Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו לגאסי מודל 1992. בזמן האחרון שמתי לב שכל הזמן יש ריח של שרוף באוטו בעיקר אחרי שאני מכבה אותו אבל לפעמים גם בזמן נסיעה.

בדקתי שמן, מים- הכל תקין.

כשאני פותח מכסה מנוע ומנסה להריח מאיפה מגיע הריח אני לא מצליח למצוא מאיפה זה מגיע. נראה לי זה בכלל לא מגיע משם אלא בתוך תא הנוסעים.

מה זה יכול להיות?

פורסם

שלום רב וברוך בואך לפורום !

בנוסף לאבחנה הנכונה של ניסן חזי, בדוק האם צינור הפליטה פולט עשן שחור בעת ההתנעה, וגם לאחריה.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

יכול להיות שזה טפטוף של שמן

לי יש לגאסי 93' וקבוע יש ריח של שמן שרוף מהמנוע. בזמן נסיעה לא מרגישים את זה בגלל הרוח אבל כשהאוטו עומד כמה שניות אז מרגישים את זה

המוסכניק שלי, אותו אני מחשיב כבן אדם ישר, אמר לי שיש נזילה קלה של שמן על צינור האגזוז במנוע ,

ואם לא ממש חסר שמן במיכל (אלא רק כל פעם מטפטות טיפות ) אז עדיף "לא להתעסק עם זה ולפתוח כל מיני דברים " ולהשאיר את זה כמו זה

פורסם

יכול להיות נזילת שמן במנוע אם השמן פוגע באגזוז/סעפת פליטה הוא מיד נשרף ומעלה עשן הריח חודר לתא הנוסעים וזה ריח חריף.

שקית ניילון שנדבקה באגזוז גם תגרום לעשן וריח.

בדוק ששום דבר לא נוגע באגזוז ובסעפת הפליטה מספיק שחתיכה קטנה של איזולירבנד(סרט בידוד) נידבקה לאגזוז, או חוט חשמל כלשהו מיד יהיה ריח.

בנוסף יש לבדוק שאין סדק בסעפת הפליטה, או חור באגזוז.

• תוכן חדש...