Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני זוכר נכון המשתמש שרלוק החליף LRX ו VRX כך שאני מאמין שהוא יוכל לתת תשובה טובה.

בפועל ה VRX היא הסידרה שעשתה את אודיסון ואלו מגברים מעולים . ה LRX היא כמובן סדרה נמוכה יותר וזולה יותר וכמובן איכותית פחות .

מה שכן , הכי טוב שתגיד תקציב , תגיד מה המטרה ואנשים יוכלו להמליץ לך על מגברים שונים.

פורסם

ה-VRX איכותי יותר וממוצב גבוה יותר בליין הדגמים.

חתימתי לא עמדה בקו אחד עם כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
אם אני זוכר נכון המשתמש שרלוק החליף LRX ו VRX כך שאני מאמין שהוא יוכל לתת תשובה טובה.

בפועל ה VRX היא הסידרה שעשתה את אודיסון ואלו מגברים מעולים . ה LRX היא כמובן סדרה נמוכה יותר וזולה יותר וכמובן איכותית פחות .

מה שכן , הכי טוב שתגיד תקציב , תגיד מה המטרה ואנשים יוכלו להמליץ לך על מגברים שונים.

תודה לכולכם על העזרה

תקציב בין 1500-2000 למגבר יד שנייה או מחו"ל

פורסם

אני לא מאמין שתמצא במחיר כזה גם לא בחול,וגם לא יד שניה.

אולי LRX,בסביבות 2000-2500 כיד שניה.

ד"א,על איזה מגבר מדובר? כמה ערוצים?

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

הVRx זה חיה אחרת לחלוטין. אין קשר בין הLRx לVRx למעט הR והX :-D.

איכות המגבר שונה לחלוטין, לדוגמה הVRx עובד עם מעגלי טריפל דרלינגטון שנמצאים רק במגברים יוקרתיים באמת.

בנוסף, כל האופציות שיש לVRx אין בLRx כמו הבוסטר קלאס A וכו'.

עם זאת, הLRx היא סדרה מעולה של יצרן מעולה, אני יותר מנהנה מהמונו LRx 1.1k המעולה שלי.

כן, אני יודע שזה היה נשמע ניר..:wink:

פורסם

צביקה,

קודם כל - אתה הראשון שעונה בעצם למה הVRX טוב יותר ועדיף על הLRX ולא רק תשובה שזו הסדרה הגבוהה והאיכותית יותר - את זה גם תג המחיר אומר לבד, לא צריך הרבה בכדי להבין את זה...

השאלה שלי אליך היא, בתור בעלים של LRX וVRX - האם היה לך גם LRX כמגבר לסט הקדמי או שמראש קנית VRX?

אם כן היה לך LRX לפני זה, האם באמת הרגשת שיפור משמעותי במעבר בין סדרה לסדרה?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...