Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6213 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה לא קונה מגנזיום מה אתה בדיוק רוצה לצבוע? את הג'נט מברזל?

לא ענית לבנאדם. גם אני לא הבנתי אותך בקטע הזה (אם אתה לא לוקח מגנזיום, איזה צבע אתה בוחר? לטאסות?) :roll:

תשים עוד 2.5K, זה לא מה שיהרוג אותך. מצד שני, זה דבר שיעלה לך חיוך, והרכב יקבל מראה שונה (לטובה כמובן).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תבקש שטיפה ידנית ולא במכונה-בטח לא לקבל רכב מלוכלך.

אגב,לא להוסיף מגנזיום ל2 זה פשוט טמטום

בקרוב ל2500 שח לקבל סט מקורי של מאזדה זה מחיר חינם וזה משדרג את מראה הרכב פלאים!

תתחדש.

פורסם

לא מומלץ לבקש את הרכב מלוכלך, כי עליו לא ראים את הרג'קטים כמו על נקי. אם חלילה יש שריטות - הן יתוקנו ועל כך תקבל גם פיצוי. אינני יודע איך זה במאזדה, אבל אצל אחרים ניתן לקבל קצת מעבר כאשר מסתובבים בין הסוכנויות - מספרים כי "ההוא נתן לי כך וכך, מה תתן אתה?". לפעמים הם יכולים להפתיע, במיוחד בערי הפיתוח. מה שחשוב לדעתי אם כבר לא מקבלים כלום - זה הזמן בו הרכב שהה במגרש. עדיף כמובן לקבל את זה שהגיע זה עטה, מאשר אחד שמשתזף קרוב לשנה.

פורסם

שוב, אינני יודע איך זה אצל מאזדה, אבל אצל הונדה הכל מופיע להם במחשב. כמובן שהם יכולים לעבוד עליך, כאשר מסתכלים בלבן של העיניים ומצביעים על משהו במחשב, אבל למעשה לא כך הוא. יש בכל זאת דרך לבדוק דברים, למשל לפי המספר של השלדה ניתן לדעת מתי נוצר הרכב, ב-2008 או ב-2009. יש אתר אינטרנט שאינני זוכר אותו, אך ניתן לברר כאן. תוכל לעשות את הבדיקה מול הסוכן, אפילו במחשב שלו.

פורסם

לגבי הג'אנטים - אם אתה רוצה מקוריים אז עדיף במעמד הקנייה.

דוגמא שלי עם הרומסטר - חבילת אבזור שכללה ג'אנטים, חלונות כהים, 2 כריות אוויר, בקרת אקלים אלקטרונית, ריפוד אחר וקישוטי פלסטיק עולה כ 8.5K. ג'אנטים מקוריים לאחר הקנייה עולים 1500 כל אחד לא כולל מע"מ :shock:.

תעשה את החשבון לבד...

נקודה נוספת למחשבה (מקרה שקרה לי עם האסטרה שהייתה לי) בדרך לחרמון נסעתי אחרי משאית בכביש עם שוליים צרים וקו הפרדה רצוף. לפתע נפל מהמשאית גוף מתכת גדול שלא היה לי שום אפשרות להתחמק ממנו - הנזק היה 2 ג'אנטים עקומים צמיג מפוצץ וצמיג נוסף שהוריד אוויר. הצלחתי עם הספייר למשוך עד לתחנת דלק הכי קרובה שם תוקן הנזק.

לי זה עלה 1000 ש"ח כל הסיפור, במקרה של ג'אנטים מגנזיום מקוריים זה היה עולה איזה 4000 ש"ח.

פורסם

נרכשה מאזדה 2 דינאמיק.

הם טוענים שהיא עמדה פחות מחצי שנה.

זמן הספקה- 17 ימי עבודה. (טוענים שזה קשור למיסוי הירוק ולעליית מחירי מאזדה 6 \ במקביל מכירות מאזדה 3 ועוד עסקאות על ציי רכב על ה-2)

הציעו לי ביטוח ע"י חברת מגדל, שמתחייבים להשתמש בחלקים המקוריים ובמוסכי מאזדה המורשים וכו'. הם טוענים שזה מומלץ, אבל אלך לבדוק בעוד מקומות.

פורסם

תתחדש! במעמד המסירה אמליץ לך לבדוק לא רק שריטות אלה תקינות מערכות אלקטרוניות. למשל אישתי קיבלה מאזדה 2 דינאמיק עם צ'נז'ר מקולקל. זה לא מפריע לנו, כי ממילא היא שימעת רדיו ולא מרשה לי לשמוע את הנדל ברכב שלה. אבל אילו היה מדובר לא ברכב ליסינג, אלה אחד שנרכש במיטב כספינו, הצ'נז'ר המקולקל בטח היה מאוד מבאס.

פורסם

אתה מתכוון ל CD PLAYER? מפני שאין שם צ'נג'ר.

וכן, אני אבדוק הכל.

יש עוד משהו שצריך להקפיד עליו במעמד קבלת הרכב?

ד"א, הוא אמר שלפי התקנון שלהם, הם לא חייבים ליידע את הלקוח על נזק של עד 5% ושזה ככה בכל חברה. זה נכון?

פורסם

זה לא לגמרי נכון. ראשית כל לא התקנון שלהם (מה זה בכלל?) אלה לפי התקנות של משרד התחבורה. והמספר הוא נדמה לי לא 5% אלה קצת פחות מכך (תקנו אותי אם אני טוע).

מומלץ להוציא את הרכב לאור השמש ולעבור את כולו מילימטר מילימטר. זה יכול לקחת שעות. עדיף שבמעמד זה יהיה נוכח חבר או בן משפחה. כאשר קיבלתי את רכבי - בן דודי חד העיניים גילה איזו שריטה מקרוסקופית שאני פיספסתי ועל כך זוכתי בפיצוי נדיב. לאחר מכן מומלץ לקחת את ספר הרכב ולעבור על כל כפתור וכפתור. אין דבר כזה - רכב מושלם. תמיד ימצא משהו. רצית את הז'נטים? אז הנה לך הזדמנות לקבל אותם בחינם.

עוד דבר... ברכבה של אישתי (אולי זה לא דינאמיק אלה גירסה יותר בכירה?) לא מוארת תיבת ההילוכים. זה ממש לא בטיחותי בלילה. אינני מאמין שכך הרכב אמור להיות, לדעתי זו תקלה.

פורסם

אכן אקח את ספר הרכב ואעבור על כל פרט קטן.

אני פרפקציוניסט ואני הולך גם עם ההורים.

אישתך קיבלה את ה ACTIVE, שזו הגירסא הפחות מאובזרת.

אינני יודע אם תיבת ההילוכים אמורה להיות מוארת. אני אשאל את שומכאכר- לו יש דינאמיק.

בנימה זו אני רוצה לקוות שלא נתקל בשום פגם \ בעיה באחת מהמערכות של הרכב.

במידה ואגלה משהו אחרי שאקח את הרכב, הכל יתוקן ובחינם, נכון?

פורסם

לא הזמנת עם ג'אנטים?! אח"כ זה יהיה בעייתי. חבל :roll: (מניסיון).

תתחדש על הבובה, בחרת בצבע הכי יפה ומתאים לה.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לא, היא קיבלה דווקא את הגירסה המאובזרת, אחת לפני הפסגה (מנהלת סניף בכל זאת), עם שליטה מההגה וצ'נז'ר ל-6 MP3, אבל ללא בקרת שיוט. כנראה זה דינאמיק, אני אשאל בערב. אם תגלה אי-סדרים לאחר שתיקח את הרכב, הם יתוקנו ללא הפיצוי. במעמד הקבלה יש לך המון כוח לדרוש פיצויים כאלה ואחרים.

• תוכן חדש...