Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת שהתחלתי לחשוב לכיוון הזה - הזמנה מ Ebay נראית אופציה לא רעה.

תגידו מה המיסוי על ציוד אודיו לרכב?

יש איזה הבדלים בין ארה"ב לכאן (כמו תווח תדרים ברדיו)?

פורסם

בקשר לשאלה על הרדיו.

את האמת שכחתי לציין את זה ואני יודע למה שאלת.

בעיקרון זה קולט כמה תחנות שאין לי מושג אפילו איזה אבל תלוי לפי אופן השימוש שלך.

אני לא זוכר את עצמי נוסע עם רדיו בכלל.

בשביל רדיו תצטרך לעשות כיול שזה עולה עוד קצת כסף בארץ אין לי מושג כמה כי אותי אישית זה לא מעניין לא ביררתי.

בקשר להזמנה, תראה לי הזמינו את האמת אבל בוא נעשה חישוב כזה המכשיר בחו"ל עולה משהו בסביבות ה300 דולר ולבסוף שילמתי משהו כמו 2000 שקל מתוכם אני מאמין 150-200 הלך לבחור הזמין לי, אני לא מאמין שהוא לא עשה עליי שום קופה בכל זאת זה חבר של חבר והוא לא בדיוק בנאדם קרוב אליי.

נניח ייצא לך משהו כמו 1900-1800 שקל כל העסק.

ובכלל עדיף לך לייבא כל דבר לארץ, המחירים פה לא ריאליים הכל עולה פה פי 2-4 ובטח תבוא השאלה מה עם אחריות וכל זה.

שמע אם אתה מביא משהו איכותי הסיכוי שהוא יידפק בשנה הקרובה נמוך מאוד אני מאמין שאולי מתוך איזה 100 מוצרים שמזמינים מחו"ל אולי אחד לא בסדר וגם זה אולי(אני מבסס את מה שאני אומר לפי שנה אחת מכיוון שבדרך כלל בארץ נותנים לך על הדברים האלה שנה אחריות).

וגם אם ויקרה איזה משהו אם אני לא טועה יש אחריות עולמית ואתה גם יכול לשלוח את זה למקום שקנית ממנו והוא ידאג לתקן לך את זה, מה שכן זה ייקח רק חתיכת תקופה של לפחות חודשיים.

פורסם

למה לו לחפש יד שניה,

יש לו אחלה תקציב בשביל הזמנה מחו"ל.

עדיף לו שיהנה ממשהו חדש.

כשאתה קונה יד שניה תמיד יהיו לך ספקות לגבי המכשיר.

פורסם

מה אתם אומרים על מפרט המערכת הבאה (תמונה מצורפת)?

יוצאת כ 5000 ש"ח כולל משלוח, כמה כזה דבר היה עולה בארץ?

1.jpg

פורסם

אתה יכול לתת לי את הקישור לאתר הזה?

את האמת ראיתי באיזה אתר אחד בחו"ל את המגבר הזה של אלפיין ודי שמתי עליו עין.

כמה עולה המגבר הזה לבד כולל משלוח, ומה האיכויות שלו?

ובקשר למחיר ברור שזה שווה כי איך שאמרתי רק הHU יעלה לך בסביבות ה4000 אלף.

פורסם

התמונה היא מדף המשתמש שלי ב Ebay אז אני לא יכול לתת לך לינק ממש לשם, אבל אתה יכול להכנס ל www.ebay.co.uk ולחפש שם.

בשביל לקנות מ Ebay אתה צריך חשבון Paypal, חפש מדריכים לסחר ב Ebay בגוגל.

דוגמא למדריכים:

http://forums.nana10.co.il/Article/?ArticleID=113254

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3139379,00.html

פורסם

בהקשר לשאלה של המכס על מוצרים לרכב :

מערכות CD , מגברים ורמקולים כולם חייבים ב מס 34% :arrow:

נכון לתאריך הכתיבה וכולל את המע"מ החדש

HU- clarion 785 l COMP- hertz hsk165 l

AMP-audison lrx4.5 l SUB- Sharp 7000

פורסם

ממליץ על מכשיר ECLIPSE CD7100 או 7200 או 5200. בלוטוס ב7200 לא ממש איכותי ויש בעיות איתו.

לגבי USB ומכשיר אצמו הם ממש איכותיים ועולים על כול מכשירים ברמה שלהם.

פורסם
בעיקרון זה קולט כמה תחנות שאין לי מושג אפילו איזה אבל תלוי לפי אופן השימוש שלך.
נסעתי לא מזמן ברכב עם רדיו שכנראה מכוייל לתדרים אמריקאים. הוא פשוט קופץ בתדרים אי זוגיים, למשל 88.7-88.9-90.1

הצלחתי לקלוט איתו רק 2 תחנות. אחת מהן היתה ברוסית, מה שלא השאיר לי ברירה אלא לשמוע יום שלם את "קול ברמה". הם דיברו שם כל היום על בילעם הרשע, העלו מאזינים לשידור לענות על שאלות מהתנ"ך, וגם אירחו את ראש העיר של בני ברק. היו איתי דיסקים, אבל עם הרמקולים שהיו באוטו העדפתי לשמוע על בילעם הרשע :)

וחזרה לנושא, לדעתי מאד כדאי שתבדוק את ה-Alpine 103BT לפני שאתה מחפש מכשירים מחו"ל. הוא עונה בדיוק על כל הדרישות שהצגת בהודעה הראשונה, ואם אפשר עדיין לקנות אותו ב-1550 ש"ח כולל התקנה ואחריות לדעתי זה הפתרון הכי טוב בשבילך.

פורסם

אצלי הוא דווקא מוצא בסביבות ה6 תחנות אחת מהם 99 FM השאר אין לי מושג איזה אבל נראה לי גלגלצ ולא יודע עוד איזה אולי גם 95.5.

פורסם

טוב, אז הזמנתי את המפרט הבא:

- HU Alpine 103bt

- מגבר JBL GT5-A604

- קומפוננט Hertz ESK-165L

השבוע אני אלך להתקין אצל יוסי "אלפיין".

מה אתם אומרים על המערכת?

• תוכן חדש...