרשרש..

פורסם
יתכן והממיר קטליתי סתום.

פנה למוסך ובקש שיחברו שעון לחצים במקום חיישן החמצן שלפני הממיר, אם הלחץ גבוה הממיר סתום.

הרעש שאתה שומע ככל הנראה מגיע מהממיר הקטליתי חלק ממנו שבור ועם הנסיעה החלק מרשרש..

נכון גם אני חשבתי במיוחד לאור העובדה שקניתי את האוטו עם בעיה באגזוז אז נתקלתי לראשונה בבעיה הזו....לא ציינתי מקודם אבל התיקון הראשון שעשיתי לו היה החלפת דוד עמעם, ממיר קטליתי והדוד האמצעי והבעיה עדיין חזרה...

פורסם
יתכן והממיר קטליתי סתום.

אין צורך לפרק חישין חמצן, עם חומרת הבעיה היא כפי שהוצגה גם עם שעון ואקום, מחובר לסעפת היניקה, אפשר יאתר מערכת פליטה חסומה חלקית.

פורסם

תתכן בעיה של אחד הפלאים או חוטי הפלאגים שגורמים לאחד הבוכנות לא לעבוד ומפה הרעש של טרקטור

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
תתכן בעיה של אחד הפלאים או חוטי הפלאגים שגורמים לאחד הבוכנות לא לעבוד ומפה הרעש של טרקטור

לא נראה לי שיש בעיה של פלאגים או של חוטי הפלאגים, מכיוון שבזמן שהחליפו רצועת טיימינג, המכונאי בדק לי פלאגים ולא מצא פגם. אז לא הבנתי יש מצב שהבעיה היא עם מערכת פליטה בעייתית?

פורסם
לא נראה לי שיש בעיה של פלאגים או של חוטי הפלאגים, מכיוון שבזמן שהחליפו רצועת טיימינג, המכונאי בדק לי פלאגים ולא מצא פגם. אז לא הבנתי יש מצב שהבעיה היא עם מערכת פליטה בעייתית?

כתבתי לך שאולי יש חסימה בממיר הקטליתי, בדוק לחץ כמו שאמרתי לך בהתחלה.

דניאל, מדידת וואקום תעלה על ממיר סתום הבעיה היא שאם יש בעיה אחרת כמו בריחת לחץ וואקום או משהו כזה אז זה יטעה, ויותר מדוייק יהיה לחבר שעון לחצים ישירות למערכת הפליטה לפני הממיר.

פורסם
כתבתי לך שאולי יש חסימה בממיר הקטליתי, בדוק לחץ כמו שאמרתי לך בהתחלה.

דניאל, מדידת וואקום תעלה על ממיר סתום הבעיה היא שאם יש בעיה אחרת כמו בריחת לחץ וואקום או משהו כזה אז זה יטעה, ויותר מדוייק יהיה לחבר שעון לחצים ישירות למערכת הפליטה לפני הממיר.

נכון שמדידה לחץ נגדי במערכת הפליטה מאוד מדוייקת אך עם שעון ואקום אתה חוסך זמן.

בעיה אחרת תראה מדידה אחרת בשעון וואקום ואי אפשר להתבלבל אם יודעים לקרוא את השעון, יחד עם זאת אם יש מדידה לא נכונה, בגלל דליפות וואקום למשל, זה גם משפיע על התנהגות המנוע ויש צורך לתקן בכל מקרה את התקלה.

פורסם

חיברתי את הרכב לסורק תקלות והתגלתה תקלה בחיישן סולונואיד.

החלפתי אותו ובינתיים בלי עין הרע לא חזרה התקלה.

הגיוני? מה חיישן סולונואיד עושה?

• תוכן חדש...