Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6192 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך עזרה,

אני מחפש HU לרכב החדש בתקציב של עד 1500 ש"ח (אולי אפשר למתוח קצת).

הדרישות שלי מהמכשיר הן:

1. כמובן צליל טוב. יחובר כרגע לקומפוננט של Morel דגם Tempo6 ורמקולים 6.5" בדלתות האחוריות. יותר מאוחר אני אוסיף 6/9 במדף האחרורי. התיכנון הנוכחי לא כולל מגבר או סאב.
  2. שיכלול BT, עם מיקרופון חיצוני, שיחה מזוהה וספר טלפונים
  3. שיכלול כניסת USB או AUX (עדיף USB)
  4. שתהיה אפשרות לקבוע את צבע התצוגה (אני צריך ירוק - כל מיני כחולים, אדומים וכ"ד לא מתאימים לי לתאורה של הרכב)

פורסם

תודה, עד כמה המגבר הפנימי של ה Eclipse טוב?

אני מניח ש 55W זה מקסימום רגעי וההספק שבו הוא מסוגל להוציא צליל ללא עיוות הוא נמוך יותר, מה ההספק האמיתי שלו?

פורסם

אני מעריך שהמכשיר מוציא בסביבות 20-25 WRMS אפילו קצת יותר, אתה לא תנצל את היכולת של המורל שלך אבל אם אתה לא בכיוון של מגבר וסאב זה צריך להספיק לך.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם
מקס, מדובר במערכת לפביה?

לא, בסוף הזמנו רומסטר.

אני רוצה להעיף את הקנווד שהם שמים ולשים משהו יותר טוב.

פורסם

צודק - שכחתי.

בכל מקרה, הרמקולים המקוריים הם 5.25.

מקדימה ניתן להכניס 6.5 עם מעט התאמות וחיתוכים - תבדוק אם זה תופס גם לגבי הדלתות האחוריות...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תגיד אוראל, אצל מי אתה עושה התקנות בסקודות?

יש מישהו מומלץ באזור שלך (נס ציונה, ראשון)?

פורסם

הייתי ממליץ על ה Alpine 103BT. המחיר שלו בזאפ קרוב ל-1,900 ש"ח, אני קניתי אצל תומקאר ב-1550, היה מבצע (ייתכן שעדיין יש, כדאי לבדוק).

יש תאורה ירוקה (אפשר לבחור מתוך 4 צבעים בתפריט).

דיבורית בלוטות' מעולה של Parrot עם מיקרופון חיצוני איכותי, גישה לספר טלפונים (אבל אין תמיכה בעברית לפי מה שאני יודע).

כניסת USB קדמית, שליטה מאד נוחה - אפשר לחפש לפי תיקיות וקבצים.

כניסת AUX קדמית.

פורסם

שמע אני בכלל אלך איתך לכיוון אחר ואני ממליץ את זה לכל אחד(שאני רואה הודעה בסגנון) לגבר HU מהסוג שאני אדבר עליו.

אז ככה לפני כמה חודשים גם חיפשתי איזה משהו והעדיפות הייתה לדאבל דין אך מאחר ולא ניתן להרכיב אצלי דאבל דין באוטו ולא רציתי דיוידי מסך חשמלי אמרתי נלך על HU רגיל מן הסתם.

אחרי המון חיפושים מצאתי משהו קטלני מסוג alpine ida-x305.

בדקתי את המחיר בארץ ואפילו לא היה מחיר כי לא מוכרים כאלה בארץ מה שכן מוכרים דגם מאוד דומה רק בסוף במקום 305 המספר נראה לי 302/3 ומחירו בארץ לא פחות מ3900 ש"ח (המחיר הכי נמוך לאחר בדיקה בהמון חנויות ומתקיני מערכות).

ההבדל ביניהם הוא שה305 יש לו יציאה לאיי פון ועוד כמה פונקציות קטנות מה שבדגם הישן יותר אין.

בכל מקרה הזמנתי אותו בחו"ל יצא לי כולל מיסים ומשלוח 2000 שקל ואתה לא מתאר לעצמך כמה שאני מבסוט מהמכשיר הזה, הוא עושה את העבודה בצורה הטובה ביותר והוא מאוד נוח לשימוש.

החסרון בו בעיני המון אנשים הוא שאין בו כניסה לדיסקים יש לו חיבור USB ואפשר לחבר אייפוד אייפון ואת הדיסק און קי הזה או איך שלא קוראים לזה שיש לכולם ברכבים היום ולפי דעתי אני לא רואה היום שום צורך להשתמש בדיסקים.

בכל מקרה תבדוק את העניין שווה לך מאוד!

• תוכן חדש...