Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6175 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

רציתי להיוועץ בכם לגבי הטיפול השוטף בטווינגו, מכיוון שאין לי ספר רכב.

רציתי לדעת כל כמה זמן לפי הוראות היצרן יש להחליף ברכב את הפריטים הבאים: מסנן אוויר, מסנן דלק, מצתים ("פלאגים"), רצועות אביזרים (2) ומתי יש לבצע כיוון שסתומים יזום.

החלפת השמן ומסננו עפ"י מיטב ידעתי יש לבצע כל 10,000 ק"מ/ חצי שנה.

אם יש משהו ששכחתי לגבי שגרת הטיפולים, אשמח לשמוע על כך.

כמו כן, אשמח לדעת אם יש חבר פורום שאוכל דרכו להשיג הספר/ לצלמו וגם להשיג דרכו סמל חזית (מוכן לשלם), מכיוון שהרכב אהוב עלי מאוד ויקר ללבי.

תודה מראש...

מתי כבר יוקם מועדון הטווינגו הישראלי???

יהודה פ.

פורסם

עזרה.. סיוע.. משהו...

או שמא אתם יכולים להפנות אותי לאתר כל שהוא בו ניתן לקבל מידע?

יהודה פ.

פורסם

לגבי ספר, סרקתי אותו פעם למחשב שלי ויש לי אותו גם מודפס וגם במחשב, פרסמתי פעם הודעה בפורום לגבי זה, אם יש דרישה אוכל להעלות אותו לרשת. בנוסף ביקשתי וקיבלתי גם מרנו צרפת ספר באנגלית לטווינגו מהמודלים החדשים עם כריות האויר.

יש לי גם הוראות טכניות בצרפתית לרכב במחשב.

אה ואם אתה יודע איפה נמצא מספר המנוע בטווינגו אשמח לדעת.

פורסם

תודה.

אשמח מאוד אם תוכל להעלות את ספר הרכב הסרוק למחשב, זה בדיוק מה שיענה לי על שאלותי ויותר מכך.

לגבי מספר המנוע אחזיר לך תשובה, מכיוון שעשיתי טסט לרכב בדיוק לפני שבועיים.

יהודה פ.

פורסם

מיקום מספר המנוע בטווינגו למיטב ידיעתי הוא מתחת לצינור מים עליון היוצא מהרדיאטור (ראה מתחת לחיבור למשאבת המים).

יהודה פ.

פורסם

אני עדיין לא מוצא, אפשר תיאור יותר מדוייק? מתחת לפלאגים השמאלי וזה שלפניו? מעל? יש לוחית שמחוברת שעליה מספר המנוע, אבל אני מחפש את המספר שמוטבע על המנוע. יש שם איזה מספר מוטבע אבל זה לא מספר המנוע. המספר כתוב משמאל לימין? מלמטה למעלה?

פורסם

על הלוחית אני יודע אבל זה לא מספיק טוב בשביל הטסט , הם מחפשים מספר שמוטבע בגוף המנוע ולא על גבי הלוחית.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מצטער על הדיליי...

כשעשיתי טסט לרכב לאחרונה הלוחית הזאת הספיקה להם.

יהודה פ.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אחרי המון זמן של חיפושים נמצא המספר.

למי שגם אצלו לא מוצאים את המספר , אפשר להבין למה.

מתחת לפלאג הימני עוברים חוטי חשמל בתוך צינורית פלסטיק קפיצית.

מתחת לצינורית מוטבע באופן חלש ביותר מספר המנוע בעל 6 ספרות. צריך להזיז את הצינורית כלפי קדמת הרכב בשביל לראות את זה.

פורסם

אחרי המון זמן של חיפושים נמצא המספר.

למי שגם אצלו לא מוצאים את המספר , אפשר להבין למה.

מתחת לפלאג הימני עוברים חוטי חשמל בתוך צינורית פלסטיק קפיצית.

מתחת לצינורית מוטבע באופן חלש ביותר מספר המנוע בעל 6 ספרות. צריך להזיז את הצינורית כלפי קדמת הרכב בשביל לראות את זה.

לגבי מועדון טווינגו, ישראלי אני לא מכיר אבל יש 2 מועדונים בחו"ל באנגלית, אני כבר שם:

http://autos.groups.yahoo.com/group/twingoloversclub/

http://www.twingooc.com/index.php/board,25.0.html

פורסם

הי שלום יש לך אפשרות להעלות ספר של רנו קליאו דור ראשון או יותר נכון - חוברת טיפולים ? (91-98)

תודה.

פורסם

אין אצלי ספרים, זה היה ספר שלקחתי ממישהו וסרקתי.

תעשה מה שאני עשיתי תחפש מישהו עם אותו רכב ותבקש ממנו לסרוק את הספר.

• תוכן חדש...