Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיפור מצער [על ונדליזם]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב רציתי לשתף אותכם במשהו שקרה לי אתמול.. נסענו כמה חברים לסנוקר וכשחזרנו קיבלתי חוםםם כשראיתי ששברו לי את המראה השמאלית שליד הנהג ילדים שאין להם מה לעשות סתם ככה שברו לי בלי שום סיבה... ואני שואל את עצמי למה??? לעשות דבר כזה סתם! אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה לא היה לי אומץ לעשות דבר כזה סתם ככה

אתם לא מבינים איזה הרגשה חראא זאת חניתי במקום שומם דווקא להמנע מדברים כאלה וחבר שלי בכלל מסכן הכניסו בעיטה לשתי המראות שלו וניתקו אותם מהשורש אין סיכוי להחזיר אותם !

אז יש לי חצי נחמה ואני מודה לאל שלא שברו לי חלון או משהו אחר...

אז תחשבו פעמיים איפה אתם משאירים את הרכב שלכם !!

פורסם

אבל אתה מבין שאין מה לעשות עם זה ? אתה חושב שאם היית מחנה ברחוב פחות מבודד לא היה קורה כזה דבר ? אם כן, אז אתה טועה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

בכל מקרה מקום שומם ולבד זו תהייה הבחירה הפחות טובה לדעתי...

בלי קשר ליבי עימך..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם

אני פעם אחת שברתי מראה לרכב עם כדור ששיחקתי, בטעות , אבל הלכתי למי שהרכב שייך לו ואמרתי לו שיתקן ואני אשלם לו.

אבל איזה מן ילד שובר מראות בכוונה ובורח ?

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

נסעתי לים וחניתי את הרכב במקום יחסית מבודד, חזרתי אחרי חצי שעה.

כל השמשה האחורית שבורה.

מזל שהביטוח שילם על זה.

Honda Civic '09 5d 1.8i-VTEC

פורסם
כולה מראה :?

אין מה לעשות, ונדליזם יש בכל העולם.

אני דווקא חייתי באוסטרליה הרבה זמן ומעולם לא נתקלתי בתופעות כאלה או אחרות שיש בארץ!,אין הרבה מה לעשות חוץ מי שיש לו מזל תופס את החלאה ועושה לו רסק מהיד,אבל להשלים עם זה בחיים לא!!!.

פורסם
אולי מישהו פשוט עבר צמוד מידיי והורד לך את המראה איזה אוטובוס או משאית?

לחבר שלו הורידו את שתי המראות כך שלא נראה לי.

פורסם
אני דווקא חייתי באוסטרליה הרבה זמן ומעולם לא נתקלתי בתופעות כאלה או אחרות שיש בארץ!,אין הרבה מה לעשות חוץ מי שיש לו מזל תופס את החלאה ועושה לו רסק מהיד,אבל להשלים עם זה בחיים לא!!!.

אתה יכול שלא להשלים, זכותך. אם תמצא את אותו ילד שעושה לך את הונדליזם הזה על חם, רסק את ידיו, ולך תטען בבית משפט שזה היה "כי הוא שבר לי את המראה".

וכוונתי הייתה להשלים עם המצב כי אין לך מה לעשות אם אתה לא יודע מי עשה את זה, נכון ?

לא יודע מה קורה באוסטרליה, אבל בכל העולם יש ונדליזם, ובטח גם באוסטרליה. אני כבר שנה שלמה לא נתקל במעשה ונדליזם, זה אומר שבישראל אין ונדליזם ? נו באמת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
אני בחיים לא הייתי עושה דבר כזה לא היה לי אומץ לעשות דבר כזה סתם ככה

אתה למעשה אומר שאם היה לך את האומץ כילד כן היית עושה את זה?

אז "התמזל מזלך" ונפלת על ילדים אמיצים. לא עושים דברים כאלה לא בגלל שמפחדים אלא בגלל שלא גורמים נזק מכוון לאדם אחר בלי סובה ממש טובה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

בכל מקרה, לי גם נשברה מראה ופשוט הדבקתי אותה עם דבק חזק למקום.

נכון שכרגע היא לא מתקפלת אבל זה עדיף מלשלם 500 שקל על חדשה.

אגב. המראה המודבקת שרדה כבר כמה שטיפות במכונות שטיפה אכזריות =)

אימפרזה 4*4 04 נמכרה :|

סובארו בי4 08 לימיטד ז"ל :cry:

סובארו בי4 09 גפ"מ :-)

BMW E92 8)

• תוכן חדש...