Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המנוע בקסנטיה אינו עובד "עגול " לאחרונה החלפתי שמן + פילטר + 4 פלגים בתקווה שזה יעשה שינוי , בעת החלפת הפלגים גילית שאחד מהם כמעט ולא הייה מוברג פנימה (2 כריכות ) אחרי ההחלפה המנוע אולי עובד טיפה יותר שקט אבל עדיין מרגיש את רעידות המנוע (בעת עמידה ) אומנם לא קטסטרופה אבל לא אוהב את זה ,המנוע עבר 200K .

מכונאי ותיק אמר לי שהרעש הוא מתוך המנוע (צריך להוריד ראש ולבדוק ) מישהו אחר אמר לי שצריך אינפוזיה והמנוע יעבוד חלק

על המוסך המרכזי אני לא סומך כי היתי מטופל על ידם הרבה שנים והם לא הצטינו במיוחד למעט חשבונות גדולים .

תושבות המנוע תקינות (שמאלי ותחתונה הוחלפו לא מזמן )

המנוע עובד יציב על כ 1000 סלד בסרק ו 500 סלד בהילוך תוך כדי עמידה .

יש למישהו רעיון איך להשקיט את המנוע או שמא זה המצב הנורמאלי ,כי בכל זאת לא מדובר במנוע שנת 2008 .

תודה על תגובות ורעיונות

פורסם

זו בעיה שאתה חייב לגשת לאיש אבחון מיומן כיוון שיכולות להיות המון סיבות ואילו תלך לאנשי מקצוע רגילים הם יעבדו בשיטת ה"נחשנה" ועלות כל החלקים שיוחלפו "סתם" תיהיה גדולה בהרבה מהסכום שתשלם לאיש אבחון על פתרון לבעיה, אם מה שכתבת לגבי מיקום זה נכון אז מאיזור השרון אתה יכול להגיע לאייל מחשבים ושו"ת בחולון הוא איש אבחון מעולה וחבר הפורום.

פורסם

אני מקבל את גישתך ,האם המאבחן יכול לקבוע בודאות מה מקור הבעיה ולהציע פתרונות ? או שלמאבחן יש גם כלים

שבעזרתם הוא יכול לפתור את הבעיה במלואה או בחלקה ?? מה סדר גודל של מחיר בדיקה כזו לצורך איבחון ??

האם המאבחנים שאתה ממליץ עליהם מתמחים בסיטרואן או שאין צורך בהתמחות פרטנית לפי סוג רכב ??

אשמח לקבל התיחסות . תודה

פורסם

במקרה זה, אני ממליץ דווקא לגשת אל מוסך מכונאות (פרטי, לא מורשה היבואן) שמתמחה במכוניות הצרפתיות

ויש לו גם סורק אבחון תקלות וגם ידע ונסיון:

"מוסך שאפט", בסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 לניצן או דודי.

והמלצות רבות עליהם כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129649

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

רפי , דיברתי עם המוסך הזה לפני מספר חודשים והם אמרו לי שהם לא מטפלים בקסנטיה ,לידיעתך וידיעת

חברי הפורום

• תוכן חדש...