Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6225 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הנוגעים בדבר,

ניסיתי לחשוב על תשובה לשאלה זו מכל כיוון, ובכל זאת לא מצליח להבין למה עוצרים הכל ל-3 חודשים.

האם השיקול הוא כלכלי מצד המשתתפים, האם לוגיסטי מצד המארגנים. או ניסיון לשמור על מסגרת עונתית מסוימת?

אגב מעבר לתמונות המוצגות פה, ולצופים המועטים שמגיעים לצפות באימון - אני מאמין שכל אימון כזה מקדם אותנו בצעדי ענק.

וישום הלקחים מאימון לאימון מדברת בעד עצמה.

שבת חמה לכולם,

אלכס

פורסם

כמה סיבות לעצירה

1. תקציב הנהגים (אין חסויות)

2. אין חוק (עדיין לא מיושם) ירידת חשק מטעם המפיקים.

3. מלחמות יהודים

4. אין ביטוח תקף.

5. אין קהל שידרבן

6. אין חשיפה

7. מכוניות מיושנות

עוד סיבות?

מירוצי מכוניות

פורסם

חלק מהסיבות אני יכול להבין. עם חלק אני לא מסכים - ואת חלקן אשמח אם תוכל לחדד.

~הפוגה של 3 חודשים באימונים לא תהפוך את הרכבים לחדישים יותר, אלא אם כן כוונתך לכך שהרכבים עוברים תחזוקה רצינית יותר בתקופה זו.

~קהל מתקשר ישירות לחשיפה, והאחרונה לא תבוא ללא חקיקה שתאפשר קיום ארועים כאלו עם פרסום לקהל הרחב. אבל כמו שאמרתי קודם, לדעתי קיום אימונים כאלו מקדם אותנו יותר לישום החוק, מאשר לפעל רק בדרכים "פוליטיות" מה עוד שנראה כי גם בדרכים האלו אין פעילות, לפחות הנראית לעין.

~ואני לא חושב שנכון להגיד שיש ירידה בחשק של המארגנים, לפחות לא לפי מה שראיתי אני באימון האחרון. וזה נכון גם למשתתפים.

~ובעניין מלחמות היהודים - זה מונח נפוץ מאוד על דפי הפורום פה. אבל להבין באופן חד משמעי למה בדיוק הכוונה אני לא מבין. אני מניח, אני תוהה, אבל באופן חד משמעי אני לא יודע, והאמת שאני חושב שאני לא היחיד. אולי מישהו יוכל לשפוך קצת אור בעניין?

אלכס,

פורסם

תיקון קטן לדברים של דני

1. אין חוק - הולכים בין הטיפות, כאשר מעלינו עננה שחורה מה יקרה אם אנשי החוק יפסיקו לנו את האירוע הבא.
  2. מלחמות יהודים - הולכים בין היריקות, כול אחד מראה למי יש יותר גדול ביום "הדין" נגלה "בוטן".
  3. אין ביטוח (לא בדיוק) - מתפללים לבורא עולם שלא יקרה אסון, לכן העדיפות היא אירועים ללא קהל.
  4. אין חסויות - תקציב זעום הן להפקה והן לנהגים אינו מאפשר להתמודד עם העלויות הגבוהות של הפקת אירועים, חשיפה תקשורתית, שידרוג כלי רכב, תשלום דמי השתתפות למספר רב של אירועים.

ולשאלה עצמה!

1. הוחלט על מספר אירועים בתחילת השנה.
  2. נקבע שבעונה החמה לא יהיו אירועים תחרותיים.
  3. יש כיום פנייה של נהגים לאימון (נקבע תקנון אימון מיוחד שאינו דומה לתקנון אירוע תחרותי) במהלך הפגרה אבל (ראה סעיף 2) עוצר את התהליך (דעתי הפרטית).
  4. כאשר יש בקשה לח"מ לארגן הבקשה תענה בד"כ בחיוב.

מאחר ואני לא מכיר את פותח השרשור אשמח לדעת עליך יותר פרטים, בגדול (לא באופן אישי) לשבת בצד ולהתלונן מדוע אין זה? למה עושים כך ולא אחרת זה המצב הכי קל, לחבור לדברים האמיתיים לתת יד, בשמש בחום באבק זה דבר אחר שם אנחנו אלו שפועלים כבר שנים (למעלה מ-20 שנה) שמחפש את הצעירים (לא רק בגיל, ומדובר באנשים חדשים במערכת) לתת את זמנם מרצם להיות חלק ממאבק מתמשך של זקני הדור בכדי לדחוף ולקדם את הספורט נמוטורי בישראל.

שבוע טוב

ברוך

פורסם
בשמש בחום באבק

ברוך

בדיוק שם התחלתי. תחת השמש, בעמדות המאובקות של המרשלים.

לחבור לדברים האמיתיים לתת יד,

ברוך

בדיוק לשם אני מכוון.

כנראה שדברי הובנו בצורה לא נכונה. לא היתה שום כוונה להתלונן או חלילה למתוח ביקורת.

רק רציתי לשמוע אם התשובה תהיה "חם לנו" או סיבות יותר "עמוקות".

פורסם

ALMERA

בימי הקיץ כשבחוץ 35 מעלות באוטו זה יכול להגיע ל45 מעלות ויותר, כבר באירוע האחרון כשהיה בחוץ 38 מעלות וזה בחודש מאי היתה בעית התיבשות, ולכן הוחלט שיקחו הפסקה לחודשי הקיץ החמים, ומה שמעניין שגם באירופה עכשיו ישנה הפסקת פעילות של חודשים ולא רק בגלל מזג האויר כי יש חופש גדול לילדים ונותנים אפשרות למשפחות לבלות ביחד.

בברכה המטיףף

• תוכן חדש...